Ljepota

Selena Gomez, pre i posle

Selena Gomez, pre i posle

Mnogo se toga promijenilo od Selena Gomez dobio svoju prvu veliku šansu u dobi od 10 na Disney Channel-a 'Barney & Friends ". Ona je otišla na oslobodili dva broja jedan pop albuma, tri zvjezdice u nekoliko igranih filmova, i pokrenuti svoje mirisa i liniju odjeće.

load...

Sada, u dobi od 25, ona je jedna od najvećih svjetskih zvijezda-kao i većina pratio osoba na Instagram.

Instagram je i gdje možete pronaći Selena modeliranje svoj najnoviji ljepote izgled, zahvaljujući njoj šminkera Hung Vanngo.

Aw, Selena je bila samo 14 ovdje! (Ali, znaš šta? Ona još uvijek ima ova slatka baby face!) Kosa joj je točno u tako kasno-'00s prekidima slojeviti stil koji smo također vidjeti na Shailene Woodley -funny kako to čini tako da sada od! 

Još jedan au naturel izgled; Do tog vremena, Selena je 15. Jedino mislim da je "promjena" u ovom trenutku je čela oblik, kako bi ih tanji. 

Selena u 2008. Godini

To nije bilo vidljivo na fotografijama 2007. Godine, ali to se može vidjeti ovdje-ja govori o Selena originalni nos! Čini se još izraženija s njom mršave obrva, koje su bile trend u to vrijeme. 

Evo još očigledan dokaz-Selena je 16 do sada da je ona kasnije podvrgnut operaciji nosa. Također primijetiti njen prirodno tanji gornju usnu, i kako se njena dva prednja zuba gurnuo prema naprijed. Valovitom frizura je previše "zreli", zar ne mislite?

I još jedan iz 2008. Godine, gdje je još jednom, možete vidjeti Selena je prepoznatljiv nos, usne i zube. Njene obrve su još mršaviji nego ranije.

load...

Selena u 2009. Godini

U 2009. Godini, Selena potresla je bob prvi put (to je nedavno vratila u, 2019.). Je divna ili šta ?! Tu su i nekoliko finih pramenovi u kosi. Na ovom snimku, dobijamo jasan pogled na zubima, što je kasnije olakšati da svijetle bijelo. 

Selena u 1991. Godini

Do 17 godina, stajling Selena bila je sve više odrastao. Ona je izrasla iz bob, zamračenoj joj je kosa gotovo crna, a kojima se trguje prirodni make-up za jarko crvene usne i crna liner. 

Selena u 1998. Godini

Ne zaboravite, kada su svi imali suhe, neuredan, super teksture kosa oko 1998. Godine? Selena nije bio izuzetak, s tim suptilnim pogled na ombre naglašava. Što se tiče njene crte, gornje usne čini sumnjivo puniji ovdje. Imala je samo 18 u ovom trenutku!

Selena u 2004. Godini

Do trenutka kada je napunio 20 godina, na ovoj fotografiji, Selena je konačno imao njen stil crveni tepih dole pat. Pogledajte joj suptilno, skupa izgleda naglašava; uglađen, licem kadriranje cut; i besprijekoran make-up. Njene obrve su i počeli da izraste.

Selena u 2009. Godini

Ovaj izgled je vjerojatno najmanje volim, zbog masku nalik temelj i prelivaju pink ruž za usne. Ali govoreći karmina. Vidi kako je zapravo potpuniji na vanjskim rubovima gornje usne? To je efekt često vidjeti iz usne punila! Mislim da je i šansa da možda mijenjati nosa do tog trenutka.

Selena u 2009. Godini

Naredne godine, Selena eksperimentirao s više sofisticirane frizuru i šminku, ovako podignutu frizuru sa glatkom-up obrva (sada u potpunosti izrasla) i crveni ruž. Ona izgleda da ima nekoliko kraste na usnama, što može biti samo hladno čireve. Ili bi oni mogli biti plikovi od usne punila! Vrh nosa pojavljuje se više izvajanom.

