Vijesti

10 najboljih šampona za toner Možete pokušati danas

10 najboljih šampona za toner Možete pokušati danas

Želite li zadržati boju kose? Želite znati kako možete zaštiti kosu od oštećivanja? Onda toniranje šampon je ono što treba da se koristi.

Osobe sa skoro svim bojama za kosu mogu imati koristi od korištenja tih šampona, iako je to plavuše koji ga vole više. Kvalitetan toniranje šampon dodaje dimenziju i sjaj obojene kose. Takođe štiti obojenu kosu od sunca oštećenja i fading.

Želite znati više o toniranje šampon i vrhu toniranje šamponi dostupan na tržištu? Onda samo napred i čitati!

Stvari koje treba zapamtiti kada koristite toniranje šampon:

Dok koristite toniranje šamponi mogu minimizirati izblijedi boja kose i da kosa sjajna, morate držati neke bodove na umu.

load...
  1. Svake nedelje možete koristiti toniranje šampon jednom ili dva puta za borbu tuposti i održavanje sjaja boje. To ne bi trebalo koristiti svakodnevne kao generalni šampona za čišćenje kose. Neki šamponi poput Provoke Touch of Silver serije imaju specifične proizvode značilo za nedeljno ili svakodnevnu upotrebu.
  2. Za najbolje rezultate, trebali biste koristiti toniranje šampon u kombinaciji sa svojim redovnim šampon. Neki toniranje šamponi nisu jako dobri u čisti vlasište i kosu za razliku od redovnih šampona.
  3. Ako na kraju koristeći toniranje šampon više nego što se preporučuje, nema razloga za brigu mnogo. Ovi šamponi depozit boje na pramenove kose. Dakle, ako smatraju da ne postoji više boja nego što je uobičajeno na kosi, jednostavno isperite ga sa opštim šampon.
  4. Nije potrebno da možete koristiti toniranje šampon tek nakon obojenu kosu počinje blijedi! Možete, zapravo, početi koristiti takve šampone nakon što vaše kose obojene kod kuće ili u salonu. To će pomoći boja traje duže, a nećete morati da se nosi sa gnjavaže oko brassiness ili beživotnu kosu.

10 najboljih Toner Šamponi

1. Nexxus Aloxxi Platinum Pro - Boja toniranje šampon

Ovo toniranje šampon je idealan za otklanjanje neželjenih brassiness i zlatne nijanse iz obojene kose. Ona dodaje sjaj vaše kose i pojačava prirodnu boju. Može se koristiti na različite boje za kosu kao što su Dark brineta, Reds, siva, itd mogu prijaviti šampon na vlažnu kosu i radi se na sapunicu. Držite ga na nekoliko minuta, a zatim isperite čistom vodom.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.in/Nexxus-Aloxxi-Platinum-Pro-Shampoo/dp/B005O6O9WU/ref=sr_1_3?s=beautykeywords=Toning+Shampoo

Cijena: Rs. 4,588.00

2. John Frieda Brilliant Brineta Multi-Tone Revealing vlage šampon

Ovaj toniranje šampon je namijenjen za revitalizaciju i hidrataciju obojenu kosu koja je postala lomljiva i suha. Ona dodaje sjaj i silkiness za kosu na zahtjev. Za smeđe kose, obnavlja bogatstvo i čini vrhunaca ističu. Formulacija sadrži lomljenog bisera i ekstrakt kakaa. To je dostupan u bočici od 250 ml kao dobro.

load...

Možete kupiti ovdje: http://www.flipkart.com/john-frieda-brilliant-brunette-multi-tone-revealing-moisture-shampoo/p/itme4p2unwhhgy9g?pid=SMPE4P2UF9BJPJQ7ref=7718b8e9 - 39a4 - 435D - 8a07 - 65e39fbf7351

Cijena: Rs. 450.00

3. Korres magnezija i proteina pšenice toniranje šampon

Magnezija i pšenice toniranje šampon od Korees ima gubitak kose sprečavajući svojstva. Kombinacija sastojaka kao što su mangan, cink, magnezij i kalcij jača koren kose. Provitamin B5 dodaje volumen obojene kose. Njegova proteina pšenice i riže poboljšati elastičnost, što dovodi do smanjenja oštećenja kose.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.co.uk/Korres-Magnesium-Proteins-Toning-Shampoo/dp/B0012BB3LG

Cijena: Rs. 694,26

4. Tigi Dumb Blonde Purple toniranje šampon

Kao što je vidljivo iz naziva, ovo toniranje šampon cilja na plavuše koji žele da preokrene efekat kose pretvara Brassy. Ima ljubičasta tonera da se nosi sa brassiness. Šampon također čini kosu svjetlija. Odgovor uređaji pomažu zagladiti kosu i minimizira kovrdžanje. To je dostupan u veličini bočici od 400 ml.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.co.uk/Tigi-Blonde-Purple-Toning-Shampoo/dp/B00IOWGJAQ

