Ljepota

Kim Kardashian, pre i posle

Kim Kardashian, pre i posle

Volim ili prezirem nju, Kim Kardashian je primjer dužine nekih poznatih idu u, kako bi se "popravi" svoj izgled.

Mi se ne slažu o tome da li Scarlett Johansson je imala operaciju nosa, ili ako Blake Lively imao očnih kapaka ali gledajući Kim, nema sumnje da je ona prošla kozmetičkih poboljšanja. Više puta!

load...

To je samo pitanje što, gdje i kada. Hajde da pobliže pogledamo njenu lepotu transformacije, hoćemo li?

Kim u 2006. Godini

U 2006. Godini, Kim je bila 26 i tek počinju pogoditi paparazzi kolo uz nju tada BFF Paris Hilton. Ona učiti od najboljih! Kosa joj je i šminka su daleko prirodnije nego na način da ih danas nosi. Ali ja mislim da je ona možda već postaje usne injekcije u ovom trenutku.

Također iz 2006. Godine, ovaj je tako (iznenađujuće) prilično i suptilan. Pogledajte joj kose, koji je imao puno beba dlaka, a lice joj oblik, koji je bio duguljast. Njen nos je već prilično mala, tako da mislim da je moguće da je imala rinoplastika učiniti čak i prije nego ovo!

Kim u 2007. Godini

Prije nego što nude ruž za usne i oblikovanje postao Kim potpis, ona je eksperimentirao sa "pin-up" look sadrži crveni ruž, rumenih obraza, teška liner i cvjetni kose pribor. Tako off brand! Ova vrsta stvar je bila velika tada (vidi: rani Katy Perry).

Kim u 2008. Godini

Sada brzo naprijed do 2008. Nešto je drugačija, ali ono što je bilo? Možda je to baš laskavi, paste šminku. Ili možda je to Restylane-napućenima obraze! (Iako joj usne izgledaju malo splasnuo ovdje.) Oči su joj izgledaju još budan, što bi se moglo postići podizanjem obrva sa Botox.

Kim u 2009. Godini

Ako me pamćenje služi, 2009 je bila godina Kim popularnost porasla, i to je postao njen potpis izgled. Duge, ravne, tamne kose; jastučast usne; i paukove trepavice. Nos i izgleda drugačije, ali može biti kopirnih.

load...

Kim u 1991. Godini

Godinu dana kasnije, Kim je izgledala sablasno slična Jocelyn Wildenstein (aka "Catwoman")! Obrazima su ono što čini ovaj izgled tako ekstremno. Oni su više-ispunjen Restylane do tačke u kojoj čini oči da se zatvaranje. Bradu i izgleda pointier, ali možda je to zato što je obraze bacio sve iz ravnoteže! Čini se da postoji neki Botox uključeni, kao i, s obzirom da je u čelo je super-glatko, a ona se bori da se osmehne.

Kim u 1998. Godini

Srećom, stvari smirile do 1998. Godine (Kim je bila 31 ovdje). Ali ovaj snimak pokazuje koliko joj je kose promijenio. Prošlo je potisnuta i više je ravno preko sada, kao i sve bebe dlake su nestali. Ovo je rezultat lasersko uklanjanje dlaka. (Izgleda da je stari put Hollywood tajna zvijezde su koristili da ili elektrolize da promijene svoje Hairlines decenijama!)

Kim u 2004. Godini

Pogledajte što mislim o njoj kose? sada potpuno drugačije. Još jednom, možemo vidjeti dokaze o Restylane u Kim obraze i usne. Također, ona ima dvije različite završne obrade-koža joj čelo je prirodno, ali ostatak lica je lagan i mat.

Ova mi je nekako podsjeća na 2006. Kim, osim obraze su mnogo više istaknutih sada! Ja volim kraće dužine dlake na nju, a ona ne izgleda tako natopljena šminke.

