Šminka

Jednostavni načini savršenog nanošenja crvenog karmana

Jednostavni načini savršenog nanošenja crvenog karmana

Kada je u pitanju ruž, po našem mišljenju, ništa nije seksi nego ljuljanje crveni usne. Bilo da je vatra-motor crvene, klasična crvena pogodan za sve tonove kože ili da savršen stil izjavu scarlet crvene, to je teško naći ruž Hoarder koji nije pokušao ovaj izgled. Hladu mogu vezati svoj look i transformirati običan outfit u izvanredno.

Iako, crvena je instant pick-me-up kada se primjenjuje nepravilno, te napući usne može biti glavni propast. Pa šta da radimo u ovakvim trenucima? Idi intenzivan sa pilingom; primjenjivati ​​kremastiji za usne koji pomaže u sprečavanju vaše suhe, ispucale usne i odlučiti za definirane usne prajmer koji radi magiju kako bi se osiguralo glatko aplikacija i dugotrajnu boju.

Pa čak i onda ako mislite usavršavajući da je to nešto izvan raketna nauka. Ne brini se kada smo u blizini! Pročitajte ispred kao što pokazuju dva jednostavna stila primjene crvenih ruževa, uz stavljanje najbolji izgled i brendova na probu. Dok je jedan stil zahtijeva malo strpljenja, a drugi je savršen izgled za ljetni low-održavanje.

load...

Stvari koje trebate:

 • A za usne. Predlažem Color Sensational sjajilo za usne u crvenoj boji.
 • A crveni ruž. MAC ruž za usne u Ruby Woo
 • Dobar usne četkicom, likeGorgeous kozmetika '031' Synthetic četkica za usne
 • Tissue papir
 • Crveni ruž za usne. Pokušajte: Revlon Colorstay vlage Stain
 • Red sjajilo, Dior Rouge Dior Serum De Rouge u Crimson

Kako se prijaviti Red Lipstick?

Style 1

 1. Pripremimo svoje usne od piling nježno četkicom za zube i hidratizirati vaše usne s hranjivim balzam za usne (Burt je Pčele balzam za usne.) Zapamtite, ako se primjenjuju na balzam za usne neposredno pred svoj ruž, to će biti vlažna i mat finiš neće trajati duže.
 1. Dalje, tapkajte na svojim omiljenim usne premazom. Moj je NSRS Instant linija i pora Perfector, dobar ili spriječiti ruž za usne iz feathering ili taloženje u linije.
 1. Sada dolazi lukav dio, koristite oštre olovka za usne, za napora aplikaciju, i pažljivo se postroje tvoje usne. Start na luk u Amorov. Kada je završeno popuniti vaše usne koristeći istu usne. Možete svoj mali prst i uklopiti u hladovini tiho preko cijele usne.
 1. Polazeći od donju usnu, uzmite četkicu i primijeniti crveni ruž. Zatim, i dalje isto na vrhu usne. Savjet: Potrudite se da primijeniti boju od sredine usana. Samo širiti ruž, kao što ćemo popuniti liniju nakon toga.
 1. Ne zaboravite za savršeno definirane i potpunije usne; primijeniti vaše usne oko ivica i popunite ga ponovo nakon što su se prijavili karmin.
 1. Koristite papir i izbrisati vaše usne glatke i dugotrajan izgled.

Style 2

Ako krv crveni ruž je previše posvećenosti za tebe, nanesite sjajni verziju preko usana umjesto. I ti ćeš ostati sa sjajnom, dugotrajan boje na usne. Nastavi čitati…

 1. Nakon priprema tvoje usne, nanesite dobar sloj crvene usne mrlja. Revlon Colorstay vlage Stainis posebno definirana kao alat koji daje maksimalnu pokrivenost uz minimalan napor.
 1. Kada je završeno, pomesti vaše lagan Revlon sjaja preko usana mrlje.
 1. Na ovaj način usne su crvene i sjajne bez over-the-top.

To čini veliku razliku kada su precizni o aplikaciji proizvod.

Dakle, to je to - naš omiljeni crveni ruž, sjaj izgled i njegova dva jednostavne tehnike aplikacije koje ćemo gaga za. Provjerite ih i javite nam u komentarima ispod ako mislite da je ovo trik vrijedi pokušati.

load...

load...