Zdravlje i wellness

Najbolji VLCC proizvodi za mršavljenje - naši top 10 odabira

Najbolji VLCC proizvodi za mršavljenje - naši top 10 odabira

VLCC proizvodi su biljni i ajurvedske u prirodi. Oni su zaista efikasan i stoga, vole sve. Na VLCC lični linija za negu ima preko 100 za njegu kože, za njegu tijela i proizvoda za njegu kose koji pružaju pouzdana rješenja za vaše potrebe. Ovi proizvodi su posebno izrađen miješanjem botaničkih ekstrakata, aromatičnih ulja i raznih hranjivih tvari. Ljudi imaju puno vjere na VLCC proizvode rade iz ćelije na površinu.

VLCC ima razne proizvode za sve vezano uz njegu kože. Ona pruža široku paletu proizvoda za mršavljenje previše. Sa preko milijune zadovoljnih kupaca, VLCC proizvoda za mršavljenje su se pokazali kao dostojan svojih potraživanja. Top 10 VLCC proizvoda za mršavljenje su kako slijedi:

VLCC Proizvodi za mršavljenje

1. Oblik Up Slimming ulja:

Cijena: Rs. 195

Veličina: 100 ml

Oblikuju Slimming Nafta iz VLCC je posebno formuliran za smanjenje celulita, povećati elastičnost kože i učvršćuje kožu. Ovo ulje ima jedinstvenu mješavinu limuna i šipka koji pomaže u borbi protiv tvrdoglavih masti i smanjuje salo, ostavljajući glatka i zategnuta tijela iza.

load...

2. Oblikuju struk i trbuh Trim gel:

Cijena: Rs. 600

Površina: 200 gm

To je klinički dokazano rješenje za oblikovanje i podrezivanje struka i stomak. Napravljena je pomoću različitih efektivne i biljnih sastojaka kao što su crni papar ulje, Kipar ulje, geranija ulja, limuna ulje, ruzmarin ulje i nara ulje koje pomažu u oslobađanje i razbije ćelijskom masti u potrošne energije. Takođe ispira ekstra-zadržane vode i jača površini kože, što je tanak i zategnut.

load...

3. Oblik Up Bokovi, bedra i ruke gel za oblikovanje:

Cijena: Rs. 395

Površina: 100 gm

Izrađen od Kipra ulje, susamovo ulje i druge biljne ekstrakte, ovo oblikovanje gel pomaže u smanjenju celulita kod žena. To ne samo da smanjuje tvrdoglav masti, ali i poboljšava elastičnost kože, a što ga čini čvršća i zategnuta.

4. Oblik Up Chin i vrat krema za:

Cijena: Rs. 495

Veličina: 100 ml

Ovo posebno formulirana krema promovira čvršće i mladalački izgled kontura lica. Napravljena je pomoću bijele rog-mak, orah konja grudi, Kipar, narančine kore, pšenične-klice i maslina koji usavrše i dlijeto donje vilice, niže obraze, dekoltea i brade.

5. Za učvršćivanje tijela Gel za tuširanje:

Cijena: Rs. 295

Veličina: 100 ml

To je posebno formuliran gel za tuširanje koji pomaže u učvršćivanje i toniranje vaše oblik tijela. Duboko čisti pore i poboljšava elastičnost kože. Redovna upotreba ovog gela za tuširanje daje tanji i zategnut oblik tijela.

6. Tanji med:

Cijena: Rs. 65

Površina: 125 gm

VLCC Tanji med je biljni i ayurvedski rješenje za mršavljenje. Ovo je jedan od VLCC mršavljenja proizvoda je posebno napravljen za one koji su spremni da izgube na težini. Obogaćen fortifiers mikro-nutrijenata koji dobro rade ka tome vaše tijelo vitkije i više zategnut.

7. Tanji je Isabgol Lemon:

Cijena: Rs. 195

Površina: 100 gm

VLCC Tanji je Isabgol Limun je jedinstven dijetalnih vlakana koja je obogaćena dobrotu Lemon i Psyllium ljuske, i druge biljke kao što su slatki morač, indijski sene i sladić koji poboljšavaju probavni sistem tijela promovišući mršavljenja.

8. Tanji je Isabgol Ananas:

Cijena: Rs. 195

Površina: 100 gm

Ovo je još jedna varijanta Tanji je Isabgol. To je niskokalorični dijetalnih vlakana koja je napravljena u kombinaciji od ananasa, Psyllium ljuske i druge jedinstvene biljke koje pomažu u izradi vaše tijelo montera i tanji.

9. Oblikuju grudi Krema za učvršćivanje:

Cijena: Rs. 495

Veličina: 100 ml

Ovo je jedinstvena učvršćivanje krema koja ima sposobnost za zatezanje tkiva, promovirajući čvršća, uzdigli i puniji poprsja. To oplemenjuje poprsje konture, firme B-Line i poboljšava tonus kože i teksture.

10. Oblik Up Momz Post Natal ulja:

Cijena: Rs. 450

Veličina: 100 ml

Ovo ulje, napravljen od pšenice-klice ulje i uljem avokada pomaže da se riješi strija, vraća elastičnost kože i čini kožu čvršća i zategnuta.

Jeste li isprobali neki od ovih VLCC proizvoda za mršavljenje? Ostavite nam komentar ispod.

load...