Šminka

Najbolji nijansi sjajnih sjajnih usana - naši top 5 odabira

Najbolji nijansi sjajnih sjajnih usana - naši top 5 odabira

Sjajila su svake devojke omiljeni kozmetički proizvod - oni nisu neuredni, lako se nanosi i ne preko vrha. Colorbar ima neke fantastične sjajila, malobrojne, ali nevjerojatan ipak.

Evo me listing mojih top pet Colorbar sjajilo za usne nijanse koje odgovaraju indijski tonove kože i izgledati fenomenalno.

Najbolje colorbar sjajilo za usne Shades

1. Colorbar Star sjajilo za usne - Ripe Apple:

Ovo prilično nijansa je smeđe ružičasta, naginje više ka zemljani smeđe. Za razliku od većine sjajila, to pruža potpunu pokrivenost, više kao tečni ruž za usne;) Dolazi u super sladak maleni cijev i ima srna stopala spužva aplikatora za nanošenje. Nema treperenja i daje neprozirni pokrivenost. Sjajni efekt nestaje nakon nekog vremena, ali boja ostaje do kraja i daje lijep nijansu na usnama. Na Rs. 275 / - svakako je dobar posao. Je izdržljivost je uredan četiri sata. Je jedan problem je to isušuje usne, tako prevucite svoje najbolje balzam za usne ispod.

load...

2. Colorbar Hollywood svjetla sjajilo za usne - Call My Agent:

Kako kreativno je ime sjajilo ?! Call My Agent je zarđali hladovini, sa bež tonovima. Ima super mikro shimmer koji neće učiniti da izgledate kao disko kugle. To je laskavu na indijsku tonovima kože, i savršena je kao kancelarijski nositi previše. Ona dolazi u redovnom sjajilo za usne cijevi i četkom aplikator. Je sjajilo za usne je debeo i ostaje staviti najmanje četiri sata. Boja daje mokar finiš za usne i kao što je debeo, to je prenosivo. Jedina mana je, kada bledi boje, shimmer i dalje i to zahtijeva dobro čine skidanje do riješi se shimmer.

3. Colorbar True Gloss sjajilo za usne - Nectar Orange:

Je najlepši sjajilo za usne ili je to najlepši sjajilo za usne? Kako volim korala hladu! Ovo sjajilo za usne je divan topao, koral da je zabavno, zavodljiva i letnji. Ima crvenkaste tonovima što ga čini nosivom za svjetlo, kao i tamne tonove kože. Sjaja za usne dolazi u tubi i ima srna stopala aplikator. To je crveno i izgleda neonski u cijevi, ali kada se primjenjuje, to je predivna, predivna koral. Ostaje dobrih pet sati nakon što ga nestaje. A mrlja ostaje nazad iako, bez sjaja, samo blijeda boja.

4. Colorbar Perfect Pout sjajilo za usne - 008 Scandal:

008 Skandal je super prilično malina crvena, onaj sa prekomjerne tonovima ružičaste i crvene boje. To je cool zategnut sjajilo za usne koji izgleda sjajno na pravedniji tonovima kože. To bi moglo isprati tamnija koža ipak. Pigmentacija je pristojan, nije prevelika, a ne preniska. Ide pukom na usnama. Izdržljivost je oko 3 sata jer to nije pigmentirana mnogo. Ako želite isprobati crvene usne boje i ne znam odakle da počnem sa, 008 Scandal je dobar početak. To će vas izdvojiti za početak.

load...

5. Colorbar Star Metal sjajilo za usne - Seductress:

Ovo je jedan pravi topli koral roze boje sa crvenim podtonom. To je crvenije nego Colorbar True Gloss sjajilo za usne u Nectar Orange. Ona ima mikro shimmer koji nije odlučan; nećete osetiti na usnama. Ona dolazi u jednostavnom sjajilo za usne cijevi i četkom aplikator. To je pigmentirana dobro i ostaje staviti najmanje četiri sata. Kada je bledi, ostavlja natrag lijep nijansu roze. Iako je na deblje strane, to je potpuno nelepljivo.

Dakle djevojke, ovo su moje top pet Colorbar sjajila. Javi mi koji svoje favorite su!

Izvori: 1, 2

load...