Šminka

Top 10 prelepa bela hena dizajnira za Vas

Top 10 prelepa bela hena dizajnira za Vas

Kada govorimo o kana, slika koja mi pada na pamet je da je tamno crvene-crne boje, dizajna na dlanu. Tradicionalno, kana ili mehndi daje obilno crveni cvatu u ruci. Ali, promjena je u zraku s bijelim kanom sada ljuljanje svijetu mode. Dakle, ako želite da se izdvaja u gomili i biti trendseter, pokušajte bijele kane dizajna za svoj veliki dan! Bijele kane izgleda zaista prekrasan i možete ga potpisali na bilo koji dio tijela.

Top 10 White Henna Designs

Ovdje su top 10 bijelih kane tetovaže. Izaberite svoj omiljeni i biti SHOWSTOPPER!

1. Dizajn 1:

Pogledajte ovaj prekrasan dizajn je na ramenima mladu. Ovo je cvjetni bijelo kane dizajna koji pokriva najveći dio ramena. Dizajn izgleda zapanjujuće. Ako planirate nositi off-ramena haljinu, ne idu za ovaj dizajn.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

2. Dizajn 2:

Ako želite dobiti bijele kane učiniti na poleđini ruke, onda je ovaj dizajn je savršeno. Ima prekrasan obrasce i kovitla u okviru koje su ukrašene crvenim šljokicama. To čini dizajn vrlo privlačan.

3. Dizajn 3:

Mnoge trudnice vole da se kane potpisali na njihovom trbuhu. Ako se planira da se bijele kane na stomak, onda evo lijep dizajn od srčanog okružen cvijećem i laticama. Savršeno za bebu!

load...

4. Dizajn 4:

Ovo je vrlo jedinstven bijele dizajn kana, koji ide sa teškim oko make-up. Ako ste neka vrsta ljepote koji voli ukrasiti oči, onda ste definitivno će pronaći ovo sjajno. Beli dizajn kane se ulepšan pomoću plavi liner, Misty-plave i roze oči shadow dati vilu kao efekt. Elegantan svečan!

5. Dizajn 5:

Bijele kane, da bi nam noge izgledaju divno! Evo prekrasan dizajn za vas koji će pokriti cijelu nogu. To je privlačan dizajn s kovitla i whooshes, koji dodaje klase noge što ih čini izgledaju nevjerojatno seksi.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

6. Design 6:

Uređenje nadlanici je ludilo sa mnogim. Ovdje je izuzetno lijep dizajn, koji se može nosio na bilo svečanoj prilici. Ako vam se ne sviđa gusta dizajna, zatim jednostavnost ovdje treba da dobije vašu pažnju.

7. Design 7:

Ako želite da koristite bijele kanom kao privremena tetovaža za pokrivanje prst, onda je to jednostavan i sladak dizajn je jedan za vas! Mali suncokret kao motiv s plavim kamenjem na njemu je bilo neodoljivo. Možete odabrati boju kamena, prema boji haljine koje ćete nositi. Pogledajte kako možete zablistati!

8. Dizajn 8:

Jeste li u potrazi za bijelom dizajn kane za svoj dan angažman? Ili možda ste u potrazi za dizajn pomoću kojeg možete vijoriti svoj novi prsten, nije bitno kako ste došli da nose ukras? Onda pogledajte ovaj trezven i prekrasnim cvjetnim dizajnom. Uz ovaj dizajn, možete pokazati-off svoj angažman, vjenčanje ili samo to novo kupio prsten.

9. Dizajn 9:

Različite žene imaju različite ukuse! Postoje mnoge žene koje vole da koriste bijele kane za nail art. Ako ste jedan od njih, onda ćete sigurno volim ovaj nail art napravljena pomoću bijele kane. Morate koristiti crno kanom kao pozadinu da se ovo savršena bijela boja.

10. Design10:

Ja sam spasio najbolje za posljednji! Ovo je moj omiljeni bijele dizajn kane! Ako zaista želite probati nešto novo, onda je ovaj dizajn je namijenjen za vas. Samo pogledajte to divno ogrlicu obrazac, što čini vrat izgledaju sjajno. Nositi tu veliku tradicionalnu haljinu zajedno sa ovim, i spremite se da se dive.

Nadam se da te volim učenje o tim bijele kane dizajna onoliko koliko sam volio ih sastavljanje! Dakle, šta mislite o bijelo kanom? Koji je vaš omiljeni dizajn? Ne zaboravite da dijele svoje mišljenje u komentarima ispod teksta.

load...