Vijesti

Sada mogu nositi moje seksi donje rublje - Zbogom tamne unutrašnje bede!

Sada mogu nositi moje seksi donje rublje - Zbogom tamne unutrašnje bede!

Svako žudi da imam savršen i besprijekoran kožu od glave do pete. Ali vidim te tamne unutarnje butina izložen dok se nosi bikini ili dok je bila intimna je potpuno sramotno.

Najbolji način da se riješi tamne unutarnje butina je da se pravilno brine o nogu kože. Prije nego gaženje prema načina da se olakša kože na unutrašnje bedrima, prvo saznati razloge mraku unutarnje butina.

Neki od uzroka Dark Inner butine:

  • Kontinuirano trenja dok hodate
  • Loša ventilacija
  • Redovito brijanje
  • Znoj i akumulirane vlage
  • Starenje
  • Trudnoća
  • Gojaznost

Riješi Dark Inner Butine Naravno:

1. Pripremite piling miješanjem narančasta piling i kurkuma. Kurkuma ima svojstva koja pomažu da se riješi tamnu kožu, a sok od naranče ima vitamina C koji je koristan za kožu.

load...

Nanesite ovu paste sa svojim potamne kožu i pustite da se osuši neko vrijeme. Uklonite paste pomoću mlakom vodom.

2. Papaya piling je još jedna alternativa za ispiranje nečistoća iz kože i učiniti je čist. Papaya pasta se može koristiti za piling kože. Redovno masirajte ovaj domaći piling na butine i koristite meku Četka očistiti nečistoće i uljepšati vašu kožu.

3. Sok od limuna se široko koristi za uklanjanje mrtvih stanica preko kože i za uklanjanje drugih nečistoća. Razrijedite sok od limuna dodavanjem vode do njega. Masirajte rješenje na zamračenoj prostor za 5 minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

load...

Ne trljajte limun direktno na vašoj koži. Njegova kiseli efekt može dovesti do spaljivanja kože, čime se pretvara u crveno.

4. Med se može koristiti i kao piling tijela isprati mraku mrtve ćelije i uljepšati kožu. Med vlaži kožu duboko i čini je beba meka.

Nanesite med sa svojim bedrima, trljajte 5 minuta, a onda neka to ostane za pola sata. Redovno ponoviti za 10 dana, a vi ćete početi primetio rezultate!

5. Krumpira sok je jedan od najboljih prirodnih pravičnost proizvoda. Enzim nazvan catecholase prisutan u promovira izbjeljivanje kože.

Samljeti krompir i primijeniti svoj sok na butine. Čekati neko vrijeme da se osuši i oprati ga. Nakon nekoliko upotreba, vaša koža će biti mnogo zračenja i lijepa.

6. Krastavac ima hidratantna i svojstva kože izbjeljivanje. Utrljati krastavac kriške na bedrima za 10 minuta dnevno i dobiti željene rezultate.

Da bi bilo efikasnije, dodajte 2 do 3 kapi limunovog soka na krastavca kriška, a zatim ga koristiti na koži.

7. Ništa ne može pobijediti Aloe vera gel kada je riječ o prirodnim sastojcima s hranjivim svojstvima i antioksidanse koji pomažu u popravljanju kože.

Trljati gel na bedrima u oba smera rotacije uputstva za 5 do 10 minuta. Nakon što osuši, uklonite ovaj gel iz vaše kože pomoću mlakom vodom. Redovno ponoviti, a vi ćete početi primetio čaroliju na bedrima.

8. Paradajz stekli popularnost širom svijeta kao najbolji prirodan način da vaša koža sjajna i mladalački. Razlog njegove popularnosti je to predviđa antioksidanata koji uklanjaju prljavštinu sa kože.

Paradajz se koristi da se otarasi masne kože i ukloniti mrtve stanice sa kože. Crush paradajz i utrljati na bedrima. Neka to pristati na 20 minuta, a zatim isperite. To pomaže da se olakša tamnu kožu i čini butina izgledati fer.

Brzo Savjet: Kako koristite razne prirodne preparate za posvjetljivanje unutrašnje bedrima, izbegavajte korišćenje sapuna, kao što ćete završiti znojenje mnogo. Možete se prijaviti puder da izbegne znoja.

U slučaju bilo kakve rane ili iritacija, neka to zaraste, a zatim pokušajte iznad lijekova.

Dobra vijest je čak možete koristiti ove prirodnih lijekova za olakša svojih tamnih koljena i laktove, kao i! Koristite ove lekove svakodnevne i uživajte u rezultatima.

load...