Ljepota

Sledeća najbolja stvar za odmor su proizvodi karoserije koji mirise kao jedan

Sledeća najbolja stvar za odmor su proizvodi karoserije koji mirise kao jedan

Upravo sam rezervisala Vacay. Moj let odlazi večeras, u stvari! (Ne, nisam tip plan-ispred l. Kako si mogao reći ?!)

Najbolji dio je da ću ostati ispred okeanu. Da, uzbudljivo!

Ono što je manje uzbudljivo je, međutim, da to nije tropska okean. (Sad face.) Ne frangipanis ili tiare cvijeće raste u blizini. Niti možete njegovati egzotičnog voća poput kokosa i manga.

load...

Ali, nema veze. A plaža je još uvijek na plaži, a ja imam mega-zalihu tropskih-smellin 'mirise da me proći. Kažem ti, ja sam opsjednut cijelo ljeto sa Yves Rocher je Monoi miris. Toliko da sam skakanje na celu tropski miris voz sa mojim telom prodz previše.

Evo obilazak kroz tropske note koje me pali. Koristiti te sada iu hladnjaku mjeseci kako bi ljeto vibe ide!

MANGO

Yves Rocher Mango Passion Fruit Smoothie krema za tuširanje

Da, više Yves Rocher ljubavi ko zna ?! U svakom slučaju, ako želite mango, onda ćete srce ovo. Ozbiljno. Znam da je to "jeftin" brand, a ti bi bilo u redu da budu oprezni ove vrste mirisa, jer često može namirisati stvarno lažni. Ali kunem se ovo ne. U stvari, to je kao da mi jako omiljeni smoothie na Booster Juice-Mango Hurricane-u krema za tuširanje formatu. Skoro čini vaš žlijezda slinovnica počnu da se ponašaju gore, ako znate što mislim.

COCONUT

JR Watkins ulje za tijelo Mist u Coconut Milk & Honey

Smatram da sam donekle stručnjak proizvoda kokos tijelo, nakon što je uzorkovana tako mnogi od njih tokom godina u potrazi za Sveti Gral ovoj kategoriji. Je li to taj? Ja ne znam da li mogu reći da-ali za cijenu to je vrlo, vrlo dobra opcija. (I mnogo bolje od novog Fruits & Passion Coconut Body Soufflé da ću da Reco ovdje, ali jednostavno nije mogao s obzirom na to miriše na neki čudan vodenu-kokos hibrid. NON.)

load...

U svakom slučaju, ako niste upoznati s JR Watkins, oni su jedna od rijetkih preostalih autentičnih, porodičnom vlasništvu apoteka kompanija širom. I njihovi proizvodi izrađeni su kao prirodna i sa što manje sastojaka kao što je to moguće. Sam i stvarno volim format sprej ove-to je super-brz i praktičan, a ulje suši se brzo, ostavljajući Vašu kožu užaren i lagano mirisne.

FRANGIPANI

Diana B. Peach Frangipani losion za tijelo

Ova linija se koristi da se sprovede u Holt Renfrew, ali sada je malo teže pronaći-to možete dobiti na Beauty.com ako si toliko skloni. Morao spomenuti jer je to jednostavno predivan, predivan proizvod. Prekrasna hidratantna tekstura i što je najvažnije, predivan i jedinstven miris. Mislim, kad je zadnji put čuo za Frangipani-mirisni losion? Da, nikada. Dakle, ako ste tropski cvjetni ventilator, ovo je def vrijedi tražeći. Miris ne ide "off" ili, jer sam siguran da sam imao moje tube used-pola za tri ili četiri godine, i još uvijek miriše kao svježe kao dan kada sam otvorio.

Ylang-ylang

Darphin njegujuće Satin ulje

Nisam siguran zašto Dermalogica odlučio da se istakne crveni đumbir na etiketi svog novog, božanski luksuzan ulje za tijelo. Jer je za mene, to je ylang ylang koji je isticao sastojak. I Gospod ja me voliš neke ylang ylanga. (Dolazi iz nekih drvo koje je porijeklom iz Polineziji, i verovatno drugoplasirani na moju svih vremena omiljeni tropski miris, što je Monoi. Ali više o tome dalje.) Osim divan miris, ova mala zlatna bočica sadrži vjerovatno ulje najbolje kvalitete tijelo koje sam ikad probala. To nije u neredu; to nije debeo; ali to nije previše suv ni. I to zaista rade na hidratantna i ostavljajući kožu predivnim sjajem. Kao i svi Darphin proizvode, to je skupo ali vrijedi razmetanje.

Monoi

NSRS Body Glow

To je original i dalje najbolji. Ako ste Monoi ljubavnik, onda morate da imate ove (ili ako zatamnjena ulja nisu vaša stvar, odlučiti za njihovo Monoi Body Glow II, koji ide na jasnim). Oba su tako bogato mirisom da možete samo o izvući sa umjesto da ih koriste mirisa. Iako sam slojeva moje Yves Rocher mirisa na vrhu i to radi odlično u naturi od hi-lo način. (Ovo? Miriše skupo. U Yves Rocher? Smrdi na jeftin kremu za sunčanje. Ali u vrlo najbolji mogući način. Zajedno? Tropski sna.)

Reci mi:

Da li ste ljubitelj tropskog mirisne note? Koji je tvoj svih vremena omiljena mirisna proizvod tijelo? Ima li mjesta za odmor svog planirano za posljednje potezu ljeta?

load...