Šminka

10 slika Bipasha Basa bez šminke

10 slika Bipasha Basa bez šminke

B stoji za mobilne telefone, Bengal i Bipasha! Ovaj seksi sirena je u vijestima za svoje velike predstave i senzualne bengalski izgleda. Ona može sizzle ekran sa ili bez šminke jednako dobro.

Bipasha Basu bez šminke Fotografije

Dajemo vam top 10 fotografije Bipasha Basu bez šminke.

1. Tipično bengalski

Budući da je bengalski, Bipasha sigurno zna kako da sportu tipičan bengalski izgled. Vidi ovdje, ona nosi jednostavan Saree, i gube nizak lepinja. Bipasha ne treba napraviti do rock ovaj izgled, čak ni za objektiv. Ona radije omogućava joj prekrasne oči i bengalski kože obaviti posao.

load...

2. Flowery Smile

Bipasha je uvijek bio za iskrene snimke. Evo je predstavlja na jednostavan outfit sa cvijetom krase njeno uho. Slatka beba u okvir prikazuje samo svoju ljubav za djecu. Ona ne treba ništa drugo da uhvate našu pažnju, ali da cvijet nalik osmeh što čini naš dan. Iako ona izgleda umorno s torbama ispod očiju, ona i dalje izgleda jako zgodna i sretna.

3. Love In The Air

BIP (kao Bipasha poznatiji) je blagoslovljen prirodno sjajne kože. Njen veliki lepe oči zajedno s debelim mane može zamijeniti bilo koji iznos od šminke napora. Što je još? Njen jamicama osmijeh, vjerojatno rezultirati ex-dečko Dino Morea kompanija, čini njezin izgled još više zapanjujuće.

4. Crna je boja

Bipasha je Dusky ten je zavide mnoge. Izgleda senzualna u ovom crno off-ramena haljinu koju nosio joj napornih treninga sjednice. BIP očito voli crnu boju. Sjaj na njenom licu ne može se uskladiti za bilo koji iznos od šminke. Dajemo palac gore za ovaj fitness izgled.

load...

5. Bipasha Basu u bijelom!

Naša bomba ljuska BIPS može izvući ništa s jednakom lakoćom. Ona izgleda divno u ovoj bijelo bez rukava. I to ogroman krst torba dodaje više zabave na nad svim stilu. Mi volimo kako ona izgleda, čak i kada je ona ispali šminku.

6. Na letovanju

Savršena pozadina i prekrasna tražim Bipasha, to je sve što je potrebno da se za veliki klik i odmor. Bipasha zapanjujući jamicama osmijeh i stilski tamne naočare da nas pasti za nju. Ne možemo vjerovati kako samo malo boje usana može učiniti da izgleda spektakularno!

7. The Girl Gang

Svi mi volimo naše datumi s našim drugarica! Bipasha je potpuno u svom elementu na ovoj slici. Čini se kao djevojčica danom za Bipasha je sve o sportski jednostavnu haljinu i lijepo frizuru. Svima nam je potrebno da budemo ono što jesmo s vremena na vrijeme, zar ne.

8. Sweet And Simple

Bipasha izgleda super slatko u ovom crne pletene outfit sa samo slatki osmijeh. Dvostruku boju kose Bipasha Basu je ništa manje od izjava stila. To je zaista slatko i jednostavno.

9. On-the-go

Naša Bengal hottie je uvijek on-the-go. Ovaj casual lose tee, ugrađena teksas, i torba da ide sa je sve što je potrebno dok je u žurbi. Da li postoji neko drugi koji možete vjerovati da izvede ovaj casual sa takvim samopouzdanje? Pa, ne možemo misliti bilo koje druge nego našim na BIP koji može povući od tako lako, možete li!

10. Deglam

Bipasha nosio no-makeup look u jednom od svojih nedavnih Bollywood film 'Aakrosh'. Ovaj ukupni de-glam avatar njena čini nas misle, ona stvarno treba šminka ikad!

Dakle, dame koja je vaša presuda nakon što je vidio ove slike Bipasha Basu bez šminke? Da ostavite komentar.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5

load...