Šminka

Najbolji Revlon lak za nokte i swatches - naš top 10

Najbolji Revlon lak za nokte i swatches - naš top 10

Revlon je kozmetička kompanija osnovana 1932. Počeli su svoje poslovanje sa jednim proizvodom - Lakovi za nokte i danas, to je globalni boja kozmetike i proizvoda kozmetičke usluge kompanija koja ima za cilj pružiti glamura, uzbuđenja i inovacija kroz proizvode visoke kvalitete po pristupačnim cijenama. Ovdje su neke od najdivnijih nokte by Revlon u različitim završi i vrste. Ste garantovano volim ove Revlon lak za nokte nijanse!

Revlon lak za nokte boje

1. Revlon Bubble Gum:

Kupiti Revlon Bubble Gum Za ₹ 7,716.03 @ www.amazon.in/revlon-bubble-gum

Revlon lak za nokte nijansa je nedavno izašla s nizom mirisnih lakova za nokte i to je najljepša od svih. Bubble Gum je svijetao fuksije sa creme finiš. A lovely politura za sve što pink ljubavnici. I što je najbolje od svega, to miriše na ukusna bubblegum kada se osuši! Zar ne iskušenju? Zahtijeva dva sloja.

load...

2. Revlon Teak Rose:

Kupiti Revlon Teak Rose Za ₹ 770,07 @ www.amazon.in/revlon-teak-rose

Tikovine Rose je prilično prašnjavo roza nijansa sa creme finiš. Hladu izgleda vrlo elegantan i šik i je nešto što lako možete nositi na posao. Zahtijeva tri sloja.

load...

3. Revlon Skandalozno:

Kupiti Revlon Skandalozna Za ₹ 1,018.96 @ www.amazon.in/revlon-scandalous

Ovo je jedan takav jedinstveni sjaj za nokte! Skandalozno je crna čista nokte sa finim i zrnasto ljubičaste šesterokut blista u njemu. To je osvježavajući promjenu nad regularnim crnaca. Zahtijeva tri sloja za potpunu neprozirnost ali možete sloj ga redovno crne nokte.

4. Revlon Sassy:

Kupiti Revlon Sassy Za ₹ 171.00 @ www.amazon.in/revlon-sassy

Ja nisam veliki ljubitelj zelenila, ali gledajući ovo, ja sam prodao. Sassy je svijetao travnata zelenu nijansu sa creme finiš. Savršen za nokte u jazz se ljeta, ali sumnjam da će biti u mogućnosti da čekati do tada da je nosi! Zahtijeva dva sloja.

5. Revlon Grey Suede:

Siva Suede je krem ​​- gol za nokte sa creme finiš. U hladu je prilično i da će odgovarati svima. Savršen za dane kada želite bez boje. Zahtijeva tri sloja.

6. Revlon Royal Cloak:

Kupiti Revlon Royal plašt nokte Za ₹ 170.00 @ www.amazon.in/revlon-royal-cloak-nail-polish

Ja sam totalno balavili iza ove nokte. Royal Purple je tamno ljubičasta nokte sa srebrnim shimmer i pahuljice u njemu. Možda će vam ovo Revlon lak za nokte boje, čak i ako vam se ne sviđa ljubičasta. Zahtijeva dva sloja.

7. Revlon kovanja:

Minted je prekrasna svjetlo mint zelena nokte sa krem ​​finiš. Volim ovaj puno kao što je savršen mint nijansu. Zahtijeva tri sloja.

8. Revlon Galaxy:

Ovdje je ljepota prepun šljokicama. Galaxy je jasan za nokte sa srebro i tamno plava GLITTERS i srednjih holografski srebro GLITTERS. Ovo je jedan glitter možete upariti s bilo kojom bojom za neke sjaj i sjaj, ali je najbolje izgleda preko crno.

9. Revlon Smoky Canvas:

Kupiti Revlon Smoky platno za ₹ 5,511.45 @ www.amazon.in/revlon-smoky-canvas

Još jedan poljski za neutralne ljubitelje. Smoky Platno je tupe nokte u creme finiš. Taupes su vrlo teško pronaći tako da ovo treba da bude lijep dodatak u svoju kolekciju. Zahtijeva dva sloja.

10. Revlon Starry Pink:

Ako želite da nosite glitters, ali ne žele da to bude preko vrha, ovo bi trebao biti savršen izbor. Starry Pink je prilično svjetlo ružičaste nokte sa finim i zrnasto srebro sija u njemu. Boja je tako ženstvena, sigurno ćete ga voljeti. Zahtijeva tri sloja.

load...