Vijesti

10 najboljih aerobik klasa u Mumbaiju

10 najboljih aerobik klasa u Mumbaiju

Ako živite u Mumbaiju, onda ste vrlo sreću iz jednog razloga - prisustvo vrhunskih aerobik centara. U ovom modernom dobu gdje biti sjedeći je način života, fizičke spremnosti je nešto što se ne može ignorirati po svaku cijenu. Dakle, ako želite da živite zdravo i robustan život i živjeti svoj život punim plućima, aerobik je način!

Pitajući se šta vrhu centara u Mumbaiju koji nude aerobik klase? Onda se ova poruka je ono što vam treba za čitanje da zna sve o aerobik u Mumbaiju!

Najbolje Aerobik Nastava u Mumbaiju:

1. Pet Fitness Club:

Ovo bi trebalo da bude jedan od najboljih fitnes klubova u Mumbaiju. Imaju grupu stručno osposobljenih fitness trenera, koji pomažu ljudima izgubiti težinu na pravi način. Oni pružaju redovne nastave u institutu, a jedan može uzeti online nastavu.

load...

Za više informacija: http://www.fivefitness.com/

2. Sportski Gurukula:

Ovo je profesionalni razvoj fitness i sportski centar za obuku. Njihove usluge uglavnom fokusirati na učenika iz škole i fakultete.

Za više informacija: http://www.thesportsgurukul.com/

3. Kooh sport:

Kooh Sportski pomaže ljudima prolio dodatnih kalorija i težinu plešu na aerobne ritam. Fokus centra je da pomogne djecu i odrasle postati fit i aktivni.

load...

Za više informacija: http://www.koohsports.com/

4. Rohan Salgaonkar:

Rohan je iskusni sportski trener. Predaje Aerobik i Martial Arts. Može se uzeti redovnu nastavu od njega u njegovoj kući. Ili, on može posjetiti dom učenika i daju posebnu kući školarine. I zauzeti ljudi imaju mogućnost uzimanja online nastave iz njega.

Za više informacija: http://www.thinkvidya.com/mumbai/rohan-salgaonkar - 2296774

5. Rajesh Sharma:

Rajesh Sharma je certificirani fitness trener, koji je specijalizovan za aerobik za gubitak masti, gubitak težine, upravljanje gojaznost, planiranje dijeta, joga, Power Yoga, upravljanje života i povećanje mišićne mase. On vodi posebnu nastavu kod kuće i teretanu.

Za više informacija: http://www.personaltrainermumbai.in/rajesh-sharma/

6. Sarnaik Fitness Solutions:

Prema Sarnaik, aerobik kombinira vježbe istezanja s treninga snage za poboljšanje ukupne fitness osobe. Kvalifikovani treneri će ovdje pomoći pojedincima u ostvarivanju svojih ciljeva.

Za više informacija: http://www.thinkvidya.com/mumbai/sarnaik-s-fitness-solutions-chembur-east - 637728

7. Shalet Dance Academy:

Koji je bolji način za izgubiti težinu nego s nekim plesne korake? Pa, mogao aerobik ovdje i uživajte u nekim hip-hop, jazz, salsa, itd Oni također pružaju prilagođene i prilagođene klase aerobik.

Za više informacija: http://www.thinkvidya.com/mumbai/shalet-dance-academy-bhandup-west - 458262

8. Gold Gym:

Ovo je vrlo poznati međunarodni lanac teretana. Naći ćete ga u gotovo svakom uglu Mumbaiju. Ova teretana je poznat po svojoj baštini, strast i iskustvo. Možete očekivati ​​da se postigne visine fitnes sa njima.

Za više informacija: http://www.goldsgymindia.com/gyms/home.asp?GymID=40

9. Rites Sai:

Sa osam godina iskustva u nastavi plesa, Ritesh je dao personalni trening eminentne ličnosti poput Yaami Gautam, Ayushman Khurana, itd

Za više informacija: http://www.thinkvidya.com/mumbai/ritesh-sai - 1557876

10. Zaheer Shaikh:

Evo jedan od najpoznatijih Aerobic nastavu u Mumbaiju. Uz aerobik klase, možete dobiti neke divne savete od ovog neverovatno trenera da ostanu u dobroj formi.

Za više informacija: http://www.thinkvidya.com/mumbai/zaheer-shaikh - 1991529

Možete plesati dalje fitnes brige sa aerobik. U stvari, kada to radite u grupi, ti će nastupiti još bolje. Aerobik neće samo pomoći da prolio one kilograma, ali će zadržati vam sretan.

Također, vaše tijelo će postati fleksibilan, a vi ćete imati više mišićne i kardiovaskularnih snagu. Ćete biti u mogućnosti da bolje disati, a krvni pritisak će postati normalno.

Najbolja stvar radi aerobika je da ćete se osjećati de-naglasio je - nešto što je bitan uslov u današnjem dobu.

Jeste li ikad pokušali aerobik ranije? Jeste li uživati? Da li znate bilo koje druge klase aerobik u Mumbaiju? Podijeliti s nama u komentarima ispod teksta!

load...