Vijesti

Top 10 dizajn tašnih kompasa

Top 10 dizajn tašnih kompasa

Pozdrav, čitaoci! Ono što dolazi u vaš um kada čujete ovu riječ kompas? Da, to je nekako zbunjujuće, zar ne? Ali, moguće je da shvatimo značenje dizajna kompasa tetovaža. Stvarni dizajn kompas je popularna pomorske tetovaža, koja se obično odražava vašu dugo istorijsku prošlost. Oni su i povezani tetovaža dizajne i mornara, a sličan je pomorske zvjezdice u simboliku.

Međutim, mnogi umjetnici su pokušali da označi svoj stil odluka korištenje vlastitog prepoznatljivog modela. Ove kompas tetovaže su sada dostupni u širokom sorti i obrasce. Dok ih neki nose iz mode, a drugi bi privukli tetovaže za označavanje nekih posebnih razloga ili svrhe. Bez obzira na razlog nošenja, tetovaže i dalje najbolji oblik body art i danas.

Top 10 Kompas tetovaže:

Za razliku od svojih oblika, kompas tetovaže su dostupni u mnogim okrugli formatima. Počevši od jednostavnih slika, mogli ste izabrati iz velikog raznih kompasa tetovaža obrazaca. Pogledajte neke od najboljih obrazaca kompas ikad.

load...

1. Ruski Doll Kompas Tattoo:

Evo kompas je dodatni element ugrađen u ruskom lutku. Nalazi se na trbuh masti lutke, kompas označava plutajući vremena. Šarene u izgledu, ruski lutka kompas tetovaža je djevojačkog jedan, koji izgleda odlično na nadlakticama.

2. Kompas u butina:

Ime samo po sebi ovaj obrazac ukazuje na lokaciju tetovaža. A vrlo elegantan kompas, šablon je savršen za onaj koji nosi šorc uglavnom. Iako je njegova veličina je mala, nosi veliku sliku nosi ličnost osobe koja ga nosi.

load...

3. Jednostavno Kompas Tattoo:

Među različitim varijantama kompasa tetovaže, jednostavan kompas je najdivnija jedan. Možete nositi ovaj obrazac u bilo kojem dijelu tijela. Uzorak je uglavnom malih dimenzija i primjenjuje jednu ili dvije boje najviše. Savršeno i za muškarce i za žene, jednostavno kompas preferiraju mnogi ljudi koji ne vole glasno dizajna.

4. Kompas i lišće masline Tattoo:

Kompasa i maslina ostavlja tetovaže su nostalgični tetovaže imaju sliku lišća uz kompas. Šarene u izgledu, ovaj obrazac je savršen i za muškarce i za žene. Možete odabrati ovaj obrazac sigurnije, ako ste zaljubljeni u trenutku smrti.

5. Kompas i Rope Tattoo:

Kompas i uže tetovaža je popularna obrazac kompas tetovaža. Ova je vrsta tetovaža mornara, što je još jedan popularan obrazac. Najbolje mjesto za nošenje ovo tetovaža je na nadlakticama ili donji dio leđa. Možete nositi obrazac na ABS previše, ako su zategnuta svoj ABS.

6. Element Kompas Tattoo:

Primarni karakteristika ove vrste tetovaža je predmet slike. Oni su uglavnom smislene tetovaže nosi neki poseban značaj. Za ovaj implikacija, mnoge poznate ličnosti širom svijeta su izabrali ovaj obrazac kao svoj omiljeni izbor. Element kompas tetovaža je dostupan u privremenih i stalnih obrasce.

7. Script Kompas Tattoo:

Ime tetovaže nikada neće izaći iz mode. Gotovo svi dizajner tetovaže imaju nešto napisano. Kompas tetovaže nisu izuzetak od ovog obrasca. Možete pisati ništa grli kompas. U ovaj obrazac tetovaža, kompas ostaje glavni predmet slika.

 [Read želuca tetovaže]

8. Mornari 'Kompas Tattoo:

Savršeni su za mornare i drugih, kompas sa sidrom i karta je prilično omiljen od strane ljudi. Obrazac je prilagođen od kompasa tetovaže put došao u modu.

9. Old School Kompas Tattoo:

Stara škola kompas tetovaže su velike i na slici. Oni prikazuju jednostavan kompas okruglog oblika koje su šarene. Obrazac je savršen i za muškarce i za žene.

10. 19. Veka masonski kompas Tattoo:

Ova posebna obrazac prikazuje snimke priručnik kompas koji smo uglavnom koriste u geometriji. U osnovi roda, ovo je savršen tetovaža za onaj koji je u inženjerstvu.

Ako ste u potrazi za inspirativnim i prepoznatljiv komad umjetnosti upisan na tijelu, onda je ovo žanr je ono što treba izabrati! Koji od ovih kompas tetovaža dizajn je omiljena? Da ostavite komentar!

Daj svoju ideju dovoljno vremena za testiranje da li zaista želite to potpisale, sačuvali mjesto za tattoo design koja neće biti pokajao.

Slika izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...