Ljepota

Recenzija: lotus wei je potpuno prirodan beskonačni ljubav parfema

Recenzija: lotus wei je potpuno prirodan beskonačni ljubav parfema

Ako volite multitasking kozmetičkih proizvoda, evo jedna kako dodati na svoju listu: potpuno prirodan parfem koji služi i kao aromaterapija.

Konkretno, to je značilo da poveća svoj ljubavni život. 

load...

Da, to je čudno i budimo iskreni, nekako divno-pretpostavka za Lotus Wei je beskrajnu ljubav parfem. 

Prvi put sam čitao o Lotus Wei na No More Dirty Izgleda prije nekoliko godina, i odmah je dodao da na moju listu želja. A miris koji bi me "osjećati upaljač. Golicljivih. Sretan i opušten. A me-na-moj-najbolji osjećaj"? Da, Trebalo mi je to!

Šta radi

Svi Lotus Wei je mirisa sadrže čisti cvijet esencije, suspendiranom u vodi, a oni tvrde da je to "tečnih energenata" će pomoći preobraziti vaše raspoloženje i vaš um preko akupunkturnih meridijana. 

To zvuči prilično tamo, ali osnivač je radila sa cvjetnim esencije za 15 godina, a kaže da je video sve vrste transformacija, uključujući i ljude koji su:

 • Dobiti nova radna mjesta, krenuti novim klijentima, tvrde svoju vrijednost, uradi nešto se plaše
 • Komunicirajte jasnije, tražiti ono što žele i znaju da to zaslužuju
 • Rastvoriti negativne emocije brzo i učiti od njih
 • Biti bolji prema sebi, prihvatiti sebe 100% jer su i osjećaju prekrasne
 • Pusti ljudi i situacija koje imaju negativan utjecaj na njih
 • Žive i rade s lakoćom i bez napora, umjesto kaosa i distrakcija
 • Bude više prisutna, strpljiv i podešena na najmilije
 • Feel fleksibilan i bez vezanosti za ljude ili potrebna ljubav izvana
 • Privući ljubavi svog života ili ponovno Kindle odnose s partnerima
 • Osjećati kao da su uvijek na pravom mjestu u pravom trenutku
 • load...

Tko ne bi želio nešto od toga? 

S druge mirise uključuju Pure Energy, Inner mir, tišina uma i Inspired akcije. Ali beskrajnu ljubav govori da me najviše!

To je "med citrusa cvjetni" mješavina ruže, crvene mandarine i med, u bazi organskog grožđa alkohol. To su njegove konkretne akcije:

 • Iskustvo: bezuslovna ljubav za sebe i druge; privući ljubav + ljubav, poboljšane magnetizam, privlačnost + karizmu. Uveličava blagost, samilost, mekoću + prijemčivost.
 • Rastvara: Iritacija, biti strog prema sebi, teško srce, osjećaj je napao, ogorčenost, ljutnja, ljubomora, codependency, poklanja sve svoju energiju drugima i zaboravljanje vlastite potrebe, pored traume, prodora Old obrasce.

I ovdje su sastojci:

Vitus Vinifera (Grape alkohol) *, eterična ulja * Citrus Deliciosa (crvena mandarinski), Pelargonium Roseum (Rose Geranium) *, Monarda Fistulosa (Monarda), Cimbopogon Heksafluorosilikati (Lemongrass), Rosa Damascena (Rose Absolute), Rosa Damascena (Rose vosak), i Apies Millifera (vosak Apsolutna), i ručno prikupljeni cvijet esencije Bauhinia Blakeana (Hong Kong Orhideja), Epilobium Augustifolium (Fireweed), magnolija (Pink Magnolia), Hieracium aurantiacum (Hawkweed), Nelumbo Nucifera (Lotus) i Gem Essence Pink Tourmaline. * Certified Organic

Moje iskustvo

Otkrio sam da je beskrajnu ljubav zaista mi pomoći da se osjećaju opušteno, nježan i miran nakon što sam zamagliti ga. Teško je to opisati, ali ti ovo osjećaj "lakoće". 

Ti treba da ga prskati na svaka dva sata ili tako nešto, jer kao i većina prirodnih mirisa, to nema izdržljivost hemikalija (što je u redu sa mnom!).

Također shvatiti da to nije tipičan "seksi" miris; to je definitivno više botaničkih / cvjetni nego mainstream parfema. Ako želite da sloj, mislim da je citrusa bi lijepo upariti s vanilijom, kao moj voljeni Lavanila Vanilla Grapefruit.

Sve u svemu, drago mi je sam dodao beskrajnu ljubav za moju kolekciju mirisa. To je fantastičan pick-me-up sa najuvjerljivija "prednosti" sam ikada vidio u miris-a sada ne mogu čekati da biste dodali još ovih mojoj kolekciji!

Gdje kupiti

 • The Detox Market
 • Amazon.com

Da li ste pokušali beskrajnu ljubav? Šta mislite o ovom konceptu?

load...