Šminka

Top 10 svadbeni čine umetnici u Bangaloru

Top 10 svadbeni čine umetnici u Bangaloru

Poznat i kao Silikonska dolina Indije, Bangalore je dom trendi i na gore mobilne klase u Indiji. Poznat kao čvorište softvera i informacijske tehnologije Indije, bezbroj mladih ljudi zovu Bangalore kući su visoke plaćati radnih mjesta ih privlače kao leptiri na plamen. Uz rast plaća i raspoloživog dohotka, Bangalore je važno tržište za kozmetičke i high street mode malo i bum u privredi ovdje, Bangalore vjenčanja su se na jedinstven vlastiti život. S obzirom na populaciju mladih, Bangalore vjenčanja su u trendu, upscale, pa čak i avanturistički iako još uvijek fer udio tradicionalnih South Indian vjenčanja odvija. Sa najistaknutijih brandova i dizajnera ciljanje Bangalore ne postoji nedostatak svadba opcija habanje izabrati. Međutim, ako se uskoro će biti mlada u Silikonskoj dolini Indije i pitam se kome da se vaš svadbeni šminka radi iz, evo sveobuhvatnu listu od deset najboljih svadba šminka Bangalore umjetnika

Top Ten Bridal šminka Bangalore Artists

1. Yani Shrivastva:

Bilo da je to tradicionalne indijske svadba šminka ili međunarodna izgled, Yani je u stanju da efikasno vam pomoći da izgledate najbolje na poseban dan, bez obzira na vaše preferencije su. Yani stil potpis je prirodno blistav izgled, a ona se drži podalje od previše bling ili shimmer.

2. Alifiya Roshan:

Alifiya Roshan je profesionalni slobodni šminker sa iskustvom u televizijskim i štampanim medijima. Alifiya stil potpis je sofisticiran i jednostavan, a ona vrlo dobro može biti savršen izbor ako vaše vjenčanje iz snova je sve o eleganciju i klase.

load...

3. Sabrina Suhail:

Sabrina-ov servis mantra je sve o high-end kozmetike uparen sa svojim željama da se postigne željeni izgled. Nezavisni slobodni šminkera, Sabrina je otvoren za putuje po Bangalore vaš hotel ili vjenčanje mjesto za šminku imenovanje.

4. Charumathi GR u Studiju Makeover:

Charumathi je profesionalni šminker već dugi niz godina i je osnivač popularnog Makeover Studio u Bangaloreu. Specijalizirana za svadba šminka i frizerske, Charumathi ima bogato iskustvo u visokoj vjenčanja profila, štampane i elektronske medije.

[Read: Lakme Salon svadbeni paket]

5. Divya Hegde:

Sa sjedištem u Indiranagar Bangalore, Divya je iskusan svadba šminker sa šest godina iskustva da pokaže. Divya ima iskustvo u radu sa velikim brojem nevjeste tako da ona zna kako da se prilagodi različitim šminke senzibiliteta i tonove etničke kože.

load...

6. Sushma Mathur:

Sushma Mathur obučio školi Londonu od šminke i Hairstyling i je znan ime u svadba šminka industrije u Bangaloreu. Sushma je šminka mantra je elegantan prirodan izgled sa minimalnim sjaj i shimmer.

7. Pushpa Kishan Kallianpur na Blushpix Studio:

Rade od poznatog Blushpix Studio u Bangaloreu, Pushpa je stručnjak svadba šminkera u Bangaloreu, dobro upućen u umjetnost air brush šminke. Ona nudi i zapadne i tradicionalne svadbeni šminka.

8. Gouri Kapur:

Gouri je Bangalore je šminkera do zvezda i intenzivno radio sa Deepika Padukone, Sonali Bendre, Yana Gupta i drugi. Sa velikim iskustvom u štampanim i televiziju, Gouri je high-end, ali efikasan svadba vizažistica.

9. Manjeet i Priya:

Manjeet i Priya su Bangalore moć nekoliko šminke umeće. Sa dugogodišnjim svadba šminka iskustva, ovaj par može pomoći da izgledate najbolje na veliki dan. Uvijek možete postaviti besplatnu probnu verziju za evaluaciju njihov rad biti sto posto sigurni da oni imaju ono što je potrebno da izgledate sjajno.

10. Pooja Gupta na Pooja Makeovers:

Sa iznad trinaest godina svadba šminka iskustvo, Pooja Gupta je slobodni šminka krepak u Bangaloreu. Sa svojim ogromnim iskustvom, to je samo prirodno da ona može stvoriti i tradicionalna svadba izgled i izgled koji ima globalne žalbu.

Nadam se da vam se sviđa ovaj članak na šminkeri u Bangaloreu, napišite vrijedne komentar.

load...