Šminka

Na raspolaganju su 10 najboljih rukava Covergirl

Na raspolaganju su 10 najboljih rukava Covergirl

Covergirl je široko poznati brend iz SAD-a koji je konstantno isporučuje svojim klijentima s prekrasnim i efikasno po cijeni šminke proizvoda. Sve veći opseg šminke nudi Covergirl je sigurno balavi-dostojan. Strašan kolekcija dolazi s nekim stvarno cool cijena oznake, što ga čini odličnim brend drogerija šminke u SAD-u. Oni imaju neke sjajne ruž nijanse koje kontinuirano su postale omiljene među mnogima.

Danas ćemo razgovarati o našim top 10 picks među Covergirl ruževi:

1. Covergirl Lip Perfection Lipstick Heavenly:

Heavenly je od svojih Lip Perfection serije koja ima više od 40 nijansi u rukavu. U hladu je postao vrlo popularan zbog srednje, tamno neutralne roze boje to pruža. Boja čini apt za veliki broj žena. Formula je kremasta i lako širi. Boja ostaje na za dobru količinu vremena i ne isušuje usne van.

load...

2. Covergirl ruž za usne Hot:

Red je zauvijek mlada nijansa koja nikada ne izlazi iz trenda. Savršeno crvene usne su ono što svaka žena sanja. Ruž za usne Covergirl u Hot je trešnja crvena nijansa koja ima očigledan plavim tonovima, što je odličan izbor za dame. Hot izgleda vrlo sličan Mac Heartless, ali i dalje je vrlo lijepa nijansa za poseban dan.

3. Covergirl Lip Perfection Sultry:

Sultry je također dio njihove kolekcije Lip Perfection. Boja Sultry je srednje sjajnom završnom obradom i to je srednje roze (tamne), koji može biti nude nijansa za mnoge. Hladovini je idealan za svakodnevno nositi kao dobro.

load...

4. Covergirl Lip Perfection Fairytale:

Bajke su nije istina, zar ne? Ali ovo bajka je. I to je Cover Girl je Lip Perfection Fairytale ruž boje. U hladu je koral nijansa sa naznakama naranče i prigušeni ružičasta. U hladu je dugotrajan, i ostavlja dobar nijansu iza.

5. Covergirl Lip Perfection Bewitch:

Bewitch previše je dio njihove Lip Perfection Domet i to je svijetle spaljenu narandžasta nijansa sa nijansom smeđe koja će izgledati lijep na indijsku tonovima kože. Finiš je sjajna jedan i formula je prilično hidratacija.

6. Covergirl Lip Perfection romansa:

Romansa je srednje tamno ružičasta. To je prilično sličan MAC Mehr. Ali Mehr je lakši i manje roze nego romansa. Hladu odgovara dobar broj žena i odličan je za svakodnevno nošenje.

7. Covergirl Lip Perfection Delish:

Peach nijanse su postali vrlo popularan i ovaj medij breskve je savršen za početnike. U hladu je prilično neprozirna i treperi u tome. A slične nijanse u MAC može biti MAC Fashion Candy.

8. Covergirl Lip Perfection ganuti:

Bakar nijanse imaju svoje sljedbenike i evo jedan bakreno crvena nijansa oblik Covergirl. U hladu je bakreno crvena koja ima crvene i bakra treperi u njemu. Hladu pruža sjajan sjaj za usne i savršen je za posebne prilike.

9. Covergirl Lip Perfection Flame:

A roze-based crvene ili crveno-based roze, kao jedan može to vidim, je Flame. U hladu je živa nijansu i sigurno nije za one sa slabim srcem. Finišu hladu je kremasta sa sjajnim odsjajem. Mac Gesina izgleda najbliži utakmicu na ovaj hlad.

10. Covergirl Lip Perfection Rush:

Još jedan koral hlad za usne je ovde sa "Rush". U hladu je suptilna nosive koral hlad. Ima kremasti finiš i daje veliku isplata boja.

Nadam se da ste uživali u članak o najboljim Covergirl ruž nijanse. Da li imate neku od ovih ruževa iz Covergirl? Recite nam nešto o njima u komentarima.

load...