Ljepota

Najbolji rezovi za ravnu, tešku kosu

Najbolji rezovi za ravnu, tešku kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Zdravo Bill! Prije dvije godine, imao sam šta u retrospektivi sada mislim bilo divno dugu kosu, s resama. 

load...

Odlučio sam da želim Pixie, ali na dan, nagovorili su ove bizarne okrajčena zdjela cut, koju sam odmah mrzio. 

Od tada, ja sam teturajući između čudno frizure, većina nedavno ove užasne, Stripy, mega-light, shaggy gluposti, i naizmenično zuri čeznutljivo na tu sliku moje kose na svojoj najduže, i što masivne Pinterest odbora Tao Okamoto.

Moja kosa je obično prilično dobro ponašao; Ja sam pola kineski i naravno, to je vrlo tamno smeđe, teške i ravno. Sada sam shvatio sve do ključne kosti, tako da sam na malo raskrsnice, po dužini. 

Moje pitanje-prije nego što sam paniku i ići na još jedan novi frizerski salon, koji će učiniti nešto razočaravajuće za mene-je ono što bi ti uradio, dao apsolutnu odrešene ruke? Je pixie izrezali ideja najbolje lozinka? Da li da se nasele u i sačekajte da raste bez zezanja sa njom stalno? Šta bi ti za kolor-mudar? Mold me, Bille! Hvala vam puno! - Lauren

A: Lauren, znam da se ne sviđa fotografiju svog istakao kosu... Ali ja znam. Stvarno mi se sviđa tvoja kosa ovu nijansu. To dobro radi sa svojim tonus kože i boju očiju. 

Sa ovim pixie, tamnije boje radi za vas.

Ako želite da imate tamnu kosu, a gubitnik rez kao što je to je ono što preporučujem.

load...

Vi ste prilično svestrani sa ovim stilom promjene, iako nisam veliki fan geometrijske komadi sa tamne boje na tebe. Ako želite nositi bilo koji od tih oblika, a zatim mekše boje bi bilo najbolje.

Ovaj geometrijski rez i boja je mekši, i da će biti više laskave na vas.

Imate neverovatan strukturu kostiju i jagodice bez šiške. Pow pow! Oni iskočiti... Tako lijepa. Ja bih predložio dugu kosu bez šiške.

Tamne boje raditi sa ovim ne-bang, centar dijela izgledaju kao dobro.

Ako se vratimo na duge kose sa šiškama, opet, predlažem mekši boje i split u šiške tako da ne krije svoje lice.

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...