Šminka

Najbolji cvjetni Mehndi dizajni - naši top 10

Najbolji cvjetni Mehndi dizajni - naši top 10

Mehndi je ceremonijalni umjetnička forma koja je nastala u drevnoj Indiji. Cvijeće su jedan od najljepših kreacije Boga. A kad smo oboje kombinuju ove kreacije, dobijamo cvjetni mehndi dizajna za ruke koji su definitivno najljepši svih Mehndi dizajna.

Gledanje Kako napraviti Mehendi Designs video iz naše StyleCrazeTv

Cvijet Henna Design Tutorial koje možete odraditi manje od 20 minuta

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

Cvjetni Mehndi Designs za ruke

Dajte nam uvid u ovih 10 predivan cvjetni mehndi dizajna dobio vjenčanje.

1. Cvjetni i Paisley dizajni su vrlo česte u mehndi umjetnosti. Ova dva su u osnovi temelj mehndi umjetnosti. Ovo je jednostavna, ali prekrasan cvjetni i Paisley dizajna za stopala. Cvet u centru stopala i Paisley dizajn čini dosta zanimljiv. Tačkice se koristi za popunjavanje u dizajnu i izgledaju odlično.

load...

2. Ovo je još jedan nevjerojatan dizajn noge mehndi. Dizajn na strani stopala što ga čini jedinstvenim u odnosu na druge redovne dizajna. U cvjetnim uzorcima i cvjetnih pupoljaka dizajn čine ovaj predivan cvjetni Mehndi dizajna.

3. Ovaj dizajn mehndi je satkana Paisley i cvjetnim uzorcima. Ovaj jednostavan dizajn je ošamućivač i širi od sredine ruke da podrži dlana. Odgovarajući obrasci na prste čini dizajn vrhunski.

4. Ova lijepa cvjetni dizajn mehndi nije simetričan na obje ruke, tako da možete pokušati bilo koji od dizajna. U ovom dizajnu, veći značaj se daje kažiprsta. Veliki cvjetni motiv na poleđini dlana grabi pažnju. Cvetovi su ispunjeni koristi sjenčanje tehnike. Zajedno sa cvijećem, dizajn i koristi list motivima.

load...

5. Ovaj dizajn mehndi se lako može učiniti u svakoj prilici. Asimetrična dizajn na obje ruke i cvjetnim uzorkom ispunjen sa malim i zamršene obrasce tkanje i spirala čini još privlačnijim. Paisley motivi, kao i cvjetni dizajn na prstima su prilično jedinstveni.

6. Ovo je jedna od najljepših mehndi dizajna sve to počinje od sredine ruke do prstiju. Paisley i cvjetnim uzorcima na prstima napraviti dizajn mehndi prilično jedinstvena. Paisley i cvjetni dizajn se koristi u spirali čipke obrazac.

Sada se 50% popusta na Naš najprodavaniji Mehndi Course - "Master The Art Of Mehndi U samo 4 sata"

7. Ovaj dizajn je jednostavno vrhunski. Veliki obrasce cvijet se koristi za stvaranje ovog mehndi dizajn za obje ruke. Dizajn spirala na prstima, kao i cvijet dizajne koje se protežu do sredine ruku čine ga zadivljujući način da se sport cvjetne Mehndi dizajna. No sjenčanje se koristi u ovom dizajnu. Samo debele mehndi linije se koriste za završetak projekta.

8. U ovom sladak i jednostavan dizajn Mehndi, vrlo fine kane linije se koriste umjesto debele linije da biste dodali još detaljno na dizajn. Ovaj jedinstveni dizajn čini srce obrazac kada se obje ruke pridružio. Plave i roze sjaj Osim u cvjetnim motivima na sredini i ostale dijelove čine ga više lijepa.

9. Ovo je jedinstvena mehndi dizajn uz cvjetnim motivima. Na natkrivenu cvijeće se vrši na poleđini dlana i Paisley dizajna pokrivaju prste. Prilično dizajn na prste čini odličan izbor za svaku priliku. Dizajn je asimetričan, tako da možete probati oba ili samo držati jedne dizajna.

10. Ko je rekao da samo ruku kanom dizajn može imati iskre i sjaj u njima? Probajte nešto novo od starog dizajna koji su monotone boje i nedostaje raznolikosti. Ovaj cvjetni dizajn mehndi za noge izgleda divno s jednostavnim cvjetnim motivima i plave i zlatne šljokice. Ovaj fantastičan dizajn je pogodan za vjenčanje.

Tako da se nadamo te volim ove dizajne cvijet mehndi. Molim vas, ostavite nam Vaše vrijedne povratne informacije.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...