Vijesti

4 efikasna načina za povećanje visine u 1 nedjelju - mora se čitati

4 efikasna načina za povećanje visine u 1 nedjelju - mora se čitati

Jeste li u potrazi za prirodne načine za povećanje vaše visine u roku od nekoliko dana? Da li vam nedostaje samopouzdanja i osjećaju samoosvešćenih zbog svog niskog rasta? I da li ste odustali sve nade raste viši jer ste prošlost 'odrastanja' starost? Pa, dozvolite mi da uvjeravam vas da niste jedini. Postoje mnogi koji pate od istog problema. Ali, ne brinite; definitivno postoje načini na koje možete povećati svoju visinu u roku od nedelju dana. Sada kada može izgledati kao fikcija, ali je istina! Da budem iskren, postoje 3 važne stvari koje određuju dužinu tijela: starost, životne sredine i gena. Koliko možete probati kako želite, ali morate znati da su ljudi koji su trenutno u fazi puberteta imaju veću šansu za povećanje njihova visina nego ti.

Kako povećati Visina U 1 Tjedan:

Evo nekoliko vježbi kako povećati visinu u 1 tjedan prirodno? Pratite smjernice ovdje kao i sigurno ćete vidjeti rezultate:

1. Vježba:

Znam da ovo može zvučati ponavljaju i morate imati ponovo čuli o ovome i, ali vjerujte mi, to nije laž! Ostvarivanje je najbolji način da se poveća svoju visinu. Od svih različitih vrsta od njih, koji definitivno bih preporučio pliva. To je odličan trening, koji ostvaruje dva velika stvari: prvo, to će se protežu vaše kičmene moždine i drugo, to će oslobađaju hormone, koji će na kraju povećati veličinu kostiju. Zvuči dobro, zar ne?

load...

2. Stretch:

Da biste povećali svoju visinu u roku od nedelju dana, potrebno je da se protežu! Postoji toliko mnogo vježbe istezanja koje možete učiniti. Pusti me da ukazuju dva od najboljih koje definitivno treba pokušati dobiti neke inča:

  • Sky potez: Ovo je jedan jednostavan istezanje i zaista je na snazi ​​u isto vrijeme. Sve što treba da uradite je da stoji uspravno i protežu što je moguće na prste. Ostanite u tom položaju 10 sekundi. Opusti se. Ponovite 5 puta.
  • Noga potez: Taj pokret zahtijeva od vas da sjedi i stavite obje noge ispred vas. Sada sve što morate učiniti je, posegnuti i dodirnuti prste na nogama bez savijanja ili pogrbljivanje. Trebalo bi biti osjećaj pojas u vašem tijelu. Držite 10 sekundi. Opustite se. Ponovite 5 puta.

Da li ove vježbe 3 puta dnevno kako bi vidjeli rezultate.

3. Hranite se zdravo:

Dobro jelo ne samo da promovira dobre kože i kose, ali i povećava dužinu tijela na duge staze. Pobrinite se da jedete pravu količinu proteina, vitamina i kalcija na redovnoj osnovi. Jede dobro će promovirati rast kostiju dok jedu pogrešnu vrstu će dovesti do zaostajanje u rastu i druge vrste zdravstvenih problema. Da li neki istraživački rad i pripremiti dijeti grafikon. Uvijek radi najbolje!

load...

4. Sleep Well:

Spavanje na pravi način će se protezati od vaše tijelo prirodno. Držite noge koliko god možete u ispred vas i stavite ruke na vašoj strani dok spavate. Pokušajte i spavaju u ovom položaju svaki dan. Uvijek radi. Trudim se da ne koristite jastuk, jer pokvariti vaše držanje dok spava. To bi moglo biti teško u početku, jer ste navikli da spava sa udobnosti vašeg jastuka, ali pokušajte i naviknuti na to. Pošto ste obično provode 7 do 8 sati, dok spava, svakako želimo da iskoristite od toga!

Ovo su neke od najosnovnijih još efikasnih načina kako povećati visinu za nedelju dana. Ako napravite poruku i pratite sve smjernice, vi sigurno će vidjeti rezultate. Ali, na kraju, morate napraviti balans sa svoje telo! Možda neće biti visok kao i sve one NBA igrača, ali svoju visinu ne definiše, vaš lik radi!

Je ovaj članak pomoći? Dijeliti vaš feedback s nama u komentarima ispod teksta.

load...