Šminka

Najbolji ljubičasti šminke - naš top 10

Najbolji ljubičasti šminke - naš top 10

Kada želimo izgledati lijepo, mi izvući ružičasti ruževi, crveni ruževi, smeđa ruževa i drugi prilično nijanse poput koralja, breskve itd Šta kada želimo neobičnim i hrabar djevojka u nama da izađe? To je kad smo izvući ljubičaste ruževa, zelene i plave previše! Evo me svi ono najbolje ljubičaste ruževe. Izaberite svoj omiljeni hlad. Svi oni su lako dostupni na internetu!

The Best Purple ruž za usne Shades

1. Clinique Vitamin C Lip Smoothie u Blackberry Nirvana Izvor:

Ovo je savršena nijansa za sve vas koji žele eksperimentirati s ljubičastim karmin. Ovo je ljubičasta nijansa koja skreće više ka smeđe i ima savršen naznakama ljubičaste u njemu. Biti Clinique lippie, ostaje za dugo, hidratizira usne i ne krvari. Prvi uzorak na slici je Blackberry Nirvana.

2. MAC mat ruž za usne u Dimljena Purple Izvor:

Kupi MAC mat ruž za usne u Dimljeni Purple Izvor Za ₹ 2,918.61 @ www.amazon.in/mac-matte-lipstick-in-smoked-purple-source

Ovo ljubičasta je pravi ljubičasta nijansa - nema opravdanja. To je tamno ljubičasta ruž koji izgleda točno nijansu na usnama previše. To je intenzivno pigmentirana i ide neprozirne na usnama sa samo par prevlačenja. To ne krvari i ostaje za najmanje 4 sata.

load...

3. Maybelline Color Sensational Vivids u Brazen Berry Izvor:

Jedan nevjerojatan ljubičaste ruž od naših omiljenih brand Maybelline je Brazen Berry. Ovaj ruž je intenzivna ljubičasta nijansa koja izgleda bolje na hladnije tonove kože. Ima pristojan nivo pigmentacije i izdržljivost je velika previše. Koristite balzam za usne ispod za hidrirana i podatnom usne.

4. Urban Decay Super Zasićene visokog sjaja olovka za usne u Apocalypse Izvor:

Ova posebna boja izgleda više kao bobica mrlja. To je građevno i možete odlučiti koliko boja intenzitet želite na usnama. Dobro je pigmentirana i kao proizvod iz Urban Decay, kvaliteta je jednostavno nevjerojatan.

load...

5. Revlon Super Lustrous ruž za usne u Violet Frenzy Izvor:

Kupiti Revlon Super Lustrous ruž za usne u Violet Frenzy Izvor Za ₹ 555,00 @ www.amazon.in/revlon-super-lustrous-lipstick-in-violet-frenzy-source

Definitivno možemo vjerovati Revlon da dođu do vrlo nosive nijansa ljubičaste. Violet Frenzy je ljubičasta nijansa koja teži više prema roza, što ga čini savršenim za usne za početak. Ona je dobila sjaj koji nije preko vrha, te je tako u pravu za glam finiš. To je pigmentirana dobro, a boja je građevno. Ruž ne ni suve usne.

6. NYX Slim olovka za usne - Purple Rain Izvor:

Kupiti NYX Slim olovka za usne - Purple Rain Izvor Za ₹ 3,443.00 @ www.amazon.in/nyx-slim-lip-pencil-purple-rain-source

Ovo je još jedan vrlo nosive nijansa ljubičaste. Nazvan Purple Rain, ovaj ruž za usne će definitivno donijeti osmijeh na hladnom koži zategnuta djevojke. To bi moglo isprati toplije tonove kože, tako da provjerite prije nego što kupiti! Ova slatka mala olovka će trajati dugo zbog svoje dobre razine pigmentacije i ne krvari i napraviti nered.

7. Lancôme Rouge in Love ruž za usne u Violette Coquette Izvor:

Kupiti Lancôme Rouge in Love ruž za usne u Violette Coquette Izvor Za ₹ 2,321.00 @ www.amazon.in/lancome-rouge-in-love-lipstick

Ova lijepa ruž ima boju lepa kao ime. Violette Coquette je ruž za usne koji odgovara toplije i hladnije tonove kože slično. To ne ispere tamne tonove kože kao dobro. Njegova intenzivna pigmentacija čini sigurni da ne završiti sa pukom hlad, ali neproziran izgled koji će vas osvojiti neki zahvalnost. Mikro shimmer je dodatni bonus.

8. Dior Rouge Dior ruž za usne u # 786 Mysterious Mauve Izvor:

Misteriozni Mauve Dior je najpogodniji za večeri. Ona ima puno sjaja u njemu. Zbog intenzivnog sjaja, to je prilično čista. Dakle, boja može se graditi do željenog nivoa. Opet ostaje za manje vremena zbog Sheerness. To ne krvari. Klizi na usnama kao maslac.

9. MAC ruž za usne u Rebel Izvor:

Kupi MAC ruž za usne u Rebel Izvor Za ₹ 3,158.00 @ www.amazon.in/mac-lipstick-in-rebel-source

Ovo je jedan ruž nijansa odgovara za vampire - tamna, hrabar i tako puna boja. To je tamno ljubičasta sklizne prema roze i naravno, to je super pigmentirana. I to je razlog zašto, ostaje dugo. To je bogato pigmentirani i čuva usne hidrirani.

10. Illamasqua u Generation Q:

Završavaju na listi sa bez gluposti ljubičasti ruž, ovdje je super ljubičasta sa srebrnim zasnovan sjaja koji je bogato pigmentirana. Ostaje za dugo i daje vam grožđa poput ljubičaste finiš. Mora kupiti ako ste love boja ljubičasta.

Imao sam tako zabavno što ovaj popis djevojka, kojih je jedan svoj omiljeni? Da li imate neke druge prijedloge za savršen ljubičaste usne? Javite nam! Ostati prekrasna!

load...