Šminka

CAUGHT! 10 slika Alije Bhat bez šminke

CAUGHT! 10 slika Alije Bhat bez šminke

Alia Bhatt napravila senzacionalan debi s filmom Karan Johar-a, "Student of the Year". Ona je sada poznato kao najmlađa modna diva u Bollywood. Ona je jedna od najnovijih lica Bollywood i stekao slavu s njom filmovima kao što su "Highway" i "Student of the Year". Dok je obučena besprijekorno u svom debitantski film, ona je otišla potpuno de-glam put za nju posljednji film, "Highway". Ostalog ima izuzetno sladak izgled sa sjajne stil.

Alia Bhatt Slike bez šminke

Evo 10 najboljih slika Alia Bhatt bez šminke.

1. Graciozan Plivanje Pose

Ovdje je veoma stara slatka slika Alia Bhatt uhvaćen s njom ortacima u bazenu. Ovo je davne klikne na 2009 - 2017 prije nego što je ušla Bollywood. Ona izgleda prilično ohlađene i razigran savršeno poziraju za sliku. To je pravi blagoslov na nju da ona izgleda tako graciozan i bez mrlja od šminke.

load...

2. Airport Spotting

Evo, Alia Bhatt je primećen sa Ranbir Kapoor na Mumbai međunarodne zračne luke kada su napuštali svoje promocije filma i pucati respectivety. Ostalog nosili crne hlače drži crnu torbu u većini ublažena izgled.

3. Highway

Za razliku od većine ženskih aktera, Alia je usvojila kompletan de-glam look za nju predstojećem filmu "Highway". "Highway" u režiji Imtiaz Ali i ovdje u ovu sliku ostalog je primećen sa Ranbir Kapoor i Imtiaz Ali tokom njenog filma "Highway" promocije. Ostalog je također rekao u jednom intervjuu da ona nije imala problema snimanja bez šminke, jer nije bilo stresa oko touch ups.

load...

4. Privatna "Highway" Screening

Ova slika je snimljena na privatnoj projekciji "Highway", gdje je Alija stigao bez šminke. Alia Bhatt je jedan od rijetkih zvezdica čiji mode izjave kolosalno slijede mase. Međutim, ovaj put, ovaj sladak i poletno glumac prisustvovali projekciji bez šminke. Nagovještaj Kohl je samo vidljiv na njeno lepo lice.

5. Promocija filma

Evo Alia Bhatt bez šminke je primećen sa Mahesh Bhatt i direktor Imtiaz Ali za promociju "Highway" u PVR Mumbai, dan nakon objavljivanja. Ostalog je viđen u jednostavne bijele duge Kurta i teget i crvena Patiala salwar. 20 godina je izgledala zapanjujuće bez šminke.

6. Izložba slika

Zapanjujući Alia Bhatt je primećen poziraju za shutterbugs na inauguraciji izložba slika u Mumbaiju. Na izložbi radova različitih umjetnika kao što su Varsha Parikh, Sandeep Ashar i Smruti Bukhanwala. Glumac je izgledala šik u ovom Masaba Gupta outfit. Bila je obučena u limun žute suknju i crne špagete vrhu.

7. Arjun Kapoor rođendan Bash

Alia Bhatt prisustvovali rođendan bash Arjun Kapoor, zajedno s nekoliko A- Listers iz Bollywood kao Ranbir Kapoor, Katrina Kaif, Deepika Padukone i Ranveer Singh. Alia je izgledala izuzetno lepo u sve-bijelo avatar. Ona je nosio full-length bijele maxi haljina, u paru sa zlatnim kvačilom. Ona izgleda kao boginja čak i bez šminke.

8. "Family" Special Screening

Prekrasna Alia je domaćin posebnog filma "Highway" u PVR Mumbaiju. "Porodično" screening prisustvovali su Pooja Bhatt, Soni Razdan, Mukesh Bhatt, Mahesh Bhatt, Hansal Mehta i Imtiaz Ali. Ostalog je bio obučen u casual farmerke i belu štampanih majica. Ostavila je svoju dugu, obiman kosu labavo i obložena oči sa Kajal.

9. Lijepa Alia

Alia je jedan od rijetkih glumaca koji izgleda zapanjujuće prekrasna i bez šminke. Ti bi rijetko nađe nanošenja šminke osim Kohl. S vremena na vrijeme, ona preskače Kohl previše. Baš kao što je u ovom izgledu njenog, Alia je usvojila kompletan bez šminke izgled. Njene tamne krugove vidljivi su na ovoj slici, ali lice joj je sija.

10. Aerodrom u Mumbaju

Alia Bhatt je primećen na aerodromu Mumbai, koji dolaze iz proslave Nove godine. Bila je u pratnji Ekta Kapoor, Gul Panag i Sharman Joshi. Izgledala je zapanjujuće u plavom vrhu i traperice. Ona je također prekriven je iste boje šal i nosio je crnu torbu sa sobom.

Nadam se da vam se sviđa post. Koja od ovih Alia Bhatt slike bez šminke ste se najviše sviđa? Ostavite nam svoje komentare ispod.

load...