Šminka

Najbolji Revlon sjenilo - naš top 10

Najbolji Revlon sjenilo - naš top 10

Revlon je bio prvi međunarodni kozmetički brend koji će biti pokrenut u Indiji. Danas je to ime računati sa u ljepoti industriji u Indiji. Brand nudi široku paletu visoko kvalitetnih boja kozmetike, proizvodi za njegu kože, proizvodi za njegu kose i boja kose. Ali sve ove, to je Revlon opseg sjenilo da smo o tome kako bi razgovarali o ovdje.

Najbolje Revlon Sjenila

Nastavite sa čitanjem za naš pogled na top 10 Revlon sjenila. Što bi volio imati jedan ili nekoliko njih sigurno.

1. Revlon visokog intenziteta paleta sjenila Romantic Girl:

Kupi Revlon visokog intenziteta sjenila @ www.amazon.in/revlon-high-intensity-eye-shadow

Visokog intenziteta sjenilo paleta je najbolji od svih Revlon sjenila. Senka se sastoji od 8 sjenila sa uglavnom shimmer i biser završi. Nijanse ove palete su meke, glatke i super pigmentirane. Nijanse nemaju chalkiness ili ispasti i stapaju izuzetno dobro. Ova paleta ima meki mauve, bijele marker, srebrne boje, breskve, ljubičaste, blijedo zlato i bronzu u boji sjenila. Nijanse su savršeni za Daywear i imaju veliku izdržljivost kao dobro.

load...

2. Revlon visokog intenziteta paleta sjenila Glamour girl:

Kupi Revlon Glamour girl sjenilo @ www.amazon.in/revlon-glamour-girl-eye-shadow

Glamour girl paleta ima jednostavnu, ali i glamurozan žalbu. Ova paleta se sastoji od lijepe metalik nijanse, koje su više pogodna za noć ili stranku habanja. Ova paleta ima kaki zelena, plava, svijetlo roza, svijetlo zlato, maslinasto zelena, siva, bronze i duboko bordo boji sjenilo. Sve boje ove palete su nevjerovatno pigmentirana sa minimalnim ispadanje. U sjeni ostaje 8 ili više sati, ako se koristi sa prajmerom bez gužvanje ili blijedi. Mora kupiti od Revlon opsega.

3. Revlon ColorStay 12HR sjenila Sandstorm:

Revlon ColorStay 16HR sjeni sastoji se od 4 sjenila sa komplementarnim bojama. Quad je neutralna quad koja bi bila savršena za dan i ured trošenje. Možete čak stvoriti sparnom smoky look ako možete igrati sa bojama. Sve nijanse su vrlo pigmentirana i izgradivost. Palete ima tupe hlad, svijetlo roza, kaki i bakra smeđe boje sjenila za oči.

load...

4. Revlon ColorStay 12-HR sjenilo za oči pocrvene Vina:

Kupiti Revlon pocrvene Vina sjenila @ www.amazon.in/revlon-blushed-wines-eye-shadow

Revlon ColorStay 12-satno sjenilo Quad pocrvene Vina je više pogodan za stranku habanje. Možete dobiti četiri nijanse, top hlad za isticanje obrva, dok je ostatak dva mogu se koristiti na kapcima i poslednji za nabor. Vino nijansa je vrlo lijepa nijansa koju možete koristiti širom poklopac ako želite. To je vrlo shimmer, ali ipak uspeva da izgledaju suptilan. Ima dobar trajne snage i lako ostaje za 4 sata bez gužvanje.

5. Revlon osvijetljenja Crème sjenilo za oči:

Kupiti Revlon osvijetljenja Crème sjenilo Za ₹ 964,05 @ www.amazon.in/revlon-illuminance-creme-eye-shadow

Revlon senka osvetqenost sjajilo za oči je otporan krem ​​sjena brazda koja dolazi s 4 boje za osvjetljenje oči. Ova paleta sadrži jedan isticanje boja koje možete čak koristiti kao osnovnu boju, 1 nijansa za oblikovanje, 2 druge nijanse koje će se koristiti na poklopaca i za gužvanje. Oni su dostupni u više boja za stvaranje različitih izgleda. Ovo sjenilo uklapa lijepo bez puno muke i ostaje za 4 sata sa minimalnim gužvanje ili blijedi.

6. Revlon osvijetljenja Crème sjenilo Električni Pop:

Kupiti Revlon Električni Pop Eye Shadow ₹ 904,00 @ www.amazon.in/revlon-electric-pop-eye-shadow

Električni pop paleta dolazi u četiri boje: teget, žućkasto zelena, ledeno bijelo sa zlatnim shimmer i metalik kraljevski plava. Ovo je zabavna i neobičan paleta što je više prikladan za stvaranje jarke i neon izgled. Pigmentacija je nevjerojatna sa pristojnim boja isplatiti.

7. Revlon ColorStay 16HR sjenila Adventurous:

Kupiti Revlon 16HR ColorStay sjenilo Za ₹ 1,110.03 @ www.amazon.in/revlon - 16hr-colorstay-eye-shadow

Revlon ColorStay 16HR sjenilo je nedavno lansiranje by Revlon. To je mala paleta sa četiri boje, kombinacija mat i bisera. Nijanse ove palete su predivan sastoji od maslinasto zelena, kaki zelene, smeđe i brončane. Tekstura ove sjena je mekana, glatka i lako se nanosi. Uprkos tome što je visoko pigmentirana, nema ispasti. Je izdržljivost je također pristojan.

8. Revlon ColorStay 16HR sjenila Addictive:

Kupiti Revlon Addictive sjenilo Za ₹ 951,12 @ www.amazon.in/revlon-addictive-eye-shadow

Zarazna je neutralna paleta Revlon mat sjenilo spektar koji se sastoji uglavnom od taupes i smeđe. Možete koristiti mat nijansi za dan vremena izgled, ili možete jazz se pogled sa svjetlucave nijanse iz ove palete za noćno vrijeme.

9. Revlon Custom oči Shadow i oči:

Kupiti Revlon Custom oči sjenilo i liner Za ₹ 885,00 @ www.amazon.in/revlon-custom-eyes-shadow-liner

Ovo je kompaktna paleta koje možete koristiti i kao sjena i kao obloge. Sastoji se od oba svijetle i tamne boje, možete koristiti tamnije nijanse za svečane prilike ili stranke i upaljač nijanse za neformalne prilike. Crni se uglavnom koristi kao premaz. Sadrži vrlo fine shimmer koji ne gleda preko vrha.

10. Revlon Luxurious Diamond Lust sjenilo za oči:

Kupi Revlon Luxurious Diamond Lust sjenilo @ www.amazon.in/revlon-luxurious-diamond-lust-eye-shadow

To su izuzetno svjetlucave sjene jedno oko sa sjajnu završnicu. Ova prelijepa sjena ima baršunasto glatke teksture koja klizi savršeno i se uklapa. Oni dolaze u više od 20 nijansi i po cijeni od Rs. 500 u Indiji.

Tako što je svoj omiljeni sjenilo by Revlon? Molimo vas da ostavite nam komentar.

load...