Ljepota

Kako se prelaziti sa plavuše na crvenu kosu

Kako se prelaziti sa plavuše na crvenu kosu

Dobro došli na naše dlake Konsultacije kolone. Da biste zatražili online kosu konsultacija od osoba frizer Bill Angst, slijedite upute ovdje.

Pitanje: Ja sam očajnički traže savjet za kosu. Ja sam 40-godišnji mama od šest. Moja kosa je plava, ravna i prilično dobro, ali imam puno toga. Trenutno imam par ljubičaste pruge pod plavuša, a neki plavuša naglašava. Prošlo je više od šest mjeseci otkako sam učinio ništa da mi kosa-osim samo hacking do đavola iz moje šiške. (Ups... Sada raste njih.)

load...

Zaista sam naginju prema mijenjam boju kose u crvenu. Moje pitanje je šta ton crvene će najbolje odgovara mom ten? I drugo, da li mi reći kakav održavanje ću imati kako bi se održala crveno? Takođe sam otvoren za prijedloge u vezi sa novu frizuru / oblik. Hvala mnogo! - Jennifer

A: Jennifer, znam da je vaš primarni pitanje je oko boje, a to je duga priča. Dakle, ako mogu... Ovdje je rez sam izabrao za tebe, kao i, kao prvi ulazak u novu boju. 

Slažem se s tobom; šiške rade, ali vrijeme je da ih izraste za novi, svježi izgled.

Da bi crvenu boju da se pravilno, u osnovi pigmenti moraju biti na mjestu. 

Početi sa zlatom da počne postavljanje i punjenje kosu. Onda ste izgraditi na sljedeću razinu, što je bakar.

Odavde, mogli da ga na viši nivo i dodati neki prirodni pigment.

Ili možete uljepšati sa Orange bakra.

Držati uzimajući ga sve dublje i dublje dok ne dođete do željene boje. Pakiranje sve ovo pigment u kosu pomaže da držite na crvenu boju najbolje.

Još jedna napomena da biste dobili najbolje dugovječnosti iz svog crvenog se ne koriste boje na bazi amonijaka. Amonijak bubri kutikulu, što ga čini lako za male molekule crvene boje da pobjegne. Koristite boje bez amonijaka.

load...

Nakon što se postigne hlad želite, održavanje će zavisiti od vrućine, sunce, plivanje, itd ja bih želeo da ostane svježe, tako da idemo ne duže od četiri do šest nedelja između boje.

Mislim da je bilo koji od ovih boja bi biti savršen za vas. Imajte na umu različite ruž nijanse! Uz novu boju kose dolazi novi ruž u boji...

Billyxoxo

Bill Angst je jedan od Kanade najboljih frizera osoba i vlasnik Angst Salon na 240 Queen Street East u Torontu. Pozovite 416-360-5942 rezervirati termin.

load...