Ljepota

Možda imate rozacea i čak ni ne znate

Možda imate rozacea i čak ni ne znate

Jedan "prilika" da je rad u ovoj industriji često nudi je prilika da imate vlastitu kosu / kožu / noktiju / drugim dijelovima tijela suditi god tzv ljepota stručnjak slučajno u gradu predstavljanje za medije. Ja sam mazohista, tako da uvijek idem za njega i pitati ih što oni misle. (Tada se u narednih nekoliko mjeseci u mom životu preživara nad onim što su rekli i kako to popraviti.) Boja je obično najlakše uzeti-i mislim da moja mora biti sve bolje, jer me Gisele je kolorističke Harry Josh je rekao da sam na pravom putu (iako malo fadey) kada sam ga upoznao prije nekoliko mjeseci.

load...

Povratne kože, međutim, prilično traumatizujući. Što me dovodi do tema dana. Ne zaboravite, kada sam upoznao dr Obagi-poznatog kultnog Obagi za njegu kože linije? Da, pa, između ostalog, poput kako imam loš tanka koža, hvala-on mi je rekao imao sam rosacea. UM ŠTA?!? Uvijek sam kategoriji moja koža osjetljiva. I da, to obično ispiranje i pocrveniti vrlo lako. Ali, rosacea?

Tako da mislim, ako imam to, možda ste to isto. U stvari, neki dermatologa reći da su mnogi čak i najviše pate nisu svjesni da imaju stanje. Budući da je nacionalni rozacea mjesec i sve to, verovatno bi trebalo da razgovaramo o ovome. Mogao Vaša koža koristi od više nježan pristup?

Šta se rozacea, u svakom slučaju?

Tehnička definicija je da je to bolest karakteriše ispiranja. Koji nekako me odbacuje jer stalno mislim na moje crvenilo kao upravo to-crvenilo a ne stvarni ispiranje. Ali ja mislim da je to jedno te isto, jer je za mene crveni dolazi na nakon određenog okidača, kao vrući tuš ili začinjenu hranu (ali više na one u sekundi). Zajedno sa vidljivim crvenilo može doći druga pitanja, previše: suhoća, iritacija, dilatiranim ili slomljena krvnih sudova, pa čak i akne nalik pustule (akne rozacea, koja mora zaista biti najgori od oba svijeta).

Druga stvar je da dok rosacea može utjecati na sve tipove kože, vi ste više vjerojatno da ako ste svijetle puti žena starijih od 25 i sjeverne evropskog porekla, uključujući i one s Irish, Scottish ili engleskom jeziku poreklo. ZDRAVO! Pretpostavljam da je nokte. Moje ime je Michelle i ja imam rosacea.

load...

Stars! Oni su poput nas

Jeste li znali Cameron (gore) je rosacea?

Renee previše:

I vjerovali ili ne, Mariah Carey:

Postoje neke čudne-ass okidači

Svi su različiti, ali tvoj bi mogao biti jedan, nekoliko ili sve od ovih:

  • Promjene temperature (toplo ili hladno)
  • Izlaganja suncu
  • Začinjenu hranu
  • Toplih napitaka
  • Vježba
  • Stres
  • Određenih namirnica (neki ljudi reagiraju na čokoladu, što je zaista tužno)
  • Alkohol (čak i tužnije)

Ja sam podsjetio na posljednji kada sam trenutno xojane.com neki dan, i to vidjeli Slika:

Ovo je jedan od njihovih pisaca, Julie, nakon dvije čaše vina. Post je o tome da li ona ima alergiju na alkohol. Ja nisam doktor, samo sam igrati jedan na internetu ali ja vjerujem da je ovo slučaj crvenila alkohol aktivira.

I to je loše vijesti medvjeda, jer ako se to dogodi, nema magije pilula uzeti; samo treba identificirati problem i onda izbjeći, izbjeći, izbjegavati. To je prvi korak u upravljanju rosacea. Drugi korak je ono što ste stavili na njega.

Budi dobar (u lice)

Možete samo reći iz žargonu da je lepota marke koriste (i ljepota urednici previše) da je većina nas su u nekoj vrsti borbe sa našim ten. Moraš imati svoj "arsenal" da se "bori" [ubaci ljepota problem] i "stop ga u svoje tragove."

Malo intervencija je u redu. Ako vam se koža može potrajati IT. I to ide bez rekavši da rozacea pate su ranjivi tako ovisno o tome kako teška je tvoj problem, stane na kraj (ili barem smanjiti waaay nazad) na Microderm, piling, piling, benzoil peroksid, salicilna kiselina, glikolne kiseline i retinoidi.

Je poštapalice trebate kako bi se upoznali sa uključuju nježna, blaga, hranjiva, hidratantna, smirivanje i umirujuće. Ne u svakom slučaju one zvuče ljepše? Potražite formule koje nemaju nikakve mirise, boje ili konzervanse koji oslobađaju formaldehid, i pobrinite se da koristite kremu za sunčanje za sprečavanje epidemije UV-aktiviran. (Pronalaženje pravi je stvar pokušaja i pogreške, iako bih vjerojatno početi s mineralnim jedna s cink oksid, koji je prirodni anti-upalni.)

Možda će vam to učiniti čak i ako vam je koža "osjetljivi" ili "normalno"

Jedan od najvažnijih razgovora um-puše u poslu je sa Celeste Lutrario, mozak formulator iza Burt je Pčele proizvode. Zadnji put smo razgovarali, ona mi je rekla da je osjetljivost je preteča "sve ostalo" -meaning sve divne znakova starenja-i stoga svima, a ne samo nas wimpy tipove kože crvenilo sklone, treba da koriste proizvode usmjerena na osjetljivu kožu.

Imate to? Vaša koža može biti bolje samo lagano hidrira i hrani ga. Umjesto da bude na stalnim napadima režima sa svojim glycolics i Retin-A i slično. (Celeste je također anti-piling, koji sam govorio o nadugačko u ovom postu prošle godine.)

Uvjeren da želite biti fin za promjenu? Tada.

Evo nekih fab proizvoda uzeti u obzir

Liječnici Formula je za njegu kože sad, da li ste znali? I ova linija je posebno usmjerena na osjetljivost i crvenilo:

One koje mislim da su posebno cool (ga?) Su kože umirujući sprej i crvenilo Corrrecting ovlaživač, koja ima zelenu nijansu.

Moje go-to prirodne ljepote Store, Pure + Jednostavno, ima potpuno novi rozacea linije, Holistic Vanity Rosacea Njega. Camelia ulja je proizvod star:

To pomaže da se smiri kožu i bravu na hidrataciju.

Dermalogica čini ovaj smirivanje Olakšanje od crvenila hidratantne kreme sa SPF:

Avène ima liniju pod nazivom "Antirougeurs" (anti-crvenilo) i to je najviše koncentrirani tretman ( "Fort"):

Više o osjetljivoj prednje kože (ne isključivo za rosacea) su novi-ish Burt je Pčele osjetljive linije kože:

I Da za Krastavci:

Mislite li da bi mogao imati rosacea? Da li ste se borili kožu ili ste već na brodu sa keep-it-nježan pristup? Koje su vaše omiljene crvenila i osjetljive prodz kožu? (Pokušao bilo koji od ovih one?)

load...