Vijesti

10 najboljih parabena bez kozmetike Možete probati danas

10 najboljih parabena bez kozmetike Možete probati danas

U potrazi za parabena kozmetiku? Neka nas Uvjeravam vas da je vaša potraga je konačno gotov! Doneli smo vam najbolje od najboljih na bazi minerala makeup proizvoda iz cijelog svijeta. To će poboljšati vaše ljepote bez vode do nuspojave! Dakle, želite da provjerite šta su oni? Nastavi čitati!

Hajde da pogledamo 10 najboljih parabena šminke proizvodi:

1. Butter London:

Pokušajte Lakovi po Butter London jednom, a vi ćete ne želite da se vrati u svoj isti stari lak za nokte. Ovo će nahraniti i zaštititi nokte i osiguralo da su bez oštećenja. Boje trajati dugo vremena, i oni naglašavaju izgled noktima i stvoriti da pisti izgledaju većina vas su ludi za!

Cijena: $ 15

Gdje kupiti:

Http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod2420233

2. Shany Pearl ruž za usne:

U Shany Pearl ruž za usne ima prekrasan i glatku teksturu. Ovaj lagani ruž za usne daje usta sjajnom i svetlucavi izgled. Sadrži vitamine, antioksidanse i mineralna ulja koja vlaže vaše usne i da ih zaštiti od dehidracije. Made in USA, ovaj ruž je paraben besplatno i dolazi sa visokim pigmentirane formulacija.

load...

Cijena: $ 6

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/SHANY-Pearl-Lipstick-Paraben-Naughty/dp/B00OQAYY2A/ref=sr_1_15?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

3. Shany Crème Korektor u stiku:

Ovaj proizvod pomaže da postignete da fizička i izvanredan sjaj ste oduvijek željeli. To je talk besplatno i poznato je za uklanjanje ispod očiju linije, tamne mrlje i bora. Ako ste u potrazi za čist i jednostavan proizvod koji će sakriti sve nedostatke na koži, to je onaj koji morate uzeti.

load...

Cijena: $ 10

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/SHANY-Creme-Concealer-Stick-Paraben/dp/B00OQAV71Q/ref=sr_1_11?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

4. Shany puder rumenilo:

Shany puder rumenilo je vrlo svilenkasta u pogledu teksture i čini kožu sjaj automatski. To je savršen za putovanje šminke i dolazi sa dugotrajnim formulu. Proizvod je proizveden u SAD-u i vrlo je mnogo član PETA.

Cijena: $ 8

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/SHANY-Paraben-Free-Powder-Blush/dp/B00OQAWFBC/ref=sr_1_12?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

5. Vasanti Sveti Vasilije Silk sjenilo za oči:

Ova prekrasna peachy sjenilo je nešto što definitivno treba dodati na svoju šminku rutinu. Made in Canada, to je dizajniran kako bi vaša koža izgledati lijepo i blistav u svakom trenutku. To je parabena i obećava da će laskati vašem licu, pod uvjetom da znate kako se to primijeniti u pravu.

Cijena: $ 10

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Vasanti-Saint-Basils-Silky-Eyeshadow/dp/B007Y86JLA/ref=sr_1_10?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

6. Shany Mineral Završni puder:

Shanys mineralna završni puder daje lice koje besprijekoran i atraktivan izgled. To treba koristiti nakon nanošenja temelja, i odmah će učiniti vašu kožu super mekom i glatkom. Odgovara svim tipovima kože i upija sve višak ulja kao dobro. Dakle, ako želite da sjaj bez izgled, ovo je proizvod koji ste dobili da izaberete!

Cijena: $ 18

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/SHANY-Mineral-Finishing-Powder-Paraben/dp/B00OQAUSGG/ref=sr_1_31?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

7. Lice i Primer očiju:

Ovaj proizvod dolazi u dvije konvencionalne veličine i povećava privlačnost lice i oči. Sprečava tvoje lice gleda tupo ili cakey, i balansira šminke tokom cijelog dana. To traje do 18 sati, a obećava da će biti vaš istinski ljepotu pratilac.

Cijena: $ 39

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Vasanti-All-Star-Face-Primer/dp/B00CYR4L8E/ref=sr_1_48?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

8. Vasanti je ulje šminke:

U potrazi za paraben besplatno šminkanje za skidanje? Ovaj proizvod je savršen za vas! Ona ima formulu koja je ulja i alkohola, i čini vašu kožu izgledati zdrav i čist. Dovoljno je blag i za oči i kožu i mogu redovito koristiti. Proizvod zadržava vaše lice svježe, glatka i hidratizirana.

Cijena: $ 20

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/FACE-OFF-Oil-Free-Remover-Sensitive/dp/B0081SLFWU/ref=sr_1_5?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

9. Vasanti Pink sjajilo za usne:

Vasanti Pink sjajilo za usne sadrži dobrotu vitamina E i obećava da će dati usta to divno, svjetlucavim, a kremasta tekstura ste oduvijek željeli. To je Parabren i besplatan gluten i je proizveden u Kanadi. Proizvod je luksuzan u kvalitetu i je nešto što definitivno treba probati!

Cijena: $ 15

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Vasanti-Vitamin-Infused-Lipgloss-Non-Sticky/dp/B00CPAN5IW/ref=sr_1_12?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

10. Helan Eyeliner i sjenilo za oči:

Poboljšati ljepotu vaše oči pomoću divan i nedavno pokrenula Helan Eyeliner i sjenilo za oči. To pojačava šminku i daje vam da se čvrste i hrabar izgled ste oduvijek željeli. To je kompatibilan sa najviše osjetljive oči previše. Probamo jednom!

Cijena: $ 23

Gdje kupiti:

Http://www.amazon.com/Helan-Natural-Cosmetic-Eyeshadow-Antracite/dp/B00IS9ZJBK/ref=sr_1_18?s=beautykeywords=paraben+free+cosmetics

Zašto trebate koristiti Organic / Parabren besplatne proizvode?

Evo nekoliko razloga trebate kupiti samo organske ili parabena proizvodi:

  1. Najbolji korist možete izvući iz mineralnih proizvoda na bazi je da oni ne dolaze s bilo pora začepljenja ulja (1).
  2. Parabena dolazi sa svojstvima oponašaju estrogen, što može dovesti do poremećaja u aktivnost gena (2).
  3. Organska šminka je savršen za osjetljivu kožu i ne dovodi do bilo kakve reakcije na koži.
  4. Prema nekoliko studija, ljudi koji konzumiraju hranu koja sadrži paraben ili koristiti proizvode za osobnu njegu na osnovu paraben imaju veće šanse za razvoj raka dojke (3).

Jeste li uživati ​​čitajući post? Koja je vaša šminka iskustvo kao? Dijeliti svoje ideje i iskustva u komentar okvir ispod.

load...