Šminka

Aishwarya Rai šminka za oči - korak po korak tutorijal sa Images

Aishwarya Rai šminka za oči - korak po korak tutorijal sa Images

Aishwarya Rai se smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Njena ljepota i elegancija je očarala milijune srca diljem svijeta. Osim što je jedan od najpopularnijih indijskih zvijezde, ona ima mnogo prestižnih ovlašćenja u njoj kitty i najznačajnijih njene preporuke je L'Oreal Paris. Oduševljenje fotografa, njene oči mogu očarati svakoga i šminku za oči je uvijek egzotična. I to je njen jednostavan i lijep makeup trikova koji dodaju šarm joj šminke oko očiju svaki put! Nije da joj je prekrasna oči potrebna bilo kakva pomoć u sve. Pitate se što je Aishwarya Rai šminke oko očiju tajna? Ovaj tutorial odgovara na sve vaše pitanje sa priključkom na njen smokey izgled oka.

Aishwarya Rai Eye Makeup Tutorial

Ovdje je korak po korak vodič za dobiti jedan od Aishwarya Rai šminke smokey eye izgleda.

Vodič:

Korak 1:

Primarni korak bilo šminke oko očiju je stvaranje odgovarajuće baze na kojoj se boje mogu klize lako. Koristio sam Lakme CC krema i Maybelline Clearglow BB Stick premijeru cijelo područje oko i pobrinuo se da se podočnjaka su pokriveni. Za kreiranje mat efekt, puder u prahu može se prašnjavom.

load...

Korak 2:

Aishwarya je poznat za korištenje puno sive i srebrne za nju šminke oko očiju. Uzeo sam srebrne boje iz BiH Kozmetika 120 paleta sjenila za oči i potapšao prstima na cijelom poklopac se spušta do nabora. Boja je prilično intenzivna i mogu dobiti neuredan ako ne primjenjuje polako i oprezno.

Korak 3:

Onda sam izabrao biserno bijele nijansu iz palete i primijeniti ga preko sive senke uz pomoć kista. Dok slojeva različitih boja očiju, to je uvijek najbolje koristiti četku kao intenzitet se može upravljati bolje. Počeo sam bijelu boju od centra mog poklopaca i produžio prema vanjskim uglovima očiju. Koristio sam brze pokrete, tako da se boja može širiti dobro.

load...

Korak 4:

Za slijedeći korak, izabrala sam svjetlucavu braon nijansu i nanosi na nabor području. Počeo sam ga od sredine pregiba i produžio prema vanjskim uglovima. To produžio sam dalje prema liniju donjih trepavica. Ova boja se pruža lijepi gradijenta učinak na oči zajedno s postojećim srebrnasto sive boje.

Korak 5:

Uzeo sam paperjast četkom i pomiješan boje sa brzim potezima. Sljedeći korak je da se postroje oči i za to se koriste Maybelline Colossal Kajal. Ovo je najbolji kajal za smokey look oka. Počeo sam od oblažu unutarnje strane mog gornjeg i donjeg liniju trepavica s njim. To zapravo je poznat kao tighlining vode linije očiju. Onda sam izvukao tanku liniju preko moje gornje linije trepavica. Polako sam napravio liniju deblji sa od 2 - 3 poteza sa Kajal. Prijavio sam se kajal na mom donje linije trepavica kao dobro.

Korak 6:

Koristio sam mrlju četkom umrljam kajal na liniju donjih trepavica. Uzeo sam još jedan srebrnasto sive boje sa nekim mauve nijansa i primijeniti ga na poklopcima, duž vrha moju crnu Kajal obloge. Prijavio sam iste boje sa kosi kist na moju cijelu donje linije trepavica. Opet sam uzeo pahuljasto četkom i jednom pomiješan boje.

Korak 7:

Ovo je korak u kojima su istaknute oči. Koristio sam mat off-bijele nijanse boje i primjenjuje na cijelom području obrva. Produžio sam iste boje ka unutarnji kut očiju, uključujući i dio nosa. Ovo omekšava tamnije rubove intenzivne boje koje sam ranije primjenjivati. To se čini efekt dramatičniji. To je uvijek savjetovao da se ukaže na kosti obrva pritom dima izgled.

Korak 8:

Konačno trepavice potrebna neka dodir. Uvijen sam trepavice sa okom trepavica uvijač od Faces Cosmetics. Aishwarya je poznata po svojim dugim i kovrdžava trepavice i ništa ne može biti bolje od uvijač za stvaranje izgled. Prijavio sam se nekoliko slojeva Maybelline maskara da završi izgled. Dati točne utisak Aishwarya je tinjajući oči, možete koristiti lažne trepavice.

Ovo je vrlo jednostavan i elegantan izgled koji možete sportu bilo gdje, pogotovo ako želite da izgleda kao Diva. S obzirom da je šminke oko očiju je vrlo intenzivna, to je najbolje da zadrži ostatak šminke minimalne sa samo jednim dodirom neutralnih boji rumenila i dašak sjajilo.

load...