Cijena: Rs. 980,42

5. KMS California Colorvitality Blonde šampon

Ovo toniranje šampon je idealna za one muškarce i žene koji su se ofarbala kosu plavuša. Ona se bori protiv žutilo s optičkim bjelila, a UV filter sprečava u vezi sunce blijeđenje boje. To je obogaćena biljem poput rabarbare i lavande njegovati kosu iznutra. Šampon je dostupan u veličini bočici od 300 ml.

Možete kupiti ovdje: http://www.lookfantastic.com/kms-california-colour-vitality-blonde-shampoo - 10303649.html

Cijena: Rs. 1.017,99

6. Clairol Shimmer svjetla Original šampon Blonde & Silver

U Shimmer Lights šampon je usmjeren na ljude s bijelim, sijede kose, i onih sa svjetlom plave kose. To je ne-alkalne i nježan šampon. Njegova formula protein-obogaćena borbu žućkasta magla koja pogađa siva i beličasto kosu.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.com/Clairol-Shimmer-Lights-Shampoo-Blonde/dp/B002COEWEW/ref=pd_sim_bt_5?ie=UTF8&refRID=120P8AJMMJ7ZFR4TNQC0

Cijena: Rs. 343,15

7. Paul Mitchell Platinum Blonde šampon

Ovo toniranje šampon je idealan za one koji imaju bijele ili sive kose i želite da dodate sjaj kose. Šampon dodaje iskričav sjaj kose. Cool ljubičasta pigmenata pomoć šampona efektivno povećava bijela, siva ili svjetlo plavu kosu. Blaga sastojci osigurati nula oštećenja kose. Kosa postaje meka i hidrirana previše.

Možete kupiti ovdje: http://www.amazon.com/Paul-Mitchell-Platinum-Blonde-Shampoo/dp/B001NFMM8E

Cijena: Rs. 1.184,79

8. Lee Stafford Bleach Blondes šampon

Lee Stafford Bleach Blondes šampon je pojačana sa Pro-Plava kompleks da se brine za izbeljene kosu i naglašava. To eliminira žute i Brassy tonova koji se pojavljuju u plavu kosu. Sadrži prirodne sastojke poput ekstrakta Moringa sjemena i kamilice. Ona također pomaže zaštititi kosu od oštećenja izazvanih sunčevim zracima. Možete ga koristiti jednom tjedno kako bi dobili željene rezultate.

Možete kupiti ovdje: http://www.boots.com/en/Lee-Stafford-Bleach-Blonde-Shampoo - 250ml_853905 /

Cijena: Rs. 644,86

9. De Lorenzo Nova Fusion 'Silver' šampon

Ovaj toniranje šampon iz De Lorenzo ima lijep lavande ruža čaj miris i blistavi biserno plavo-ljubičaste nijanse. Šampon je napravljen od prirodnih ekstrakata, uključujući ekstrakt breza, vrba kore, i Kakadu šljiva. Ovi sastojci pomažu u održavanju kose sija, a UV inhibitora minimiziraju fading uzrokovane suncu. To treba imati na mokru kosu za nekoliko minuta i isprati vodom.

Možete kupiti ovdje: http: //www.ebay.in/itm/DeLorenzo-Nova-Fusion-SILVER-Shampoo-BIG - 500ml-New-Genuine-De-Lorenzo- - 280883786560

Cijena: Rs. 1,123.08

10. Matrix Color Care Tako Silver šampon

Matrix Color Care Dakle Silver šampon je blag u prirodi i to je značilo za osvetljavanjem se beljene kosu i eradiating žute tonove. Takođe čisti kosu dobro.

Možete kupiti ovdje: http: //www.amazon.in/Matrix-Total-Results-Silver-Shampoo/dp/B00AE9307M

Cijena: Rs. 5,100.00

Iako su ovi toniranje šampona bira kosu grooming stručnjaka i salonima diljem svijeta, možete istraživati ​​druge popularne opcije. Postoje neke kvalitete toniranje šampone od kompanija kao što su L'oreal i Provoke, na primjer. Osim toga, svaka osoba ima prepoznatljivu teksturu kose i baza pigmenta. Dakle, tipičan toniranje šampon koji odgovara plavuša ne može biti toliko dobar za drugu sa različitim nijansu boje.

Kako se ova poruka ti je pomogao? Javite nam komentarišući u okvir ispod!

load...