Stil kose

4 Permske svadbene frizure koje možete probati desno

4 Permske svadbene frizure koje možete probati desno

Svaki mladenka želi izgledati zapanjujući na nju dan vjenčanja i svadbeni frizuru je ključni dio za postizanje tog efekta! Žene potrebno dosta vremena i zanima me kada branje svoje vjenčanicu, ali sve što je potrebno je jednostavno greška u branje frizuru u potpunosti uništiti cjelokupni izgled! Zamisli ovo. Tradicionalna mlada sa otvorenim joj kosu i labave ili možda suvremeni mlada u visokim i teškim lepinja. To jednostavno ne sedi dobro zar ne? Dobra frizura je jednako važno kao i pravo šminke ili odijelo i kako treba da se pohvalim cjelokupni izgled mladine.

Danas postoji toliko mnogo opcija na raspolaganju za mladu za izabrati iz. Stalni kovrče, poznatiji kao minival, sada se popularan među novo doba mladenke. Kosu s trajnom može drastično promijeniti svoj izgled. To daje puno volumena na svoju kosu i dodaje potrebnu visinu.

Ako želite minival kosu za vaše vjenčanje, onda bi trebalo da se obratite stilista najmanje 2 mjeseca prije vašeg vjenčanja. A minival mora imati najmanje 4 do 6 vremena sedmica, kako bi se omogućilo kovrče za postavljanje. Stilista će također pomoći da se procijeni teksturu i kvalitetu kose.

load...

Neki od trajnu svadba frizure su:

1. Spiralni curl perm:

Spiralno namotane kovrče rezultati u tebi što čvrsto rana i kaskadno kovrče. Ovo je pogodno za nevjeste imaju ovalnog ili okruglog oblika lica. Za to treba ili zadržati svoju kosu otvoren, ili pola i pola dole. Permskom treba uraditi najmanje 4 tjedna prije Vašeg vjenčanja, tako da se kovrče mogu uzeti njihov prirodni oblik i položaj.

Za ovu frizuru, uzmite pola kose i češlja ga tiho. Zatim nanesite omekšavanje serum na kosu. Osigurao ovaj dio s Bobby igle. Onda češljati preostale kose i pustiti ga osloboditi. Završite primjenom sjaj seruma. Možete dodati pribor ovisno o vašem izboru. Pribor će poboljšati samo vašu frizuru.

load...

2. Loose perm:

Nevjeste koji žele valovite kose na dan venčanja treba da ide u za labave trajnu. Ovo je pogodno za one nevjeste koji imaju tanke i mlitavo kose. Loose minival će dati svoju kosu lijepom i glatku teksturu uz volumen i tijelo. Možete zadržati svoje kose otvorene ili vezati u konjski rep. Također se možete vezati ga u punđu vođenja nekoliko vlasi labave u prednjem na obje strane lica. Ovo će vam dati tradicionalni i moderan izgled.

3. Perm konjski rep:

Ovaj stil kosa izgleda najbolje na nevjeste imaju ovalni, okrugli ili lica u obliku srca. Permskom je jednostavan, bez muke i ostaje na mjestu za dugo vremena. Za ovu frizuru, očešljaj tiho. Zatim nanesite serum za glatku kosu na kosu. Vezati kosu u rep. Također možete ostaviti nekoliko vlasi kose na prednjoj strani. To bi romantičan izgled. Dokrajči sa sjajnim sprej.

4. Side konjski rep perm:

Strani konjski rep izgleda svestran i dodaje funky dodir sa svojim svadbeni frizuru. Bočni konjski rep je pogodan za sve tipove lica. Oni koji imaju u obliku lice kvadratnog ili sa širokim glavom izražaja može zadržati nekoliko kovrdžave resa na plan glavi, što čini vaš čelo pojaviti uže. Za ovaj izgled, veže nizak konjski rep sa strane, ostavljajući nekoliko vlasi na drugoj strani. To daje dojam obiman frizure.

Frizure također ovisi o vrsti outfit mladu nosi. Ako vaš outfit je tradicionalna, onda frizure, kao što je elegantan, niske lepinja sa neki dodaci kao što je svježe cvijeće ili kristalne broš su također dobar izbor.

Što god napravite u smislu trajne vjenčanja frizura, uvijek zapamtiti da nikada ne eksperimentirati na posljednji dan.

Neka bude moderan.

load...