Šminka

Na raspolaganju su najbolje brendovi za brendiranje šminke - naš top 10

Na raspolaganju su najbolje brendovi za brendiranje šminke - naš top 10

Već nekoliko godina, šminka je doživjela veliku promjenu. Pojava mineralnih šminke brendova i proizvoda na tržištu je dodao nekoliko novih velikih imena na listu. Dok je sve više i više žena postaju da shvate važnost brige o svojoj koži, svijest i pristupačnost koji su doveli do popularnosti mineralnih šminke, ideja je bila da se brine o vašoj koži, čak i dok koristite šminku. Ako niste ih još isprobao, to je vrijedno pokušati.

Neke od glavnih prednosti korištenja mineralnih šminke su:

  • Napravljene su od čistog sastojaka i jedva svaka upotreba hemikalija
  • Dobro na kožu i neće izazvati alergije ili slomiti izlasci
  • Poboljšati teksturu kože
  • Može se koristiti za dugo vremena, jer nemaju rok trajanja

I ovdje su top 10 mineralna šminka marke u Indiji

load...

1. The Body Shop:

Mineralna šminka Indija spektar The Body Shop-a predstavlja tri vrste temelja, tečnost, prah i kompaktan. Ovi su napravljeni sa kombinacijom čistog minerala i hladno presovanog ekstra djevičansko maslinovo ulje.

2. MAC:

MAC mineralisati Skinfinish prirodna osnova / prahu i dalje favorit među šminkere, Poznati i onima koji je koriste na redovnoj dnevnoj bazi. Ovo je puder s mineralima koje su lagano pečene i vrlo lagana na koži.

3. Beyu:

BeYu mineralnih temelj u prahu je izuzetno svjetlo proizvod koji ne začepljuju pore i je dobar za sve tipove kože, posebno osjetljivu kožu.

load...

4. Avon:

Avon mineralna podloga je posebno dobar za početnike koji pokušavaju od mineralnog make up. Temelj je izrađen od čistog mineralnim pigmentima koji daje prirodan blistave boje i besplatan je iz talk, ulja i mirisa. Izvrstan za sve tipove kože, posebno osjetljivu kožu. Oni su ekskluzivno dostupan sa Avon konsultanata.

5. Sheer Cover:

Sheer Cover je potpuno na bazi minerala brend koji je lako dostupan u. Njihova prirodna šminka sadrži 100% kože prijateljski minerala i ne koriste nikakve sastojke koji mogu naškoditi koži. Mineralnih formula je specijalno dizajniran da bude blag i ne iritiraju na koži, što ga čini savršenim za osjetljivu kožu. Formula sadrži antioksidanse, sprečavanje starenja i ostavljajući kožu zdravom. Opseg uključuje temelj, korektor, hidratantne kreme, osnovica za usavršavanje (to je kao temeljni premaz), sredstvo za čišćenje.

6. Lancome:

Lancome mineralni puder rumenilo je formuliran sa bijelim safirima složene i čisto mineralnim pigmentima koji su odlični za starenje kože i borbi. Pomaže pomladiti kožu i ne sadrži ulje, talk ili miris, što ga čini dodatni pogodan za osjetljivu kožu.

7. Clinique:

Dva makeup proizvoda koje Clinique nudi u Indiji su njegovi uklopljena puder za lice i kompaktan. Oba proizvoda su na bazi minerala i bez talka, ulja ili mirisa. Ove pomoći u smanjenju fine linije, su sigurne za osjetljivu kožu i konzervans free.

8. Revlon:

Revlon je dodatak na tržište mineralne šminke je u obliku svog aqua mineralne završne prah koji kombinira dobrotu kokosove vode i ne sadrži ulja.

9. L'Oreal:

L'Oreal trenutno ima pravi meč mineralnih temelj dostupan u Indiji pod svoj asortiman mineralne šminke. Ona se sastoji od 95% minerala i nema parfema i konzervansa. Dermatološki testirani i posebno dobar za osjetljivu kožu.

10. Lica:

Opseg mineralne šminke od Faces se trenutno sastoji od mineralne puder u prahu. To je ujedno i mirisa i konzervansa besplatno što ga čini pogodnim za sve tipove kože, posebno osjetljivu kožu.

Dakle, što jedan od njih je po vama je najbolji među najboljima mineralna šminka marke u Indiji? Da ostavite komentar!

load...