Ljepota

Kako dobiti Kate Middletonovu kosu

Kako dobiti Kate Middletonovu kosu

Moje fave tabloid osoba, Us Weekly, objavio ove sedmice da K-Srednjoročni dobiva joj kosa ispuhuje tri puta tjedno. (! Mora da je lepo na 75 € po posjeti, to je 900 € mjesečno.) Ali ona i dalje ima zajedničku dodir, jer je ona posjećuje isti salon da je otišla na jednu deceniju: Richard Ward Kosa i Metrospa u Chelsea. I ona ide tamo-ni ne dolaze u palatu.

load...

U svakom slučaju, pogodi šta? Razgovarao sam Gospodin Ward se za priču koju sam napisao za ELLE Kanada prošle godine:

Na temu Kate frizura, on je rekao: "[To je] prirodno, ostvariv i izgleda tako zdravo i sjajna To je postao kultni stil koji je lako dostupna svima.".

Da li ste rekli pristupačan, Richard? Pa, da. "Dobar feniranje je sve u pripremi i alata. Ako pripremite kosu i pobrinite se da je temelj je ispravan, onda nema razloga zašto neko ne može dati sebi veliki udarac-suho kod kuće. "

Ura! Evo njegovih savjete o tome što vam je potrebno učiniti.

Alate koji su potrebni:

"Uvijek sam savjetovati klijente da ulažu u profesionalni kosu salon sa AC motorom kao Parlux 3800 W za kosu. Dobar set grijani ili čičak valjci, okrugli Četka i proizvoda za volumen su kit-bag osnove. "

How-to:

1. Pokrenite temeljito čišćenje i kondicioniranje kosu s prave proizvode za vaš tip kose. Nakon ispiranja kosu, ručnik osušite tako da je 80 posto suha.

2. Zatim nanesite jedan proizvod-god odgovara vašem tipu kose oblikovanje svjetla. Nikad ne stavljajte više od jednog, tako da vaša glavna briga i primijeniti ga na pravo mjesto. Root-jačanje proizvode moraju biti ravnomjerno spritzed na prva 2 "korijenja samo, dok serumu ili mus treba ravnomjerno raspoređena do sredine dužinu i krajeve.

3. Zatim, koristite kvalitetnu sušilo za kosu i čist čekinjama radijalne kist, i počnite feniranja u potiljak. Razdvoji kosu vertikalno od glave do potiljka, i rad u malim sekcijama širok kao četka koju koristite. Ne zaboravite da tretira rubu područja kao sekcija za sebe. Držite kosu u smjeru četke i najmanje 5 "od kose. Ne zaboravite da zadrži četkom u sinhronizaciji sa kosu i glatko prema dolje da biste dobili pravo rezultat.

load...

4. Curl sekcije se na četkicu i držite kosu ispod odjeljak za stvaranje lijepo formirana pregib. Kada se dio je završio treba osjećati elastična, sjajna i cool. Ako se ne ponavlja sve dok se ne radi. Test je trebalo lako pasti sa četkom.

5. Nanesite jedan završni proizvod samo i biti sparing. Ne morate da se preopteretiti kosu ako ste blow-sušena ispravno. Onda spritz sa lak za kosu za čekanje.

Više savjeta!

Ako ste ravnanje kose. Koriste veliki barel četkom jer su odlični u stvaranje dobrih napetost.

Ako ste uvijanje kose. Ići za manji barel četkom. (Ako ste pronašli da je nakon feniranje je previše kovrčava, uvijek možete oprati neke kovrče out.)

Ako imate tanku kosu koja ima tendenciju da ispadne. Odlučiti za male bure četkom jer to će učiniti za kosu pregib više.

Da bi vaš blowout prošle. Shampoo kosu dva puta. Sredstvo za čišćenje kose, duže tvoj stil će se držati.

load...