Šminka

7 šarenih Henna i Mehndi dizajna

7 šarenih Henna i Mehndi dizajna

Henna ili Mehndi je vrlo popularan u Indiji, kao iu drugim istočnim zemljama poput Saudijske Arabije, Pakistana itd Ako ste novi terminu kana ili Mehndi, to je u osnovi prirodni boju koja je izvađen iz biljke uzgaja u tropskim vrućim klimama zove Lawsonia inermis. To je slično crni čaj koji je također organske boje. Listovi i stabljika biljke su osnovane u pastu nakon što ih sušenja i meša se sa kiselim supstanca za proizvodnju boja.

To je dio Istočne tradicije posebno Indiji gdje Mehndi se koristi za sve povoljnim prilikama kao što su vjenčanja, beba tuševi i festivalima donijeti sreću. U Indian Hindu kulturi, nevjeste primijeniti kane za dug život mladoženje. Ovih dana kana se koristi kao privremene tetovaže i boje za kosu previše. Mnoge mlade djevojke smatraju da ga koristite kao body art kao što je prirodno i baca off lako nakon nekog vremena.

Henna Mehndi je lako dostupna u prodavnicama i dolazi u tradicionalnoj indijskoj kane dizajna, crne kane i crvene kane. Oni se mogu koristiti u kombinaciji ili se može koristiti zasebno za stvaranje različitih dizajna i završne obrade.

load...

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Gledanje Kako napraviti Mehendi Designs video iz naše StyleCrazeTv

7 Amazing Indian Henna Mehndi dizajni

Pogledajte neke od popularnih kane Mehndi dizajna da biste mogli isprobati lako:

Evo vrlo lijep dizajn za stopala. Ovaj dizajn Mehendi je vrlo pogodan za svadba nositi i da će odgovarati nevjeste savršeno. Šarene GLITTERS i cirkonima dodati u svojoj ljepoti držeći je u redu i lijepa bez previše neuredan i napunio na noge. Veliki motiv u centru dodaje indijskog dodir na dizajn.

load...

Evo još jednog moderna verzija dizajna mehndi kane. Ovaj dizajn izgleda interesantno sa geometrijskim oblicima i različitim cvjetnim motivima. To su moderne verzije Mehandi i može se obaviti lako svako.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Ova svadba kane Mehndi dizajna za ruku se vrši sa crne boje mehndi a to su uglavnom koriste moderne kane umjetnika. Oni obično biraju crne boje za van obloge i napunite dizajn sa redovnim zelenom Mehendi boje.

Henna je ne samo za ruke, izgleda odlično kao body art previše! Evo jednog kanom tetovaža dizajn koji možete pokušati. Veoma je indijski, ali također ima moderan izgled na njega. Proverite zanimljiv detaljima završili.

Evo još jednog body art koristeći kanom. To je jednostavan za korištenje kane dizajna kao privremena tetovaža boju jer bledi sa vremenom i vrlo je jednostavan za primjenu. Odaberite trendi i moderan dizajn koji idu dobro uz traperice ili suknju previše.

Ako vaš ne neko ko voli potpuno punjenje ga, onda možete ići za to! To je zadržao jednostavan i elegantan bez više rade posao puno.

Šarene GLITTERS su uvijek zabavno. Ovaj Mehendi je navedeno slučajno sa smaragdno zelenim glitter koristeći glitter cijev. To je savršen za večernje zabave i vjenčanja.

Mehndi kane dizajna više nisu ograničeni na mladu ili za vjenčanje! To je vrijeme da se malo zabaviti s njim.

load...