Šminka

10 fotografija Asina bez šminke

10 fotografija Asina bez šminke

Asin Thottumkal debitirao suprotno gospodin Perfectionist, Aamir Khan, u Ghajini. Ona je poznata po svojim jednostavan ali moćan nastupa. Ona sigurno ima okus uspjeha u vrlo mladoj dobi, ali nikad ne dozvoliti da se to u glavu. Ona je savršen primjer kako jednostavan može biti senzualna previše. Asin je blagoslovljen prirodno dobrih osobina tražim, što je ona često koristi kao oklop kada izlazio bez šminke.

Asin bez šminke slike

Ovdje ćemo vam dati top 10 slika Asin bez šminke.

1. Udobnost u Putovanja:

Naša Dusky ljepota Asin daje udobnost gornje strane kada putujete. Ova slika je snimljen kada je leti van u Singapur na premijeru svog filma Housefull 2. Ove udobne pamučne hlače i kontrastne roza košulju i sa tamnoplavom toplije je sve Asin treba dodati da je staloženost i prirodne ljepote.

load...

2. Asin Caught In Her Casuals:

Uhvaćen u jednu od svojih casual izlascima, Asin spremno pozirala za paparazze u ovom crvenom kariranom izgubiti majicu. Asin pusti kosu u ovom izuzetno casual avatar bez traga šminke. Kažemo thumbs up na naše Dusky ljepote povlačenjem ovaj izgled tako dobro za vas.

3. The Girl Next Door:

Asin je blagoslovljen sa prekrasnim blistav kože. Ona je savršeno uklapa u oznaku "Girl Next Door 'na ovoj slici. Smeđa jakna, otvoren za kosu sa roze traka za kosu i osmeh da umre za, to su samo stvari koje Asin treba da se tope naše srce.

4. Briga Asin:

Asin pokazuje joj brižna strane na ovoj slici gdje je teši bebu. Sportski casual crno-bijele vrha i zuri, ona povlači sa ove bez šminke izgledaju bez napora.

load...

5. Moderan Asin bez šminke:

Asin sigurno voli biti jednostavna, ali to je ne sprečava da bude stilski. Uhvaćen u shutterbugs na aerodromu, ne vidimo Asin a sklanjali. I zašto bi ona, ne sa savršenom crne i bijele formalne odjeće, dopunjen savršen cipele i torbe. Ono što volimo još više joj je uvjeren osmijeh!

6. Chic:

Asin je munjevito kroz aerodrom drugom prilikom kada je uhvaćen nositi ovo vrlo šik poluformalna košulju i crne hlače. Posebno primijetili crne noktiju boje. To casual visoke lepinja i zuri jednostavno definirati Asin šik koeficijent za nas.

7. Happy i Posing:

Asin je uvijek bio dobar prema njoj fanovima. Hvalimo kako se smeje za snimanje našu pažnju i prijateljski način na koji je ona pristaje da poziraju za naš objektiv sa ventilatorom.

8. Asin Tokom Shoot of London Dreams:

Odbrusi tokom snimanja u London Dreams, Asin usuđuje da ide ispred kamere bez šminke. Ona se vidi deli okvir sa ko-zvijezda Salman Khan. The London zima čini se da je njeno zadržavanje hladno, ali joj je toplo i otmjenoj odjeći sigurno upotpuniti njen prirodne ljepote napora.

9. Srce Warming:

Asin uhvaćen našu pažnju na svijetlo smeđe vrhu sa osmehom srce zagrijavanje i njena blistava koža koja ide uz njega. Volimo način na koji je s ljubavlju gleda u objektiv. Držeći je minimalna uvijek radi najbolje za Asin. Zar ne? Ovo je jedan od svih Asin slike bez šminke je definitivno naš lični favorit!

10. Pink i snijeg:

Većina glumica se hladna stopala kada je u pitanju izlazak iz bez šminke. Asin sigurno ne sadrži na toj listi. Ona se usuđuje da pusti svijet vidi svoju prirodnu ljepotu, bez razmišljanja jednom o tome ne nosim šminku na ovoj slici pukla na jednom od brdovitim područjima.

Pa šta vi imate da kažete o tim Asin bez šminke slike? Da ostavite komentar.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5

load...