Šminka

Top 10 svadbeni šminke Umetnici u Čenajuu

Top 10 svadbeni šminke Umetnici u Čenajuu

Chennai i cijele Južne Indije je duboko ukorijenjen u tradiciju i običaje. Kulturni život u Chennai je sve o elaborat etno hrane, muzike i plesa. Od vjenčanja su važan dio bilo kojoj kulturi, South Indian vjenčanja nisu ništa manje složene u odnosu na druge kulturne i vjerske aktivnosti. South Indian vjenčanja su dugotrajan poslove sa mnogim ritualima i tradicijama koje su vatreno poštovao. Vjenčanja u Chennai ili South Indian vjenčanja su poznati širom zemlje za svoje jedinstvenosti, rituale za vrijeme ceremonije vjenčanja, hrana je služio na recepciji ili čak tradicionalne nošnje i šminka za mladenka i mladoženja su jedinstveni. Kao što je ranije spomenuto, vjenčanja u Chennai su razvučeni poslove što znači veliki pritisak na mladu izgledati lijepo čak i nakon prolaska kroz sati tradicionalnih i vjerske obrede. Međutim, nevjeste u Chennai uspijevaju izgledati sjajan tokom čitavog vjenčanja i zasluge idu veliki svadbeni šminkera iz grada. Evo sveobuhvatnu listu deset svadba šminkera iz Chennai koji su stavili svoje umjetničke sposobnosti u što nevjeste u Chennai lepa kao oni obično.

Top Ten Artists For svadba šminka U Chennai:

1. Ibrahim:

Visoko ocijenjeni od strane klijenata, Ibrahim i njegov tim svadba šminkeri su dobro poznata širom Chennai za izuzetne svadbeni makeup umjetnost. Ibrahim je specijalizovana za brendove kao što su MAC, Bobby Brown, YSL, Dior i Krylon. Osim što je najbolje svadba šminkera u Chennai, on je sasvim frizera! Ibrahim stavlja završnim radovima na svoj dan vjenčanja ljepotu režim s pozdravni frizurom.

2. Noor Mohammed:

Specijalizirana u tradicionalnom South Indian Bridal šminka, Noor Mohammed je tražio nakon svadba vizažistica u Chennai. A registrovani član grupe The South Indian Cine Šminka i Hair Styling Udruženja, Noor ima više od deset godina svadba šminka iskustvo pod njegovim pojas.

load...

3. Suresh Kumar:

Još jedna registrovani član The South Indian Cine Šminka i Hair Styling pridruživanju, Suresh je jednako popularan za svoj svadbeni šminka vještine širom Chennai. Suresh ima široku ponudu rada sa South Indian kino i televizijskim reklamama.

Adresa: No: 29 - 16, Ponnambalam Street, KK Nagar, Chennai - 600 078

4. Akriti Sachdev:

Akriti radio za MAC kao šminkera i naučili trgovine od najboljih pre prelaska na sebe uspostaviti kao nezavisni nezavisni stručnjak svadba šminka. Popularan na YouTube-u, Akriti definitivno zna šta je potrebno da izgledate najbolje u svoj veliki dan.

load...

Adresa: No: 17, 4. Lane, Nungambakkam, Chennai 600034

5. G. Venkatesh:

Sa dvadeset i sedam godina iskustva u oblasti svadba šminka, G. Venkateš je popularno ime na stazi vjenčanja širom Chennai. Specijalizirana u tradicionalnom jugu indijske šminke, G Venkateš je tražio nakon mnogih tradicionalnih South Indian nevjeste.

6. Jeya Shreevarshini:

Jeya Shreevarshini je potvrđen na kryolan šminke akademiji Londonu i sa 9 godina iskustva u ovoj oblasti, ona razumije važnost lijepe šminke i čini da izgledate najbolje na veliki dan. Ona je također poznata za ostale usluge vjenčavanja, kao što su kosa i Saree drapiranje.

Adresa: G6, Lloyds kolonija, Royapettah, Chennai 14 Kontakt Ph: 09962602555

7. Viji:

Popularno kod Chennai nevjeste, Viji je ustanovljena šminker sa šest godina iskustva da pokaže. Specijalizirana za svadba šminka, Viji se bavi i čine za mladoženja, tako da vi i vaša srodna duša izgledati sjajan na veliki dan.

Adresa: No: 136 AP Akshaya Stanovi, Thulasingham Street, Perambur, Chennai 600011

8. Nithyasri:

Nithyasri se zasniva od Anna Nagar i stručnjak u oblasti tradicionalnih svadba šminka za prilično nekoliko godina. Ovjereni MAC profesionalni, Nithyasri takođe specijalizovana za korištenje drugih popularnih brendova kao što su Bobby Brown i Kryolan koji će vam pomoći biti najljepša mladenka moguće.

Adresa: R - Blok, broj: 44, 15th Street, Anna Nagar East, Chennai 600040 E-mail: [email protected] Kontakt: 99400 35119, 98408 24400, 98408 92684, 044-2626 7703, 044-4217 1019.

9. Siva Kumar:

Operativni od KK Nagar Chennai, Siva Kumar sa osamnaest godina iskustva da pokaže je krepak u umjetnosti fine svadba šminka. Shiva ima veliko iskustvo u radu sa velikim brojem South Indian ličnosti i filmske zvijezde, tako da možete biti ostatak Uvjeravam vas predaju se preko stručnjaka za iskusni ljepote za najvažniji dan u vašem životu.

Adresa: No: 6C - 27, KK Nagar, Chennai 600078

10. Yaksheetasri:

Yaksheetasri je jedan od najpoznatijih svadba kozmetičke salone u Chennai. Nalazi se na Anna Nagar, Chennai.

Nadam se da ste uživali čitajući ovaj članak. Molim vas, ostavite nam komentar.

load...