Ljepota

Essies Cashmere mat lak za nokte nije vaša prosečna neutralnost

Essies Cashmere mat lak za nokte nije vaša prosečna neutralnost

Ako postoji jedna stvar koju sam naučio od swatching stotina lakova za nokte, to je da se NEVERjudge poljskog po boci. 

To ne može biti istina za Esi novi Cashmere Matte kolekcije. Kada sam prvi put video nijanse, sudio sam teško i bio je izrazito impresioniran. 

load...

Ali kada su pogodili nokte, nisam mogao zaustaviti bulji. Ove meke neutralne imaju satenski-mat-inspiriran kašmira, Natch-koje možete rock sami ili nositi pod redovnoj sjajni premaz. (I puno radije ovo drugo, kao što ćete saznati u sekundi.)

Sa zimskim sada u punom zamahu, ugodna i provjeriti uzorke, što sam uradio u mat i sjajni:

Samo Stitched

Samo Stitched je standardni baby pink sa nekim mikro plavi shimmer. Bio sam potpuno gnušanjem to u boci, ali je završio kao jedan od vrlo omiljenih. Ovo me je tri sloja da se savršen, ali uz pažljiv aplikacije, dva bi trebalo biti u redu. Zaljubila sam se u načinom ženskog ova nijansa je; Znam da je to samo baby pink ali ima nešto o tome shimmer. Iako je ošamućivač kao što je to, ja sam još više opsjednut ovom hlad pod premaz. Pogledaj to sjaj! 

Sve oči uprte u Aktovi

Sve oči uprte u Aktovi me da je Kim Kardashian-ona sike ove deve nude boje na reg. Moram priznati da ne volim ga u mat, ali baciti neki premaz na i imamo sami pobjednika. Dva sloja je sve mi je bilo potrebno za ovu nijansu. (Oh, i opravdava previše nauljeni zanoktice! Bilo je to ili super-suho, bruto oni, tako, znate.)

Wrap Me Up

load...

Wrap Me Up je kremasto off-bijele To je stvarno laskavo na noktima-ali opet, volim samo sa završnim premazom. (To je prilično velika tema kod većine ovih nokte). Aplikacija je velika sa ovim hlad; dva dobro nanosi kapute i bio sam dobar da idem. Strašan stvar mat nokte je da znate da je suvo kada su svi sjaj nestaje. Uredna! 

Kaput Couture

Ja volim Coat Couture, sivo-ljubičaste sa plavim shimmer, koji je bio savršen u dva sloja. Vjerovali ili ne, nemam ništa slično u svojoj kolekciji, i to je tako zima-odgovarajuće. I zaista rade kao što je ovaj mat, ali to je zaista nešto posebno sa završnim premazom. To shimmer samo iskoči! 

Udoban U Cashmere

Od svih nijansi, ja sam bio najmanje impresioniran Udobno u Cashmere. Kao što možete vidjeti na mom indeksa i domalog prsta, aplikacija je malo debeli (dosadno!), I još jednom, više volim to sjajna, a ne mat. Gotovo sve ove boje imaju neku vrstu raskošnih mikro-shimmer da samo izdvaja završni premaz. Mislim, vidi kako su slatki ovih plavih sparklies su! Nikada se ne bi puni efekat ako zadržite ovaj mat, ali pretpostavljam da je u redu da imaju tu opciju. 

Spun U Luxe

Ah, Spun U Luxe je tako dobro sa gornje dlake, naravno. (Izvini na odsjaj na prvu fotografiju. To nije lako uzimanje noktiju Slika noću!) Bez top coat, ova nijansa iskreno baš izgledalo kao mat crni da me kada se primjenjuje sa dva sloja. Možete vrstu vidjeti plave treperi unutra, ali mat ne radi to polish pravdu. Pogledajte razliku vrhu sloj čini! To je kao da mi nokti pretvoren u svjetlucavoj malo galaksiji plave zvijezde. Definitivno još jedan od mojih omiljenih, ali volim samo kad je to sjajno. 

Gdje kupiti

Nađi Essie je Cashmere Matte kolekcije ovog mjeseca na salonima i Shoppers Drug Mart.

Neka vaše Say

Šta mislite o ovoj kolekciji? Da li više voliš mat ili sjajne završne obrade? 

load...