Stil kose

Laka frizura za tešku kosu

Laka frizura za tešku kosu

Kada vaša kosa je mekana svilenkasta i sjajna je lako lako uraditi cool frizura. Ali šta se dešava kada se nije tako? Pa za različite problematične kose također može biti cool frizure, pa se čujemo o nekim lako frizure za teške kose koje možete lako postići više ili manje:

Frizure za teške kose

Siguran sam da mnogi od vas pati od ekstremno suhe, grube ili kovrčavu kosu, ali evo je dobar tražim lepinja frizure za kovrčavu kosu koja nije kovrdžava.

Da bi se postigao ovaj izgled, ali ne šampon, samo oprati kosu, a zatim češlja temeljito, napraviti visok lepinja, sada dati u frontalnom porcijama neki gel za kosu i češlja se tako da se svi vlasi drže na mjestu i ne vlasi ovdje a tu. Ovo Balerina Bun je elegantan i elegantan i istovremeno niko neće primijetiti vaše kovrče.

load...

Ako je vaša kosa nije tako dugo i debeli kao potrebne za balerina punđu, a zatim pokušajte ovaj.

Koristiti neke sjajne lak za kosu (nije jaka čekanje) ili neki sjajnu kosu serumu i očešljaj temeljito, a zatim ga vezati na niskim padom lepinji, ali ne zaboravite da bi posljednje vlasi kose iz lepinja. Nešto kao klasičan punđu. Slijedeća uzeti mali figaro i dati neke lokne na slobodi prošle niti viri iz lepinja.

Još jedan dobar način da se prebaci pažnju od neposlušnu kosu je promijeniti ukupan izgled kose, kao što je recimo u dobio neposlušnu kosu, ali to nije kovrčava, a zatim pokušajte ovo sasvim elegantno i seksi. Koristiti neke kose serum za kontrolu kovrča i dati suho nedostatak-sjaj kose živahan sjaj, a zatim uviti od pola puta koristi za uvijanje. Sada primijeniti neke uporište lak za kosu kako bi kovrče u svojim mjestima.

load...

Sada omogućava drift pažnju na one koji imaju neposlušnu i istovremeno valovite kose, onda također možete prebaciti pažnju sa svog valovite neposlušnu kosu mijenja u nešto drugačije.

Recimo na primjer, pokušajte ovaj stil, prvi šampon i zatim koristiti jak odsustvo na uređaj, malo osušite kosu, i dok je još vlažna, koristite neki serum za dodavanje glam i sjaj na njega. Sada uzmi debeli sekcije i daju plače sa velikim barelu curling. Koristiti neke jako učvršćivanje sprej da završim.

Imate kratke i neposlušnu kosu? Onda idi za ovu neuredan izgled. Koristiti neke serumu i koriste veliki barelu željeza, napraviti velike lokne, pustite da padne nakon poput 15 sekundi, malo tako da su postavili u valovima tresti glavom, koristite jako učvršćivanje sprej za kosu i voila, ur gotovo!

Ne želim pokazati svoju kosu je neposlušnu? Alrighty onda koristite bumpit umecima i imaju ovaj stil. Očešljaj dobre koristeći neki serum, jer je teško, a ponekad i nemoguće će staviti umetke u realnom vremenu neposlušnu kosu, tako češlja temeljito, ako je to potrebno navlažite kosu zatim koristite u serumu, a zatim češlja. Ostavi nekim dionicama ispred, stomaka kod uha strane, pored uzeti punu porciju kose ispred i ubacite bumpit na mjestu, prebaci kosu ispred preko bumpit i osigurati bend ili Bobby igle od strane. Daju kosi ispred neke kovrče i eto ti izgledaju prekrasno!

load...