Šminka

Kako izabrati pravi korektor - saveti o nijansama i formulama

Kako izabrati pravi korektor - saveti o nijansama i formulama

Dobar korektor može dokazati vrlo korisna samo u vrijeme kada ste u potrazi za prikrije da bubuljica, fleka, pigmentacija oznake i tamne krugove za svaku posebnu prigodu. A savršena korektor skriva daleko nesavršenosti i uklapa u vaš ton kože bez pravljenja nesavršenosti previše očigledno.

Ponekad koristeći samo temelj nije dovoljno - To je zbog toga temelj nudi ujednačuje ton kože i stvoriti to savršena podloga za primjenu šminke. To se prikriti nesavršenosti u određenoj mjeri, ali ne u potpunosti. Korektor je više pigmenta stoga služi kako bi se bolje sakrili nedostatke.

Kako izabrati korektor?

Postoje tri osnovne vrste na prikrivaĉe dostupan na tržištu: Ove uglavnom dolaze u bilo kojem čvrstom, tečnom ili praškastom obliku. U čvrstom obliku liči na ruž / olovku štap. Ovo su najbolje sakriti mjesta, bubuljice i nepravilnosti. To su malo teško uklopiti i stoga su najbolji za pokrivanje malih sitnih područja na licu. Evo kako odabrati korektor, tekući ili u prahu na osnovu svom izboru.

load...

Liquid prikrivaĉe:

Liquid prikrivaĉe su dobri za ravnomjerno širenje na kožu i pokriva velika područja lica. Mogu se koristiti sam, bez bilo koje aplikacije temelja. Oni nude srednje prekrivanje i lako nanošenje.

Prah Korektori:

Prah Korektori se koriste za pokrivanje svjetlo nepravilnosti i ožiljke. Oni su najlakše uklopiti u, ali oni nude najlakši pokrivenost.

Druge vrste prikrivaĉe uključuju cijevi prikrivaĉe i isticanje olovke. Cijev prikrivaĉe su šminka fanatici omiljeni jer su kremastiji i pokrivaju velike problematična područja posebno podočnjake. Naglašavajući olovke formulisana sa reflektiraju svjetlost čestica - oni napraviti svoj nesavršenosti pojaviti upaljač.

load...

Odabir Perfect korektor: Savršena primjena korektor leži u umjetnosti izbora pravu nijansu i formula korektor. Iako odabir pravog korektor može biti zastrašujuće, evo nekoliko savjeta i trikova koji će vam sigurno pomoći. Samo zapamtite nekoliko stvari kada kupujete korektor:

1. Uvijek izaberite korektor nijansu to je jedan nijansu lakši od vašeg temelj hlad. 2. Pink zategnut korektor uvijek se koristi na plavu ljubičaste pod područja oka. 3. Žuta zategnut korektor uvijek se koristi na crveno nepravilnosti. 4. Ako se u slučaju da imate tamnu boju kože, koristite korektor koji ima narančasti tonovi na njega.

Korektori i temelj zajedno čini vrlo lako bi prikrio bilo područja koja je potrebna pokrivenost. Kombinacija dobar temelj i korektor će vam pomoći u postizanju besprijekoran izgled.

Izbor pravu nijansu: Uvijek provjerite korektor primjenom trakom proizvoda na koži na vratu ispod uha, a ne na obrazima. Hladu treba uklopiti u vaš ton kože i zapamtite to treba da bude ton lakši od vašeg temelj nijansi - Imajte na umu da će tamne krugove zahtijevati nijansu koja će pomoći prikriti područje problema. Ako uzmete korektor koji je suviše svijetla za podočnjake, možda ćete završiti izgleda kao rakun ili panda očima žene.

Nadam se da ste dobili jasnu ideju do sada o tome kako odabrati pravu korektor za svoj ton kože. Probajte ih sigurno i ostavite ispod svoje vrijedne komentare!

load...