Selena u 2016. Godini

Jedna stvar koju sam primijetio iznova sa celebs-često izaći sa dramatičan novi izgled nas odvrate od nedavnih kozmetičke zahvate! Da li je to ono što se događa ovdje sa Selenom? Mislim da bi moglo biti, zahvaljujući svom jet-crna kosa, lažne trepavice i boji kontakata. Ne samo da joj je nos još dugme nalik, ali njeni zubi su zaslepljujuće bijele.

Selena u 2018. Godini

Zatim, Selena držala dugo, ravno slojeva ali osvijetljen do ove bogate smeđe boje. Ona je nastavila sa teškim šminke oko očiju. Gledajući nos ispred na, nozdrve izgledaju uži, s ugaonim vrhom.

A evo još jedan primjer, uz lakši dodir na šminku. Da, moglo bi biti malo oblikovanje dešava, ali ja i dalje ne mislim da čini Selena je novi izgled. Postoji novootkriveni ravnotežu joj funkcije koje nije imala u snimke iz 2008. I 2009. Godine.

Selena u 2019. Godini

Evo, Selena je bila 24, i napravio hrabar izjavu sa roze sjenilo i dugi bob rez. Obrva je neverovatan oporavak i sada su super-puna. Isto važi i za gornje usne, iako ona se smiješi! To se nije dogodilo kad je imala sličan izraz u 2008.-ukazuje punila. Iznenađujuće, to ne izgleda kao da se odlučio za bilo estetske stomatologije za nju dva prednja zuba.

Selena je plavuša! Ovo je bio drugi crveni tepih izgled koji je nedavno krupnih zujanje. Radi jer je držala korijene i obrve taman, a ostatak stajling je nervozan još svježe. Što se tiče njene usne, oni traže veći nego ikad. Čak joj je Amorov luk je nestao, što se događa kada ljudi više-ubrizgati!

Selena u 2018. Godini

To nas dovodi do 2018. Godine, a Selena je posljednji nastup na crvenom tepihu. Nakon što joj je kratkog boravka kao plavuša, ona se vratila u brineta, držeći kraće dužine i mekih valova. Gornje usne je super-popunjenije. A lice joj općenito čini malo puniji nego ranije. Sumnjam da se izigrava punila u njoj okruglo lice, iako, tako da je vjerojatno nuspojava od nje nedavne transplantacije bubrega. (UPDATE: Vidi napomenu u komentarima!)

Zaključak

Ako uporedite Selena je ima prije deset godina do sada, očigledno je da je njen novi izgled nije samo od njenog talentovanog vizažistica.

Ja tvrdim da je vjerojatno imao barem jedan rinoplastika operacija-koji ne treba da čudi, budući da je u osnovi postati norma u Hollywoodu. 

"U fotografije snimljene u Selena mlađi godina, nos joj je bio malo širi u cijeloj, i imao je blago neravnina na vrhu", kaže dr Jeffrey Rawnsley. "U novije fotografije [njen] nos je primjetno tanji duž mosta i nozdrve, i da je primjetno Bump je magično nestala."

Plus, kao i desetine mladih celebs svoje generacije, ona je očito bila petljanje u usne punila. 

"Najviše uočljiva razlika je oblik usana, posebno u Amorov luk", rekao je dr Adam Schaffner Radar Online. "Čini mi se da Selena ima neke punila dodao usnama", dodaje medicinska sestra praktičar Gaspar Rosario. "Njena Vermillion granice, ili liniju usana, čini se da je popunjenije i nabrekle. Ovo je karakterističan za punila injekcije gdje se pratila liniju usana."

Ja sam sa stručnjacima-slike ne lažu, i kao što smo vidjeli s Kylie Jenner, šminka sami jednostavno ne mogu raditi ovu vrstu magije!

Kako mislite o Selena ljepota evoluciju? Koja od ovih izgledu je omiljena? Šta je "ljepota posao" Misliš li da je ona učinila?

load...