Vijesti

10 najboljih video snimaka za obrve na YouTube-u

10 najboljih video snimaka za obrve na YouTube-u

Obrve vam pomoći da napravite jak stil izjavu. Ispravan oblik može učiniti da izgledate kao diva. Ponekad, česte greške u threading su dovoljno jaki da se previdjeti. Uvijek se radujemo iskusni stilista kada je u pitanju obrve četkanje. Držite se oblici koji izuzetno dopunjuju svoje lice rez.

10 obrva Threading Video:

Smo isključivo postrojeni niz od 10 obrva threading tutoriali samo da vam pomoći izabrati najbolje izgled za sebe. Evo sve ste oduvijek željeli istražiti o pravilnom tehnike threading i obrva oblika. Zavalite i uživajte ove filmove uz šalicu kave. Nikad se ne zna, neki od ovih tutoriala možda ćete napraviti profesionalni stručnjak obrve previše!

1. Ovaj DIY threading tutorial je vizualna poslastica za većinu početnicima. Neće samo otkriti korak po korak osnove savršene obrve Threading, ali će vas upoznati sa zajedničkim greške navoja. Držite se osnove obrva navoja dok ne savladate umjetnost rezbarenja oblika. Nastavi sa ovom tutorial tako da sljedeći put kada posjetite salonom, možete odlučiti za sebe koji stilist da se radujem.

load...

2. Ovaj dom obrva threading tutorial možda ne čini stručnjak iznenada, ali će vas voditi mnogo više od jednostavne, korak po korak osnove savršenog navoja. Savršen korištenje konca, umetnost pronalaženje dodatnih rast uz pomoć temi i još mnogo toga će doći svoj put, korak po korak, kao video napreduje.

3. Lekcije umjetnost drži nit i pronalaženje dodatnih rast na obrve s lakoćom? Onda je vrijeme da naučite neke više. Ovaj video će vas voditi na prvi korak oblikovanja obrva. Ovaj tutorial će otkriti tajne do savršenih podrezivanje bez proreda obrva previše.

4. Kada ste dobro upravlja umjetnost podrezivanje obrva bez de-ožiljavanje želio kosu, možda samo žele naučiti umjetnost oblikovanja obrva kao dobro. Ovaj tutorial će vas upoznati sa osnovama različitih obrva oblika za različite rezove lice.

load...

5. Ova obrva threading tutorial je jedan od najbolje ocenjenih threading video ćete tada ikada naići na webu. A stručno vodstvo na threading ekstra kosu čini ovaj tutorijal ističe među mnogim drugim threading tutoriali. Ona nudi kompletnu oko makeover vodič od navoja do savršeno koristeći olovka za obrve nakon threading. Ovo obrva threading video vam daje detaljan prikaz navoja bez preteruje isto. Takođe, otkriva profesionalne umjetnosti metode izrade različitih oblika oživljava uz upotrebu obrve obloge.

6. Osjećaj zarobljeni u stari izgled? Raduje da se oslobodi i istražuju nove funky šik izgled? Ovaj video se može dogoditi samo da bude ono što želite. Ovo obrva threading tutorial će vas voditi na savršen način za threading obrva promijeniti svoj oblik. To će vam također upoznati sa različitim proizvode koje će morati promijeniti svoj izgled s promijenjenim obrva oblik.

7. Naučite da bi savršen lukove sa ovim obrva threading tutorial. To svakako nije vrsta plesa da razumiju profesionalnu umjetnost uključene u ovaj video. Ovo nije početnička tutorial. Sigurno ćete uživati ​​u čistom korištenje konca, kao što je prikazano u ovom uputstvu. Jump to samo kada ste shvatili osnove praktično.

8. Ovaj video je krajnji spasitelj za žene koje su zainteresovane za threading obrve sve od sebe. Ako spadate u dosta samo zalimi, ovaj video je svakako značilo za vas. Naučite korak po korak osnove da se razvija umjetnost samo-threading sa ovom veoma bogat, obrva threading udžbenik.

9. Ovaj threading tutorial će vam pomoći da ocijenite svoje redovne stilista i salon za sigurno. Ovaj video ima sve prednosti i mane što obrva treba izgledati kada navojem profesionalni. To će sigurno učiniti da razumete šta da očekujem od svog stilista sljedeći put kada posjetite salon. To vam u osnovi krstarenja kroz cijeli put, prije i nakon procesa navoja.

10. To je uvijek dobro pronaći sve potrebne stvari na jednom mjestu. Ovaj video nudi slične prednosti. To je jedan all-in-sekvencijalnim vodič za savršene obrve navoja. Poklanja sve relevantne informacije vezane za dobijanje željeni oblik bez mnogo bola.

Sve bolove da uzmete u stajling su da stavite svoje najbolje stopala prema naprijed. Obrva threading je najveći alat koji čini ili razbija svoj cjelokupni izgled. Izaberite oblik mudro da izgledate najbolje.

Da li ste uživali obrva threading tutoriali? Nađeno video relevantno? Dijeliti vaš feedback s nama u komentarima.

load...