Vijesti

Najbolje banje u Bangaloru - naš top 10

Najbolje banje u Bangaloru - naš top 10

A osobito je odlično mjesto za provesti dan ili tjedan podmlađivanje sebe. Bangalore ima veoma istaknuti spa kulture i ovdje je popis deset banje u Bangaloreu koji nude prekrasan i opuštajući terapije.

Ovdje je popis od Top 10 banja u Bangalore

1. Thai Spa

The Thai Spa je jedan od prvih spa lanci su postavljeni u Indiji. Zapošljava native terapeuta iz Tajlanda kako bi se osigurala autentičnost usluga. Ona se udružio sa vrhunskim institutima za obuku u Tajlandu za obuku terapeuta. Uvoze eterična ulja i aromatičnog bilja koji se koriste u spa tretmane iz Tajlanda.

load...

Nudi usluge masaže kao Lomi Lomi masaža, Hot Stone terapija, Deep Tissue masaža, Četiri ruku Masaža, itd, kao i stopala spa, omatanje tijela, Rose i mlijeko za kupanje, kao i razne druge masaže lica. Ove metode ne samo da nudi holistički pomlađivanje, ali i pomoći u liječenju nekoliko poremećaja.

Da biste pronašli a osobito utičnicu u blizini, kliknite ovdje.

2. Park Hotel & Spa

Ovo je definitivno najbolji spa u Bangalore danas! The Park Bangalore se nalazi na 14-7 Mahatma Gandhi Road, Bangalore 560042, Indiji i nudi niz divan terapija koje će jednostavno mučiti vaša osjetila.

load...

Preko Pinterest

3. Alila Spa

Ovaj spa nalazi se u Bangalore Hotel Alila u Vathur Main Road. To je otvoren svaki dan od deset ujutro do deset noću i nudi niz prirodnih i ajurvedske terapije u mirnom ambijentu.

Preko Pinterest

4. Četiri Fontane Spa

Ovaj spa se nalazi u oba Jayanagar i Koramangala i nudi niz spa usluge kao što su masaže i tretmani lica. To ima za cilj ublažavanje tijelo, um i dušu i zasniva se na holističkom razvoju. Ovo je odlično mjesto za provesti dan razmazim sebe.

Preko Pinterest

5. Kenko Refleksologija A Foot Spa

Ovo je lanac u Singapuru koji su osnovali Doctor Jimi Tan u 1991. Ona nudi niz terapija umiriti svoje noge. Noge je najčešće korišćen dio našeg tijela i trpi umora. Zato je ova banja je odlično mjesto za opuštanje i pomladiti svoje noge.

Preko Pinterest

6. Krishna Kutir - Ayurvedska Spa

Ovaj spa nalazi se u The Art of Living Ashram objekta u Bangaloreu i koristi ajurvedske ozdravljenja i terapijskih tehnika. Svi tretmani se izvode nakon konsultacija sa ayurvedski doktor poznat kao Vaidya.

Preko Pinterest

7. Moevenpick Hotel And Spa

Ovaj spa se nalazi u 115, Gokula Extension, HMT Road (u blizini BEL krug), Bangalore 560054, India. To je najbliži hotel s pet zvjezdica do međunarodne zračne luke Bangalore. Ime spa je Sohum spa i nudi razne pomlađivanje tradicionalne terapije.

Preko Pinterest

8. Golden Palms Spa

Ovaj luksuzni hotel se nalazi u Golden Palms Avenue, Off Tumkur Road, Hobli, Tumkur Road, Bangalore 562123, India. To je otvorena od osam ujutro do devet u noći i rezervacije su visoko preporučeno. Nudi Thai masaže, masaža stopala i razne terapijske tretmane.

Preko Pinterest

9. Jiva Spa

Ovaj spa nalazi se u Taj West End Hotel, Race Course Road, Bangalore - 560001, India. Ovaj spa koristi prirodne tehnike izvedeni iz ajurvedske prakse pruža umirujuće tretman.

Preko Pinterest

10. SPA.ce The Spa

Ovaj spa se nalazi u 1. Main Rd, 7. Cross, Domlur Service Rd, Bangalore, India (Richmond Town). Ovaj lanac banja je šest godina i koristi samo kemijske besplatne proizvode. Jedinstvena osobina o ovom spa je u tome što se nalazi i stranaka. Dakle, ako želite spa tematski rođendansku zabavu ili svadbeni tuš, ovo je mjesto za biti.

Preko Pinterest

load...