Šminka

Na raspolaganju su Vam najbolji šminke za šminke - naš top 10

Na raspolaganju su Vam najbolji šminke za šminke - naš top 10

Usne su najatraktivnije dijelove žena. Chambor razumije ono što je potrebno svakoj ženi za naglašavajući njene najbolje osobine i pažljivo dizajnira ove malo magije palicama.

Ovdje su 10 najboljih Chambor Ruževi Shades

1. Powder Mat ruž za usne - Orange Flambe:

Orange je trendy boja ove sezone. To je jedan od najboljih chambor ruževe kao efekat mat je odlična i to je obogaćen hidratantnim svojstvima, tako da ne čini usne suve. To daje odličan neprozirni završna obrada sa 2 prevlačenja i vodootporan previše.

2. Zaista Trajni ruž za usne - Zaista Blush:

Ovaj šljiva napregnut chambor ruž je super za redovno trošenje. Bez obzira na to koliko godina ste, naći ćete savršen nijansu ruža za usne po svom izboru. To dobro klizi na usnama zbog kremaste teksture.

load...

3. Teče ruž za usne - Innocent Rose:

Ovo inteligentno dizajniran karmin je kao olovka sa flomaster na vrhu. Hladu je roze boje koji lijepo nadopunjuje širok spektar tonova kože. Ostaje za duge sate i ima kontrolisanim aplikacija. To je bogato pigmentirane koja daje usnama još hlad.

4. Silk Touch ruž za usne - Silk Woods:

Kupi Chambor Silk Touch ruž za usne @ www.amazon.in/chambor-silk-touch-lipstick

load...

Ovaj gol u hladu sa dozom zemljani roze je pogodan za sve indijske tonove kože. Ima vrlo meke teksture, klize na usnama i obojite ih u jednom potezu.

5. Zaista Trajni ruž za usne - Zaista Coral:

Ovaj ruž je mora imati za one sa suhim usnama. To posvjetljuje do usana bez dajući vam dramatizovane izgled. Ova nijansa je vrlo umirujuće i dobro nositi za vrijeme praznika i ljeta.

6. Rouge bucmasti + ruž za usne - 741:

Roze i smeđe mješovitih nijansa je jako dobro za indijsko tonus kože kao što su apsolutno dopunjuju lice i poboljšati ljepotu osobe koja je nosi. Ruž za usne, osim što bogate kremaste teksture i pigmentacije, veoma je hidratantna i dugotrajne kao dobro.

7. Powder Mat ruž za usne - Desert Rose:

Kupi Powder mat ruž Za ₹ 645,00 @ www.amazon.in/powder-matte-lipstick

Ovo peachy braon ruž je najbolji izbor za sve vaše stil šminke svjetlo habanja. Efekat mat ne čini tvoje usne vrlo sjajna i to je dobro za ljetni izgled. Ostaje za 3 - 4 sata, ali nije za ljude koji imaju jako ispucale usne.

8. Rouge Plump + - 748:

Ako volite roze usne, onda definitivno treba probati ovaj proizvod. Ovaj ruž za usne će učiniti vaše usne izgledati punija, 25% više nego što oni zapravo jesu. Ova nijansa će svačiji ten i odlična za večer ili vjenčanja.

9. Tečenja ruž za usne - Heavenly Rose

Kupiti teče Heavenly Rose ruž @ www.amazon.in/flowing-heavenly-rose-lipstick

Ako se tvoje usne sa mat efektom i želite da se vijoriti šik izgled, onda je ovaj ruž je savršeno oružje izbora. Ona ima moć da ostanu najmanje 7 - 8 sati i ima vrlo male težine i ne prenositi teksture.

10. Powder Mat ruž -Rubis Rouge:

Kupiti puder mat ruž za usne Za ₹ 645,00 @ www.amazon.in/powder-matte-lipstick

To je rubin crvena nijansa koja ima moć da izgledaš ni manje ni više nego osoba u nekom crvenom tepihu događaj. Zbog svoje mat efekt, ne izgleda teško na usnama i ne prenositi.

Nadam se da ste uživali u članku. Da li ste vlasnik ili planirate da pokupiti bilo koji od ovih?

load...