Ljepota

Upoznajte prašinu koja mi se sviđa

Upoznajte prašinu koja mi se sviđa

Guerlain Lingerie de Peau Nude puder

Moja mržnja za prah temelje se povratku. 

Nisam nosio jedan od dana histeriju Bare Minerali, što je ono što gotovo prije 10 godina, sada? U to vrijeme, ja nisam bio temelj nosi na sve, tako da Bare Minerali minerlni stvari izgledalo kao uredan ideja. Sve dok nisam shvatila da je to što mi je koža izgledati za kosu, pore izgledaju veće i sve oko mene rade nikakve usluge. 

load...

Od tada, ja sam čvrsto u tečnosti logoru, iako sam i učinio moj urednik ljepote due diligence i testirali sve ostale prah temeljima (i labave i pritisnuo) koji su prešli mom stolu tokom godina. Nijedan od njih nije me impresionirao. 

Ali sada je ono što smatramo "nove generacije" puder iz Guerlain, i to sve mijenja. 

Evo je, novi Lingerie de Peau Nude puder:

Primijetit ćete da se lagano koristi, jer kada je stigao iz PR, pomislio sam: "Sigurno ne postoji način da ću ovako, pa zašto se mučiti prvo fotografiranje?"

Oopsie. Volim ga. Dakle, nije važno je nosio dole područje u donjem desnom uglu.

Guerlain tvrdi ovaj temelj se ponaša kao druga koža, spajanja sa vaše kože za optimalnu distribuciju pigmenta. Također sadrži hijaluronsku kiselinu, koje pomažu da zadrži ravnotežu vlažnosti kože.

U mom iskustvu s ovim proizvodom, ove stvari su istinite. Ako ga trljati između prstiju, također ćete primijetiti da je to vrlo fino mljeveni-više nego većina puder sam testirao. Ovo je zaista ključ sa bilo koji proizvod u prahu; više u redu je, više prirodni finiš na koži, a manje šanse da se to bojao cakey izgled.

U stvari, jedva da čak otkriti ove stvari kad je uključen. Morao sam da zaista izgraditi to da se ovo Swatch da ni pojavio:

Ovo je nijansa 01, Pale Bež, što je verovatno frakcija previše svjetlo za moj ten, ali ja mogu samo o izvući zimi. (Može činiti da ga pronaći online ipak, tako da provjerite u trgovini.) Postoje četiri nijanse: 02 Beige Clair, 03 Beige Natural, 04 Beige Moyen i 12 Rose Clair. Na žalost, ništa posebno za tamnije tonove kože. Šta ima, Guerlain? Neki kažu da oksidira nakon nekoliko sati, ali nisam imao da je sve; boja ostaje potpuno istinito na mene.

load...

Bih opisao pokrivenost kao svjetlo do srednje. To neće u potpunosti pokriti sve nepravilnosti, a ja sam u redu s tim. Ja ne preporučujem gradi ga u previše slojeva, kao što je (kao i svaki prah) to je kada će početi izgledati preteška / krede. Tehnički, ti ne bi trebalo staviti kreme preko prah, ali sam to uradio sa korektor i rumenilo i to je dobro, tako.

Ono što je divno u vezi toga je vrlo prirodnog izgleda efekt, nedostatak suhoće i mat koji traje nekoliko sati, u odnosu na tekuća podloga, trebalo bi biti prilično malo više vremena bez sjajne T-zonu.

Ako imate suhu ili lisnatom kože, ja bih ipak izbjeći ovaj i sve prah temelji, kao oni uvijek će naglasiti da bez obzira na sve. Ali mislim da je ovo u prahu će biti savršen za nekoga sa combo-masnu kožu, koji želi da meka mat i dugotrajne rezultate. Da, čak i ako bi normalno dati prah temelji propusnicu!

Gdje kupiti

Nađi Guerlain Lingerie de Peau Nude puder na:

  • Sephora
  • Hudson Bay
  • Nordstrom
  • Neiman Marcus
  • Selfridges

Neka vaše Say

Da li ste ljubitelj puder? Da li ste se odjavio jedan još?

load...