Šminka

Na raspolaganju su najbolji ružičasti šminkovi - naš top 10

Na raspolaganju su najbolji ružičasti šminkovi - naš top 10

Prilično sam siguran da većina devojaka ušao u svijet ruževa sa ružičaste boje. Pink je službena girly boje, može i biti proglašen kao Međunarodni omiljena boja za Tipična Girls: D

Zato sam ovde svi top 10 pink ruževa koje odgovaraju indijski tonove kože.

Najbolje Pink Ruževi u Indiji

1. Maybelline Colorsensational ruž za usne u Hooked on Pink:

Kupiti Maybelline Colorsensational ruž za usne u Hooked on Pink Za ₹ 340,00 @ www.amazon.in/maybelline-colorsensational-lipstick-in-hooked-on-pink

Ovo je najljepša roze u rasponu Maybelline-a ruževe. Lovely duboko rubin roze karmin nijansi koje vas neće isprati! Može se nositi i kao nijansa kao i punu vazduh u boji i to će izgledati fantastično uparen sa sjajilo za usne. Ima izdržljivost od 3 sata i dobro je pigmentirana.

load...

2. NYX Doll:

Kupiti Nyx lutku za ₹ 1210 @ www.amazon.in/nyx-doll

Nyx Doll je roze boje na bazi crvene i dobro je pogodna za pigmentirana usne previše. Ona ima intenzivan pigmentacije i isplata boja je nevjerojatan. Nyx Doll ostaje stavio za 4 sata i kada se gubi, to ostavlja lijep nijansu. To je nondrying na usnama previše.

load...

3. MAC Pink Pigeon:

Kupi MAC Pink Pigeon Za ₹ 2,738.00 @ www.amazon.in/mac-pink-pigeon

MAC Pink Pigeon je jedan od krajnjih pravi ružičaste ruževe. Ima plavim tonovima do nje, pa se naslanja prema kraljevskoj roze ili Raani pink kako ga oni zovu. Budući da je MAC lippie, ima nevjerojatan pigmentacije i izdržljivost. To je najsjajnija roze u rasponu MAC.

4. Colorbar Velvet Matte u Thrilling Pink:

Kupiti Colorbar Velvet Matte u Uzbudljivi Pink Za ₹ 302.00 @ www.amazon.in/colorbar-velvet-matte-in-thrilling-pink

Mat ruževi su uvijek dobrodošli i tako je roze mat ruž. Uzbudljivo Pink je svijetlo roza to je neka vrsta neutralne i jedan je od najboljih ružičaste ruževe za indijske tonus kože. Ostaje za 3 sata i nema sušenje usana video. Ima pristojan pigmentacija i to je nevjerojatan budžet kupiti.

5. Maybelline Color Sensational ruž za usne u Pink Molimo:

Kupiti Maybelline Colorsensational ruž za usne u Pink Molimo Za ₹ 340,00 @ www.amazon.in/maybelline-colorsensational-lipstick-in-pink-please

Kako je lepa je ime sada? Pink Molimo je prekrasna roza sa toplim tonovima. Biti lippie iz čitav niz boja, ima nevjerojatan boja isplatu i dobro je pigmentirana.

6. Rimmel Colorshow Off u Pink Slava:

Pink Slava je roze boje na bazi crvene i ima toplo tonovima. To neće isprati tamne tonove kože i to je prednost. Izgleda Orange u cijevi, ali se ružičasta na usnama. Ostaje za dobar period i ne krvari.

7. Maybelline Superstay ruž za usne u Infinitely Fuchsia:

Ne pink ruž za usne je potpuna bez Fuchsias dolazi sada u redu? Ova prelijepa ruž ostaje za 6 sati, nakon čega se suši usne. To je istina fuksije - svijetle i hrabar. To je očito intenzivno pigmentirana. Potrebno je balzam za usne ispod njega ipak.

8. MAC Modesty:

Skromnost? Sada kada je fin ruž za usne;) MAC Skromnost je prigušeno neutralan ružičasto. To je pogodno za poslovni habanje i dodaje suptilan sjaj na lice. Ona ima intenzivan pigmentacije i predivno izgleda na svim tonovima kože.

9. Chanel Insolente (65) Rouge Allure ruž za usne:

Kanalima su kraljice svijeta karmina i ova beba je siguran pobjednik. Chanel Insolente Rouge Allure je izbjeljivanje ružičasto. Ona ima plavu tonovima. To je nevjerojatan boja koja će definitivno lice sjaj. To je gusto pigmentnih i ima nevjerojatan boja isplatu previše. To ne isušuje usne.

10. Revlon Super Lustrous Mat ruž za usne u Stormy Pink:

Kupiti Revlon Superlustrous Matte ruž za usne u Stormy Pink Za ₹ 599.00 @ www.amazon.in/revlon-superlustrous-matte-lipstick-in-stormy-pink

Stormy Pink je živa roza sa plavim tonovima, ali to nije gusta kao onaj Chanel. Ona ima sjajnu izdržljivost i kada nestaje, ostavlja natrag prekrasnim nijansa. To je malo sušenja, tako da ćete trebati balzam za usne ispod njega.

Dakle djevojke, reci mi šta favoriti su? Udio u komentar ispod teksta.

load...