Šminka

Najbolji Mughlai Mehndi dizajni - naš top 10

Najbolji Mughlai Mehndi dizajni - naš top 10

Mehndi je neodvojiva od indijske kulture i njegovo prisustvo se osjeća na bilo sveto ili posebnu prigodu. Od pamtivijeka je ostao unutar kulture i ulepšan mnogo ruku iznova.

Danas govorimo top 10 Mughlai mehndi dizajn koji može suditi u ove svečane sezone Diwali.

Najnovije Mughlai Mehndi dizajni

Dizajn 1:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

1. Moderni Mehndi dizajni su obično razlikuju od onih koje vidimo na svadbama. Ovi dizajni imaju tendenciju da zadrži dio ruku i dlan izložen, dajući mu roman i jedinstvenog izgleda drugačije od tradicionalnog dizajna.

load...

Evo mali dio dlana čuva prazan. Dizajna ovdje koriste su vrlo male i detaljne; Paisley i cvjetni motivi koriste se za ukrašavanje ruku. Prsti su ukrašene finim detaljima posla. Dizajn se proteže do zgloba.

Dizajn 2:

2. Ovaj crni dizajn Mughlai mehndi je jedinstvena i lijepa. Prsti i strana dlana su ukrašeni dizajna, dok je drugi delovi ostaju gole. Dizajn koristi tradicionalnim motivima, ali u drugačijem obliku da ga dati novi stil.

load...

Dizajn 3:

3. Stopala su odličan platno za mehndi umjetnosti. Ovdje je dizajn metara mehndi za one koji vole da ukrašavaju svoje noge s prekrasnim kanom boji dizajna. Motivi su tradicionalni sa Paisley i cvjetnim motivima koji se koristi u različitim formatima i veličinama. Prsti su ukrašene malim zapetljan dizajne koji su savršeni za mladu.

Dizajn 4:

4. Paisley i cvjetni motivi su prilično česti u mehndi dizajna u Indiji. Oni se vide u raznim oblicima i oblicima u mehndi dizajna širom kulture. Dlan je centar platna za izradu ovdje. Prsti su ispunjeni zapetljan dizajne previše.

Dizajn 5:

5. Ovdje dizajn nije previše gust. Nekoliko sekcija dlana i na vrhu ruke su ostali goli otvoren. Prsti su popunjena, ali dizajn ne zatrpavaju. Dlan je ukrašena jednim cvjetni dizajn.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Dizajn 6:

6. Evo još jedne noge mehndi. Šarene i glitter mehndis su postali veoma popularni nedavno. Dizajn ovdje je ukrašena ružičastim i plavim glitter od glitter cijevi. Na otvorenim prostorima su ukrašene šljokicama. Dizajn je savršen za mladenke.

Dizajn 7:

7. Konjunkcija paun, Paisley, list i cvjetni dizajn može se vidjeti ovdje u ovom dizajnu. Ovo je puna ruka tradicionalnog dizajna. Dizajn počinje iz zgloba i proteže se do vrhova prstiju. Postoje male delove koji su ostali nedirnuti otvoren dati lijep i moderan izgled.

Dizajn 8:

8. Cvjetni i Paisley dizajna su prilično veliki i zauzimaju dobar količinu prostora. Dizajn izgleda lijepo sa ogledalima dizajna na obje ruke. Dizajn počinje od sredine strane i proteže se do vrhova prstiju. Prsti su ukrašeni dizajna kao grane drveća.

Dizajn 9:

9. Ovaj heavyily uzoru dizajn je najbolje pogodan za vjenčanja i tradicionalne manifestacije. Ovim dijelom ruke mehndi izgleda predivno sa zamršenim detaljima i otvorenih prstiju. Nemojte pokušati ovaj prekrasan dizajn!

Dizajn 10:

10. Ako vam se sviđa mali još prekrasan dizajn za dlanove, a zatim pokušajte ovo sigurno. Izgleda spektakularno sa Paisley i floralnim motivima radi na dlanu. Prsti su ukrašeni različitim motivima kao što su obrasci list, Paisley i floralnim motivima, kao i apstraktni geometrijski dizajn.

Tako da se nadamo da ste uživali u ovaj dizajn. Nemojte pokušati ove prekrasne mehndi dizajna ovaj Diwali!

Pogledajte video iz StylecrazeTV - Peacock Styled Zapanjujući Indian Mehndi Design Tutorial

Molimo vas da posjećivanja za više takvih jedinstven dizajn. Ne zaboravite da ostavite komentar ispod.

load...