Ljepota

Katy Perry sada ima crvenu kosu, Kate moss se venčala

Katy Perry sada ima crvenu kosu, Kate moss se venčala

Wowza! Posljednjih nekoliko dana su bili neka vrsta velika stvar za ljude koji su navedeni Kate i. Er. Katy. Vjerojatno najveći posao, barem ovdje u Kanadi, bio je dolazak Kate Windsor (rođena Middleton) na naš sajam obale sa čvorišta princa Williama u tow. I tako počinje: u petak, samo dva dana u svoje devet dana posjete, Daily Mail je izjavio da imamo Kate-manija.

load...

A tu je Kate Moss, koja sri The Kills 'Jamie Hince u petak. Proslava-pod nazivom "Moss-stock" Trajalo na do nedjelje i koštati više od milion funti (!!). Naravno, sve što zaista želimo da razgovaramo samo o haljini. A kosa. I šminku.

Na kraju, tu je Katy Perry, koji je bio u Torontu u četvrtak prilično under-the-radar promocija njenog mirisa, Pur. (Ne, nisam bio pozvan. Sob.) Naravno, pravi razgovor je grad bio njen novi crvenu kosu. (Pitam se šta bi Marie Robinson misliti?)

Jasno, imamo puno da pričam o! Dakle, da skoči u pravu:

Ja odobriti Kate Middleton javor-list Fascinator. Da, znam.

Ne znam svi su se složili, ali imam nešto za fascinatori-ona su puno zabavnije nego kape, kao i više laskavo, zar ne mislite? Na primjer, pogledajte kako aljkav supruga našeg premijera pogledao u njeno:

Imam vjenčanje da ide u ove nedelje, a dok ja neću da sve od sebe i rock nešto sasvim kao hrabar kao Kate, želim pogledati u možda jedan nenametljivi Fascinator tipa thingie, samo za zabavu. To samo čini nosite kosu tako mnogo zanimljiviji. Forever 21 i Claire pribor i odlične za Jeftina nalazima!

Odlazak Kate novi twist na pola gore, pola-down "uradi.

Ja sam također kopanje kako Kate je styling joj je kosa na ovoj turneji. Posebno to prekrasna stil, koji se zapravo održao se po ne jedan, već dva mini-isječci. Oni pričvršćivanje sljedećim povukao-back kose u labav petlje:

load...

Love it-ja sam definitivno pokušavaju kod kuće.

Da li smo ikada vidjeli Kate s njom kosu? Ne slažem se.

Obično volim svoj punđe malo više na neuredan strani, ali to ne bi bilo baš kraljevski. A ovo izgleda très elegantan sa ljubičastoj haljini. (Bajillion dolara javorov list broš opcionalno).

Unfortch, Kate je još uvijek koriste eyeliner kao ljepotu štaku.

Pa, ne možemo imati sve, zar ne? Ovo je dnevna verzija dan njenog vjenčanja šminka, a ja i dalje isto misliti o tome kako je ona nosi svoju eyeliner. Zašto tako teška ispod očiju, Kate?

I sada kreće na drugu Kate.

Obožavam sve o Kate Moss 'vjenčanja-dan izgled.

Opet, nisu svi će se složiti sa mnom na ovom jednom, ali možda sam gledao nekoliko previše epizoda Say Yes to the Dress i My Big Fat Gypsy vjenčanja. Haljina Kate je (po Galliano) je lek za sve to: nema poufy ballgown suknju, ne krut saten tkanine, bez neprimjereno dubokim dekolteom ili korzeta na leđima. To je casual, ali to je i dalje glam.

Sada evo izbliza:

Low-ključ, prirodna šminka je Charlotte Tilbury, a kosa od strane velikih Sam McKnight. Iako želim je brušenog se malo više, a možda i frakcije manje plavuša, volim kako Sam zadržao je zaista labave i jednostavan, jer "vjenčanje kosa" je vjerojatno najgori ljepotu zločin možete izvršiti. Obožavam taj vintage veo previše. Ništa, ali najbolje ocjene od mene na ovom jednom!

A sada, s obzirom da je vjerojatno osoba ljepotu pohvale da ste čuli od mene nakon dugo vremena, dolazimo do našeg zadnjeg "K", gdje neću biti tako ljubazan.

Katy Perry nema šta kao ginge. Eto, rekao sam.

Ja samo. Stvarno ne volim. Vjerojatno čak i više nego što sam volio Blake Lively je ulaganje više do crvene strane. (I smatraju da to dolazi od osobe koja inače obožava ginge-pogotovo na Christina Hendricks, Amy Adams, Isla Fisher, Emma Stone. Lista se nastavlja.)

Ali, Katy? Samo ne mislim da je ona može povući ovu off. Možda je to ona tonus kože, možda je to (krede, pretjeran) šminke, možda je činjenica da izgleda kao da je uzeo iz vruće valjaka bez četkanje i nazvao je jedan dan.

Srećom, čuo sam da nije zadovoljan ni. Ona je rekla na Twitteru: "Tako da nisam doći do točne boje sam htio od toga crno tako dugo Da biste došli do cilja moram biti đumbir za tri sedmice!" i "Ako ne čekati tri tjedna, ja ću završiti bez kose ili pixie '90 smanjiti sa Barette na prednjoj strani. Sve je u redu, ja ću doći do moje tajno boje (e) uskoro!"

Moja pretpostavka je da je ona Enroute to plavuša, jer da ide od tamno crnka na taj hlad bi zaista pržiti nju brave. Nisam siguran kako se osjećam zbog toga bilo, iako je njena prirodna boja.

Reci mi:

Šta mislite o Katy Perry kao đumbir? Da li ste ljubitelj Kate Moss 'vjenčanje izgled? I imate li Kate (Middleton) -mania? Jer možda žele da investiraju u ove:

(Naručite ih maarituk.com.)

load...