Šminka

Kako primijeniti Blue Eyeliner?

Kako primijeniti Blue Eyeliner?

Primjenom eyeliner je dijete igra sa nekim. Ali kada je riječ o primjeni boji eyeliners, to postaje malo nezgodno. Razlog je one u boji možda neće izgledati kao suptilan ili casual u crnoj radi.

Kada govorimo o plavoj eyeliners, oni mogu ili izgledaju vrlo laskavo ili ne odgovara na sve, varira od osobe do osobe. Hvala Bogu, jer sam pao u prvu kategoriju. Blues su moji favoriti i ja ih nosim kao opušteno i nosim crne. Ako su nešto u dilemi da li bi ti blues odgovara ili ne, ili ako mislite da bi izgledali malo više pažnje privlače nego što bi želeo za sebe, onda ste vjerojatno čitate pravo prostor. Ovdje je način da se prijave plava olovka za oči koji bi im izgledaju manje oštar i dalje izgledaju privlačno na oči.

Počnimo, hoćemo li?

Proizvodi koji se koriste:

Način primjene:

Korak 1:

Ako ste pratili moje postove bi lako pogoditi do sada taj prvi korak će uvijek biti hidrira područje oko očiju i grooming vaše obrve. Nikada napišite obrve od pritom šminke oko očiju, jer to je ono što idealno mijenja izgled vašeg lica. Sakrije pod područje oko očiju ako je potrebno.

load...

Korak 2:

Uzmite plavi eyeliner u bilo kojem obliku ste poželjnije od olovke, gel ili tečnosti. Uzimam olovku eyeliner by Revlon što se dešava da je jedan od mojih omiljenih blues. Samo nacrtati svjetlo udar ide uz oblik vaših očiju. Ako pokušavate plavi eyeliner po prvi put, ići na tamniju nijansu plave jer tamnije oni odgovaraju Indian oči više nego njihovi lakši kolega.

Korak 3:

Sada nacrtati kompletnu RIM vođenja linije tankim na unutarnji kut i debljine na vanjskom. Primjenjuju kao blizu linije trepavica moguće.

Korak 4:

E sad, da crna olovka za oči i povući vrlo tanka linija iznad plavo iznad drži blizu linije trepavica. Ovaj korak ne samo da će pokriti viri koži bolje nego napraviti svoj plavi eyeliner izgledaju malo suptilnije i meka. Oni koji sprečavaju da nose plave obloge treba probati na ovaj način i ja sam siguran da ćemo imati bolje rezultate.

load...

Korak 5:

Uzmite crnu khol / kajal i napuniti vodene linije vođenja unutrašnjeg ugla Bare.

Korak 6:

Sad uzmi slične boje sjenila kao i plavi tuš za oči na olovku ili Smudger četkom. Nanesite da na vanjskom kutu donje linije trepavica u kontinuitetu sa plavim eyeliner proteže prema unutrašnjoj strani. Držite ovaj korak ograničena samo na vanjski kut; proširivanje duž cijele linije trepavica učinit će to izgledati preko vrha u većini slučajeva.

Korak 7:

Nanesite highlighter u unutrašnjem uglu i suznice područje koje smo ostavili goli u gore navedene korake namjerno. Pratite marginama oči dok radite ovaj korak inače neće izgledati kao što žele.

Korak 8:

Uvijanje trepavica i primjenjuju maskara. Željeni izgled se postiže ovaj korak jer je posljednji.

Sigurno ste primijetili primjenom plavi tuš za oči na ovaj način čini da izgleda mnogo lepše, a ne na sve preko vrha, kao što većina vas su se plašili da će biti. Ovaj izgled se može nositi na dnevnom radnom mjestu previše sa gol nijansu ruž za usne. Dakle, da li će se primijeniti plava olovka za oči sljedeći put?

Probajte i javite mi ako ste se otarasili tvoju plavu olovku za oči inhibicije ili ne.

Do sljedeći put, pazite!

load...