Šminka

Top 10 Bollywood venčanih Mehndi dizajna možete probati

Top 10 Bollywood venčanih Mehndi dizajna možete probati

Sa vjenčanja sezone iza ugla, koji ne bi voleli da ukrasiti svoje ruke sa mehndi?

Dakle, tu smo, sa najnovijim top 10 Bollywood mehndi dizajnira za mladenke za sve vas divne dame tamo.

Ove Bollywood stil mehndi obrasce za vjenčanje sezone će sigurno zgrabite pažnju svih oko vas. Možete lako primijeniti ove dizajne na rukama i uživajte bude u centru pažnje. Naša prekrasna filmove nevjeste ostati nesavršeni sve dok ne ruke su ukrašeni mehndi. Elaborat obrasce mehndi na rukama i nogama su imperativ za indijski mladu. Bollywood ljepote su povezani s prekrasnim stilova i glamurozan izgled, a mehndi je must-do stvar za njih da pokazuje svoje divne ruke i noge. U stvari, primjena mehndi je obavezan scena u našim filmovima Bollywood pokazuje vjenčanje ili bilo koje druge proslave, bilo da je to Karwa Chauth, Teej, Diwali, Eid itd

load...

Pogledajte video iz StylecrazeTV

Vanredna Bridal Mehndi dizajn za vjenčanje

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Bollywood Mehndi Designs

Ovdje ćemo vam predstaviti neke od svih vremena omiljeni Bollywood stil mehndi obrasce centriran na svadbe i proslave:

Dizajn 1:

Ako želite jednostavno i lako mehndi obrasce i nemaju vremena i strpljenja za složene obrasce, možete dati ovaj moderan obrazac probati. Držite vrh mehndi konusa malo veći za ovaj dizajn. To je jednostavan, ali divno mehndi obrazac, i kao što je prikazano, to bi izgledalo sjajno na poleđini dlana.

load...

Dizajn 2:

Glitter i kamena krase mehndi dizajni su najnoviji trend u Bollywood. Zapanjujući kombinacija crne konture i nešto lakši boje unutar obrasce čini da izgleda zanosno. Kristali i kamenje su ukrašene u ovom mehndi obrazac da mu daju elegantan, svečani izgled.

Dizajn 3:

Ovo mehndi obrazac će izgledati basnoslovan na one prekrasne noge. Uvijek možete mahati svoj prekrasna i meka stopala s ovim zadivljujućim obrasce u svakoj prilici. Nevjeste možete pokušati kamena vezenih payal i prsten na nozi da bi ovaj obrazac je Bollywood dodir.

Dizajn 4:

Ovo je jedan oštar i sjajan dizajn. To pokazuje fino izgleda, Gujarati mehndi stil listova i cvjetova sa simetričnim cvjetnim uzorcima. To će osvojiti milion srca na prvi pogled. U mnogim Bollywood filmova, junakinje su nosili ovakve lijepe dizajna.

Dizajn 5:

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Dia Mirza izgleda zapanjujuće sa ovim modernim Turski plave arapski Mehndi obrazac! Te divne kamenje ukrašene u ovom dizajnu čine svoje meke ruke izgledaju tako blistav.

Dizajn 6:

Ova vrsta Bollywood svadba Mehndi dizajnira za će ruku ide jako dobro sa modernim, off-ramena haljine. Ovaj dizajn će vam dati malo zapadne izgled kao što izgleda pomalo kao razraditi tetovaža.

Dizajn 7:

Ako imate veliku figuru i želite da pokaže svoj atraktivan leđa i nadlaktice, dati ovaj obrazac probati. To je kineski obrazac i izgleda savršeno na nadlakticama, bedrima i donjeg dijela leđa. Možete odabrati različite boje previše ako želite da ga daju tetovaža izgled.

Dizajn 8:

Ovo je još jedan jednostavan i moderan arapski Mehndi dizajn pokušaj za mobilne telefone vjenčanje look.You može ni pokušati ovo Karwa Chauth ili Teej.

Dizajn 9:

U našem Bollywood vjenčanja, prijateljice mladu su jednako predivna i ne manje u modi od heroina. Stoga, ove vrste kratkog obrasce da im zapanjujuće svečani izgled još privlačnijim. Nevjeste možete pokušati ove vrste trendi obrasce za njihov angažman stranke i drugih sličnih događaja.

Dizajn 10:

Želite li jedinstven i izvanredan Bollywood mehndi stil dizajn? Ne tražite dalje. Samo mi ovaj probati. To je vrlo privlačan dizajn s dijamant u obliku obrazaca i potpuno različite uzorke arapski cvijet, s druge strane. Ovo će sigurno učiniti da izgledate kao elegantan kao naš šarmantni Bollywood dive.

Šta čekaš? Idite, probajte ove mehndi obrasce i postati glava-Turner za sve oko na svadbi. Također, ne zaboravite da dijele vaš feedback; da volimo da ih čuje!

load...