Šminka

Lakme eyeconic Kajal Review

Lakme eyeconic Kajal Review

Kajal je svih vremena omiljena šminka stavke. Ovdje je kajal iz kuće šminku giganta Lakme. Ovo Kajal je doslovno 'eyeconic' kao i sve što trebate je samo jedan zamah od Kajal da to ostane na dugo. Ona tvrdi da traje 10 sati. Proizvod također tvrdi da je potpuno vodootporan i mrlje-dokaz. Formula Kajal je dermatološki testiran i može se sigurno koristiti na oči.

Lakme Eyeconic Kajal Features

 1. Razmazivanje-free.
 2. Dermatološki testirano - siguran za oči.
 3. Vodootporan.
 4. Boravak za više od 10 sati.
 5. Zgodan twist-up formatu.

Lakme Eyeconic Kajal pakiranja

Je Kajal dolazi u twist-up format koji se uvlači u mjesto, za razliku od onih u drugim brendovima. Pakovanje uključuje crno tirkizno-plave trake i jednostavan za nošenje.

Na listi sastojaka se ne spominje Lakme Eyeconic Kajal.

Lakme Eyeconic Kajal isteka datum

30 mjeseci od datuma proizvodnje.

Pros

 • Razmazivanje-free.
 • Dugotrajno.
 • Ne izaziva iritaciju očiju.

Cons

 • Ovaj proizvod nije dostupan lako.

Koliko će Stay

Ona tvrdi da traje 10 sati.

Lakme Eyeconic Kajal Boje

Lakme Eyeconic Kajal - Bijela

Je Eyeconic Kajal je čisto bijele boje. Ona sadrži srebro shimmer čestice. Tekstura je kremasta i meka i daje biserni mat za oči. Biti meka, ima tendenciju da se lako može polomiti i klizi glatko na vodenoj liniji. To donosi stvarne boje u samo 1-2 prevlačenja. To je vodootporan i ostaje na za pet i šest sati. Ova olovka također radi kao highlighter. Ova mliječno bijele nijansa vole gotovo svi.

load...

Lakme Eyeconic Kajal - Grey

Kupiti Lakme Eyeconic Kajal - Grey Online Za ₹ 275.00 @ www.amazon.in/lakme-eyeconic-kajal---grey

Ova lijepa siva boja je također vrlo pigmentirana i počinje blijedi za četiri do pet sati. Ona klizi glatko na vodenoj liniji.

Lakme Eyeconic Kajal - Blue

Kupiti Lakme Eyeconic Kajal - Blue Online Za ₹ 234.00 @ www.amazon.in/lakme-eyeconic-kajal---blue

Tekstura Kajal je mekana, glatka i kremasta. To je ne topi poput drugih kajals. Kao što se nudi dobre pigmentacije, ne morate na sloj proizvod nekoliko puta. Ona nudi pristojan boja isplatiti u jednom prevlačenja i slojeva dvaput pruža punu intenzitet boje. Formula lako klizi na oči bez ikakvih tegljenja ili poteškoća.

load...

Lakme Eyeconic Kajal - Zelena

Kupiti Lakme Eyeconic Kajal - Zelena Online Za ₹ 243.00 @ www.amazon.in/lakme-eyeconic-kajal---green

Dolazi u tamno zelenu nijansu sa dozom crnog. To je vrlo pigmentirana, a kada počinje blijedi, ne ostavlja impresivan nakon-efekt. Boja je bliži crno zbog crne tonovima. To je kremasta i meka u konzistentnosti. To je potpuno mat i nema shimmer čestice u njemu. Morate biti oprezni kada koristite kajal jer ima tendenciju da break.It glatko klizi na vodenoj liniji, bez povlačenja.

Lakme Eyeconic Kajal - Brown

Tekstura Kajal je mekana, glatka i kremasta. Kao što pruža dobru pigmentaciju, ne bi pronaći potrebu da se sloj proizvod nekoliko puta. To daje dobar isplata boje u samoj jednoj prevlačenja. Raslojavanje dvaput daje intenzitet u boji. Formula lako klizi na oči bez ikakvih tegljenja ili poteškoća. Je Kajal u dubokoj smeđa nijansa je lišen bilo kakve shimmer čestice.

Kako se prijaviti Lakme Eyeconic Kajal?

 • Otvorite poklopac Kajal.
 • Twist donjem dnu crne tijelo da oslobodi kajal iznutra.
 • Nanesite ga nježno na gornje i donje linije trepavica.
 • Ponovite kao i kada je to potrebno.

Kako ukloniti Lakme Eyeconic Kajal

Je Kajal olovka može lako ukloniti s bilo kremom ili šminke na bazi ulja.

Lakme Eyeconic Kajal Cijena: INR 200

Ocjena: 4,8-5

Gdje kupiti Lakme Eyeconic Kajal Online?

Http://www.lakmeindia.com/product/lakme-eyeconic-kajal

Black Lakme Eyeconic Kajal Review

U Lakme Eyeconic Kajal u maloprodaji u crno i tirkizno-plavi slučaj. Je Kajal je sigurno pakirani unutar kućišta. Pakovanju kajal olovka je ponovo slična boji vanjske kutije. Dolazi u crnoj i tirkiznoj kombinaciji i izgleda zaista atraktivno.

Je Kajal olovka dolazi u elegantnom uvlačenje obrazac koji treba da bude upleten za primjenu. Ova vrsta ambalaže ima prednost jer nema apsolutno nikakvih gubitaka proizvod zbog oštrenje olovke. Ali, postoji i loša strana na pakovanju. Kako je Kajal olovku je uvući, ispada deblji, što ga čini malo teško napraviti vrlo tanka ili oštre linije. Stoga se preporučuje da bi privukli mali poteza kako bi se postigla uredan i precizan linije.

Tekstura kajal olovka je vrlo mekana, glatka i kremasta. Klizi napora na gornjem liniju trepavica, kao i vodene linije. Kako je tekstura je kremasta, nema tegljenja ili povlačenjem sa ovim Kajal olovku. Pigmentacija je prilično dobar; izađe kao duboke crne boje. Nema naznaka sive ili plave tonovima da ga, za razliku od drugih Kajal olovke. Boja odmah ističe oči i čini ih pojaviti lijepa.

Je Kajal setova olovke do potpunog mat završiti brzo, u roku od nekoliko sekundi nakon nanošenja. Stoga, ako želite da napravite meke ili zamrljan Kohl izgled oka, stapaju se brzo. Je Kajal olovka ima impresivnu, dugotrajan snage. To je trajalo 10 sati kako se tvrdi. To ne krvari ili nabor, niti razmazuje. Opet, ja sam vrlo impresioniran s ovim za život do svoje potraživanje bude potpuno mrlje-dokaz.

Ja nisam primijetio nikakve iritacije ili alergije u mojim očima. Sve u svemu, ovaj proizvod se ispostavilo da je najbolji budget-friendly Kajal. Ja stvarno ne mogu misliti o bilo con proizvoda.

Ću Otkup, i da li se preporučiti?

Da, ja sam to već otkupljeno nekoliko puta, a preporučujem ga svakom devojka tamo. Hajde, i zgrabi jedan! To u potpunosti zaslužuje mjesto u vašem šminke kompletu.

load...