Stil kose

10 jednostavnih Bangovih frizura za kosu srednje dužine

10 jednostavnih Bangovih frizura za kosu srednje dužine

Šiške napravio ulazak u svijet mode za kosu dugo vremena natrag. I to još nije od! Oni su stilski, ali su i višenamjenski oružje u kosi kit žena! Ako vam šiške u pravu, onda će izvući vaše oči, istaknite jagodice i sakriti da užasno veliki čelo (ako ga imate)

Vaša kosa možda dugo, srednje ili kratko u dužini, ali šiške je jedna stvar koju možete definitivno na njega. Šiške su izuzetno svestran i dolaze u vrlo mnogo različitih oblika. Ukratko, srednja i duga. Težak ili lak. Opcije su beskrajne.

Ali, u ovom članku ćemo raspraviti neke od srednje frizura sa šiškama koja će definitivno vas oduševiti.

Bang frizure za srednje dužine kose

1. Flirty Srednji Bangs Hairstyle:

Idi za ovaj slatka i zavodljiva frizuru koja izgleda atraktivno s bočnim swept šiške.

load...

2. Ispravio srednje šiške frizura:

Ako imate srednje dužine kose, potpuno ispravio izgled može biti dobar promjena. Ako imate šiške, a zatim drugu stranu da ih pomete i poravnajte ih dobiti vruće izgled. Ovo je jedan od praska frizure za srednje kose koja će vas sigurno dobiti kamion nakrcan komplimenata!

3. Prednji cik-cak Srednji Bangs Hairstyle:

Ovo je slatka frizuru koja ne zahtijeva previše održavanja. Cik-cak prednje šiške, ali ne feniranje.

4. Valovita Srednji bang frizura:

Uzmite veliki bure za uvijanje i sklupča svoj ostatak kose, ali šiške. Otpustite ih prstom i postavite talasi sa fiksiranje sprej. Jednostavno, ali oku privlačan izbor srednje frizure sa šiškama.

load...

5. Side swept asimetrične šiške:

Varijacija gore izgled, ali sa asimetričnim bangs.This može biti oduševljeni izgled koji se odlično slaže sa svaku prigodu.

6. Outward plače sa šiškama:

To može biti dobro za kratke i srednje dužine kose. Da biste dobili ovaj izgled, držati šiške jednostavan i strani swept, dok su krajevi treba da se savija u spolja kovrče. Ne izlažite cijelo tijelo vaše kose na uvijanje, ali samo tipova.

7. Choppy srednje ispred šiške frizura:

A prekidima frizura koje mogu učiniti da izgledate izuzetan! Ova vrsta frizure su sjajno i nervozan i hrabar efekat svoj izgled. Ako je to karakterna ličnost koju želite svoju kosu da pokaže, onda je njihov postoji bolji frizure da je to!

8. Savijenim ivicama i crunched srednje bang frizura:

Ovo je neuredan kovrdžava i crunched se izgled, odlične za matursko veče ili djevojčice dan kada želite da vaša kosa odražava zabavnu stranu od vas!

9. Unutrašnja uvijene strani swept šiške sa srednje dužine kose:

Neki unutra curling od šiške sa svojim valjka za metenje i neki slobodan kraj kovrče sa svojim barel figaro na savjeti kosa je sve što vam treba za ovu frizuru.

10. Curly Girly Srednji Bangs Hairstyle:

Da biste dobili izuzetno drugačiji izgled, uviti šiške. Ovaj stil koji ne mnogi su nosili do danas!

Preko Pinterest: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

load...