Vijesti

Top 15 petnaest dizajna tatova od bodeža

Top 15 petnaest dizajna tatova od bodeža

Bodež tetovaže su obično simbolične boje koje se mogu vidjeti na tijela muškaraca i žena širom svijeta. Iako bodež tetovaže se ne smatra da je glavni tok tetovaža, one se dopao mnogi.

Bodeži su koristi za prikazivanje, borba, igre, i za žrtvu. Bodež tetovaže su vrlo jedinstveni i vrlo kreativni. Ovi tetovaže mogu biti ukrašen sa drugim dizajnom lako. Uz dolje navedenih dizajna, vi ste najvjerojatnije završiti s više od jednog bodež inspiriran tinte na svom tijelu.

Da vidimo na listi sada hoćemo li?

The Best Dagger Tattoo Designs

1. Flowery Dagger Tattoo:

Ovo je čista bodež. Ona ima elemente prirode oko nje i ona je piercing kroz cvijet što ga cveta na putu. Boje su fantastični i postoji toliko mnogo prostora da mijenja različite dijelove.

load...

2. Šarene Dagger Tattoo:

Ovo je jedan od najpopularnijih obrazaca bodež i onaj koji, naravno, pokazuje srce pauze beznadežne romantike. Iako se ne opisuje krvavi prizori krvarenja siromašnih srca, to pokazuje koliko je duboka rana. Broken Hearts, uzeti u obzir!

3. Draguljima Dagger Tattoo:

A draguljima bodež je kao lepa lica sa tamnim srcima. Ova tetovaža je takav prekrasan prikaz zla koje se mogu koristiti za dobro ako je izbor.

4. Life Is Pain Dagger Tattoo:

Ovo je vrlo Goth tetovažu. 'Život je bol ", kaže. Bodež je piercing kroz svijet kao što možete vidjeti i to pokazuje da je osoba koja ga nosi je vjerojatno prošla kroz nešto jako tužno. Ovo je za one dane kada se sve pada naglavačke.

load...

5. Rosy Dagger Tattoo:

Ovo je draguljima bodež piercing kroz cvijet što je krvariti. Možete primijetiti krv na vrh bodeža. Izgleda tako slična prvoj tetovažu. Ali vidi razlika kako prvi je optimističan i biti pozitivan, a ova je tako destruktivna.

6. Shimmery Dagger Tattoo:

Ovaj obrazac ne opisuje ništa, ali samo ostaje da čekaju da se koristi za svrhu. Bojenje je sjajan i emituje sjaj i živost koje sam osobno volim.

7. Lubanja Šef Dagger Tattoo:

Još jedan zlo bodež obrazac, lobanja na čelu on dodaje na gore.

8. Uređena Dagger Tattoo:

Ovo je prikaz tetovaža iz Mughal Era. To je vrlo nevjerojatan umjetnički rad na njemu, što ga čini bogatim i veličanstven.

9. Morte Dagger Tattoo:

A vrlo okrutan bodež u sebe, ovo tetovaža ima urok na glavi. To ga čini izgledaju zastrašujuće, dok ide brbljali kroz srce da se pokidali. Vidjet ćete još jedan slomljeno srce momak u ovom prikazu.

10. Reptile Dagger Tattoo:

Ovaj bodež sastoji od zmaja oko njega. Iako se čini prekrasan zahvaljujući sve boje, ovo je definitivno zlo i treba jak karakter da se izvrši oko.

11. Vintage Dagger Tattoo:

A berba bodež, ovo je jedan od najslađi dizajn bodež tamo. Iako su ljudi uvijek naći bodeža da se više na zlo strani, ovaj tetovaža čak i uz kapanje kapi krvi čini jednostavan za nošenje i ne remeti posmatrača.

12. Tiger Dagger Tattoo:

Ovaj tigar je otišao u način bodež? Ili je to glava bodež, krvi žedan? Pogledajte ga kako god želite, ali ne možete samo ignorirati ovo tetovaža.

13. Double Dagger Tattoo:

Ovo je jedan od vrlo malo bodež dizajnira tamo za suptilne ljepote. Ovo je jedan jednostavan i šarene, sastoji se od zlog oka, ali i dalje izgleda slatko.

14. Seal Dagger Tattoo:

Komično bodeži su u previše, pogledajte na čelu pečat!

15. Diamond Dagger Tattoo:

A srce, dragulj i cvijeće, imate sebi najslađeg bodež tetovažu. Sviđa ti se?

Tako odabrati bilo koji od ovih top 15 bodež tetovaže dizajne koji su sigurni da se neke glave okrenuti. Reci mi što je jedan svoj omiljeni? Pucati komentar.

Ink svoju strast sa tetovažom koja neće biti pokajao. Interesantna tetovaža dizajne na tetovaže za sve dobro oblikovati svoju ideju.

load...