Stil kose

10 jednostavnih i brzih banana klip frizura Morate pokušati

10 jednostavnih i brzih banana klip frizura Morate pokušati

Da li imaju duge uvojcima i ne žele da ih kratko ovog ljeta smanjiti? Jeste li u potrazi za novu frizuru bez trošenja bombu u salonu? Pa, ako ste sada klimate glavom, čitajući ovaj post će biti dobra ideja.

Tokom sparnog ljeta sezone, banana hair clip će Vam pomoći da ostane uredan i udoban! Ali, da li ste znali da se može pretvoriti u san diva koristeći iste stare banana klip za kosu makeover? Javite nam kako koristiti banana klip za različite frizure.

Članka koji govori o 10 Banana Clip frizura. Želite znati više? Čitajte!

1. Rep:

Jedan od klasičnih stilova s ​​banana isječak je da se povuku sve kosu i pričvrstite ga klip. Kosa izgleda kao konjski rep, ali više kao grivu konja. To daje veći volumen i njuh za klasični konjski rep.

load...

2. Francuski Twist:

Francuski twist je još jedna frizura koje možete lako pokušajte koristiti banana snimak. Prvo, povucite kosu kako bi labavu konjski rep i zavrtite ga u smjeru kazaljke na satu. Povucite konjski rep se na način da je vrh kose okrenut nagore. Sljedeći preklopiti preko konjski rep u pola i gurnite u krajeve kose. Okrenite oko oduzet konjski rep na jedan način da se formira čvrsto twist. Osigurajte ovo sa Bobby igle, sada povucite banana isječak iz dna i učvrstite ga na mjestu.

3. Classic Updo:

Povucite kosu i držite ga na potiljak rukom ili upotrebu igle. Povucite banana isječak iz dna i zaključati snimak na vrhu. U ovoj frizuru, možete povući za kosu, nazad, i ostavite da se padne na prirodan način. Ovaj klasični banana isječak Updo odgovara srednje i duge kose koja je talasasta ili kovrdžava.

4. Moderna Banana Updo:

To je moderan Updo, gdje možete koristiti klip da se formira gomila lokne na kruni glave. Vi ćete biti u mogućnosti da oblikujete lokne kao Rihanna stilu fauxhawk.

load...
  1. Otvorite klip širok i prikupiti kosu čvrsto na vrhu.
  2. Koristite češalj kako bi se osiguralo kosa ti je uredna. Držite kosu na jednom mjestu s jedne strane i gomilaju kovrdže na vrhu. Sa druge strane, postavite snimak.
  3. Prekretnica snimka bi trebala biti na vrhuncu lobanje. Osigurati klip ne ističu.
  4. Sada organizirati kovrče oko klip i pokriti ga. Također možete koristiti Bobby igle da osigura kovrče na mjestu.

5. Banana Braid:

Vezati labava francuski pletenicu počevši od vrha lobanje na potiljak. Ostavite rep pletenice labav. Sada ubacite snimak iz dole na takav način da je kraj pletenice pada preko šarke i strši iz klipa. Zatvorite banana snimak, nakon malo podizanja pletenicu. Olabavite kosu na vrhu malo kako bi se osiguralo da klip nije vidljiv.

6. Banana Clip Bun:

Koristite mala banana isječak da se okupe kosu u rep. Sada, a ne valjanje kosu oko u punđu, ventilator kosa preko banana snimak u aranžmanu 360 stepeni. Zatim, roll sekcije kose udaljen od centra konjski rep i ugurati ga u blizini baze snimka uz pomoć Bobby igle, da se formira krofne kao punđu.

7. Side rep:

Sa svim kosu u urednoj gomila na jednom ramenu, sa strane rep izgleda šik. Povući sve dlake na jednoj strani. Češlja tako da izgleda uredno i koriste banana isječak da osigura kosu čvrsto. Koristite fensi klip za ovaj stil. Pribor će dodati stil i glamur na frizuru.

8. Shoshanna Bun:

Prevrnuo kosu i clip je iz kose uz pomoć banana snimak. Sada uzmi ostatak kose, okrenuti, roll ga oko banana isječak u punđu i pričvrstite ga sa ukosnicu.

9. Braided Bun:

Povući sve kosu i koristiti banana isječak da osigura kosu na vrhu glave. Možete koristiti češalj dati svoju kosu uredan izgled. Sada razdvojiti kosu u različite sekcije i pletenicu to. Twist nekoliko pletenice oko snimak u punđu poput formiranja i osigurati krajevima s Bobby igle.

10. Braided rep:

Ako imate gustu kosu, onda je ovo savršena frizura za vas. Razdvojiti kosu u različite sekcije i pletenicu njih. Vi ćete imati nekoliko pletenice. Koristite banana snimak clip sve pleteni sekcije. Možete koristiti šarene gumice na kraju svake pletenice, dodati više stila i boje za kosu.

Banana snimka je koristan za kosu dodatak vezati kosu. Za razliku od gumicu ili amajlija, nećete izgubiti kosu svaki put kada ga otvorite. To je popularna za kosu pribor ljeti držati kosu podalje od lica i vrata. To će Vam pomoći da ostanete hladni čak u užasnom vrućinom.

Sada znate zanimljivih banana klip frizure koje možete napraviti koristeći jednostavan za kosu pribor. Zašto čekati? Samo naprijed i svoj stil kvocijent! I nemoj da nam javite što frizuru je svoj omiljeni.

load...