Ljepota

Testirao sam četkicu za čišćenje u trajanju od 30 dana i ovde se dogodilo

Testirao sam četkicu za čišćenje u trajanju od 30 dana i ovde se dogodilo

Testirao sam ovaj Philips PureRadiance lica sistem za čišćenje za 30 dana.

Ako si na sve zainteresirane za proizvode za njegu kože, a zatim do sada ste primijetili čišćenja četkicom ludost trenutno brišući nacije. 

load...

Možda si već na brodu i pomoću takve gadget svaki put perete lice. Ali, ako nisi. Treba da bude?

Danas, želim pomoći odgovoriti na to pitanje! 

Prošlog mjeseca, Upoznao sam te Philips verziju čišćenja četke, zvani sistem za čišćenje lica Philips PureRadiance. (U to vrijeme, bilo je potpuno novo za mene, tako da možete vratiti i provjerite ovaj post da vidim svoju "unboxing" proizvoda.)

Nakon što sam dobio svoje ruke na to-ili da kažem, da na moje lice! -I obećao da će zadržati čišćenja s uređajem, dva puta dnevno, u narednih 30 dana kao dio mog svakodnevnog režima za njegu.

Pa, ja sam sad došao do kraja mog perioda testiranja, a ja sam tu da izvještavaju o moje rezultate!

Ali prvo, kratkog pregleda o tome šta je proizvod radi.

Šta je Philips PureRadiance?

U PureRadiance uređaj koristi istu zvučnu tehnologiju koja Philips je poznat u četkice za zube da daju vašoj koži nježan, ali temeljito čišćenje.

Sama četka glava je jedinstven jer se kreće u dva načina: pulsira i okreće. Pulsiranje su ono što razbija prljavštine, mrtve stanice kože i šminke na površini kože; rotacije su ono što se pruža ih da napuste svoje lice čisto i meko.

Glavna stvar za zapamtiti je da četkica je 10 puta efikasniji u čišćenje, u odnosu na samo pranje lice sa svojim rukama.

Također je rekao da je dovoljno nježan za sve tipove kože za korištenje onoliko često koliko dva puta dnevno. 

load...

U redu, na moj review! 

Moje Test Philips PureRadiance

Dakle, kao što sam rekao, moj test-vožnje uključeni pomoću sistema za čišćenje lica Philips PureRadiance da umijem dva puta dnevno-ujutro i noću-punih mjesec dana.

Jedna od velikih stvari o ovaj alat je da možete ga koristiti sa bilo kojim licem pranje želite. 

Kao urednik ljepote, naravno da ne koristim samo jedan sredstvo za čišćenje. (Haha!) Uglavnom, ja rotirati između nekoliko različitih one u zavisnosti od toga kako je moja koža postaje taj dan i ono što mi treba da probam za moj posao. Brandova o rotaciji za ovaj test-vožnje uključen The Body Shop Nutriganics (pjena), Derma E (ugljen gel) i dr Roebuck-a (krem). Nisam imao nikakvih problema pomoću uređaja za sve tri vrste sredstava za čišćenje.

Vidim da dugme na prednjoj strani PureRadiance uređaj? On kontroliše dva nivoa intenziteta: nježna i duboko čišćenje. Obično, ja sam nježan u jutarnjim satima, ali duboko čišćenje noću, jer to je kad mi je bilo potrebno da izađu iz dan šminka, kreme za sunčanje, itd

Trebao bih spomenuti moj tip kože. To je zapravo teško pitanje! Ja bih ponekad reći normalno, ali malo osjetljiva, ali i kombinacija, sa masnija T-zonu. (Jasno, moja koža jednostavno ne mogu odlučiti šta je to!)

Nakon mjesec dana, ovdje su moja zapažanja na PureRadiance:

1. Izvukao više makeup.

Dugo sam bio u naviku korištenja Bioderma je micelarni vode na blazinicu ukloniti sve preostale tragove šminke nakon što umijem noću.

Ali evo u čemu je stvar. Kada sam to učinio nakon čišćenja s Philips gadget, na blazinicu je u osnovi čist. Kao, jedva da je išta na njemu. Verovatno bih si samo preskočio ovaj korak, jer je čišćenje četkom je postajao sve se u jednom napadu. 