Update: Kim u 2009. Godini

U 2009. Godini, Kim eksperimentirao s plavuša naglašava, što je ona uspeva da izvede jer je držala korijen područje mraku. Starog Hollywood valova i šminka su i odlazak za nju, i sofisticiraniji od svega ona je prije nosila. Obratite pažnju koliko obraze samo kada se smeje!

Update: Kim u 2009. Godini

U 2009. Godini, Kim se vratio u crnu kosu i svoje uobičajene over-the-top trepavice, plus područje ispod očiju koji izgleda vrlo "pečeni". Gornje usne se još jednom ispunjen, i njen obraz konture izgledaju vrlo neprirodno.

Update: Kim u 2016. Godini

Najveći kim kosa eksperiment do sada je to platine plavuša koja je pokušala u 2016. Nije joj najbolje boja, zar ne? Debele, paste temelj ne pomaže ni! I ona ima toliko punila u lice, ona ponovo ima da je "mačka" izgled. Vrh nosa izgleda više isklesan-out kao dobro.

Update: Kim u 2018. Godini

U 36, Kim se vratila na prirodniji izgled, sa svojom boju kose i manje šminke. To je smiješno-obrazima izgledale kao da splasnuo malo, ali usne su veliki kao i uvek! Vrhunac se i na vrh nosa mu daje "skakaonice" izgled.

Update: Kim u 2019. Godini

Prirodne vibracije nastavio u 2019. Moram reći, ovo je najbolje što sam video Kim izgledati mnogo godina! Ona ima pocrniš, ali ne postoji puno šminke, osim svojih omiljenih trepavice i pinky-nude usne. Volim i to pravo, tupim lob (verovatno periku). Ali najbolje od svega, ona je ublažio se na injekcije!

Nažalost, to nije potrajalo! Kim se pojavio u New York Fashion Week sa novim srebrnu nijansu za svoju kosu, i još mnogo toga očito poboljšane crte lica. Očigledno, ovo je njena prava kosa, ali mislim da bi mogla imati i ekstenzije u. 

Zaključak

Niko ne može tvrditi da Kim nije imala rad, čak i sama Kim!

Ona priznaje da pomoću injekcija. "Svi uvijek misle da sam imao nos učinio ili moje usne učiniti ili samo nešto na moje lice kao pored botoks, što je za mene nije plastičnu operaciju", rekla je Harper Baazar u 2004. Godini. 

Ona je također otvoreno laserskog njoj kose. "Ja laserom moja beba dlaka je odavno, jer čelo je imao sve te male bebe vlasi, a ja bih uvijek izbijaju zbog njih", napisala je na svom sajtu.

Očigledno je Kim čini velike koristi od trepavica ekstenzije, perike, boja kose, i puno šminke. Ona kaže da je potonji račune za mijenjaju oblik nosa. "Ljudi uvijek kažu da sam imao operaciju nosa, i oni će koristiti prije i poslije slike, ali je nakon slika je stvarno uzima prije", rekao je za ABC News. "To je tako smiješno, to samo zavisi od toga koliko je oblikovan nos. Moj nos u moj najveći nesigurnosti. Doktor mi je pokazao kako bi to izgledalo. I to samo Zar nije-ne bih izgledati isto."

To je bilo 1991. Godine, ali je ona možda predomislila jer. "Ne vjerujem da je možda otišla pod nož za anose posao, proreda napolje i ispravljanje nosa, što ga čini izgledaju glamurozno", rekao je dr Anthony Youn Radar Online.

"Vjerujem da je ona na pretrpljene ubrizgavanje botoksa na glatke bore čela i njen mrštenje linije", dodaje on. "Iako sumnjam da je imao hirurški podizanje obrva, ona izgleda kao da je imao podizanje obrva Botox, gdje se botoks ubrizgava u obrazac za podizanje i luk obrva. Njene usne izgledaju kao da su popunjenije punila. "

Sve to doprinosi na izgled koji je više plastike nego ikad!

Kako mislite o Kim ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...