2. My Face Felt Smoother.

Još jedna stvar koju sam primjetio nekoliko dana u pokretanju Philips rutinu-a da ćeš primijetiti sa bilo kojim licem četkica je glatkija koža. 

To je zato što čišćenje lica četke ne samo ukloniti prljavštinu i šminku, ali i napraviti blagi piling. Poliranje sa tih grubu mrtve stanice kože je ono što čini kožu mekšom. Prilično sam siguran da moje šminke je i klizi na lakše!

A nakupljanje mrtvih kože također može blokirati sastojke prodre pravilno. Dakle teoretski, PureRadiance vjerovatno mi daje veću kilometražu od moje aktuelno proizvoda za njegu kože kao dobro. Sweet!

3. My Skin Izgledalo Nice (Tako su mi rekli).

Znaš šta je lud? Tokom mog perioda testiranja, imam nekoliko komplimenata u-lice na mojoj koži od prijatelja koji nisu imali pojma radim ovo suđenje. (Jedan je bio iz ovog Beautygeek, u stvari!)

I to je istina. Moja koža je jasno, a usuđujem se reći, prilično Głowy. Nema sumnje da je od PureRadiance držim pore čiste i oslobađanje od mrtvih ćelija kože tupost izazivaju. 

U stvari, našao sam se preskačem temelj često prošlog mjeseca. Evo, ja sam samo nosio korektor (po RMS Beauty), maskaru i rumenilo!

Spomenuo sam vibrira akciju četke, i mislim da sam čak vidio korist samo od toga-to stvarno dobiva cirkulaciju ide. 

Ali, to je nježan. Iako je moja koža ima tendenciju da bude osjetljiva, nisam dobio nikakve iritacije uprkos pomoću kista dva puta dnevno.

Imati na umu

Želim da spomenuti nekoliko važnih stvari ovdje koje će vam pomoći da izbjegnete neke od problema ljudi žale sa čišćenjem četke. 

Ti treba imati ovaj kist čist. Samo zato što ga koristite s licem pranje ne znači čekinje sami su dezinficirani i plesni-free. 

Gadget je bežični i mogu se koristiti pod tušem, koji volim. Ali ja ne bih preporučio čuvanje ga pod tušem. Vjerovatno moje kupatilo je posebno vlažan, ali sam primjetio četke čekinja počeo da se funky miris ako sam ga ostavila tamo, leži na strani kade (gdje se ne bi zaista osuši). Bolje da ga pohraniti na radnu površinu kupaonice u postolje za punjenje, gdje vazduh može cirkulaciju i voda će prirodno kapati. 

Takođe bih preporučio perete čekinje svakih nekoliko dana uz blagu tekući sapun ili šampon. Isprati onda neka to potpuno klima suha. Da zaista biti na sigurnoj strani, to nije loša ideja da uronite čekinje u trljanje alkoholom svake sedmice ili tako nešto. Glava četkice će morati biti zamijenjen nakon tri mjeseca.

To ide bez rekavši da nikada ne treba koristiti bilo koji čišćenja četkicom preko slomljena ili iritiranu kožu. I zapamtite, ne morate pritisnuti dole kad ga koristite, koji bi mogao biti previše simulira. Sve što trebate učiniti je lagano proći to po vašoj koži-to je zaista radi sav posao za vas!

Moje Final Thoughts

Moja koža generalno ponaša sama ovih dana, ali je činjenica da sam dobio neželjene komplimente na njega u ovom probnom periodu definitivno ukazuje na prednosti PureRadiance. 

Cenim da je uzeo jednu minutu samo za korištenje, tako da je bilo lako uklopiti u moju rutinu. Ne bih pomislio da bih mogao izvući s pomoću čišćenja četkicom dva puta dnevno, ali kako se ispostavilo, moja normalnu do osjetljivu kožu je sasvim u redu s tim.

Ako ste i vi skloni osjetljivost i razmišljaju o ulaganju u čišćenju gadget, ovo bi mogao biti četkicu za vas. Definitivno bih reći PureRadiance za čišćenje lica System Philips je u rangu sa, hm, više "poznati" brand u ovoj kategoriji. To je super nježan i pogodan je za sve tipove kože.

Volio bih da čujem vaše misli!

Gdje kupiti: Posjetite Philips.ca za maloprodaju.

Šta mislite o Philips PureRadiance? Jeste li ga koristili?

load...