Ljepota

Ryan Gosling, pre i posle

Ryan Gosling, pre i posle

Do sada, naši prije i nakon subjekti su sve bili žene ali kao pronicljiv čitač istakao rano, muškarci Hollywooda proći kroz njihov udio pojavljivanja promjena, previše. (Razlika je muškarci su obično manje očigledni. Osim ako ne govorimo o Bruce Jenner.) Znao sam da ću morati izabrati nekoga sa većim statusom Heartthrob biti naš prvi muški u ovoj koloni, a Kanada je vrlo vlastiti Ryan Gosling je jasan pobjednik.

load...

Prije svega, postoje mnoge stvari koje manje oporezivanja nego da čitaju desetine fotografija Ryan Gosling. Ne mogu reći da smetalo ovaj posao na sve. I drugo, ja ne mogu pomoći, ali pitam se da li se nešto promenilo usput sa ovim tipom. (A pod "nešto", mislim nos.) Otišao je iz male filmove poput The Believer iznenada postao poznato ime iz The Notebook, a onda je svuda. Uključujući i više naslovnice GQ, izgleda kao veliki ribu.

Mogao je on imao neke pomoći s tim? Hajde da izbliza:

U prethodnoj

Tako da mislim da svi znamo Ryan je započeo u Mouse Club Mickey, nakon čega je otišao na prekidač Visoki i onda Young Hercules u kasnim 90-ih godina. To je bilo za vrijeme tog perioda da je on bio jedan od onih tipova sa sanjivim kose u Bop:

Ha! To nije imalo nikakve veze sa njegovim licem, tako da ću nositi sada. Narednih Slika je iz 1999. Godine Hercules i Xena konvencije.

Ovdje vidimo da je on bio u izbjeljivanja kosu i tweezing obrve (a možda i solarija?). A tu je i onaj prepoznatljiv SCHNOZ-a mislim da je malo neravnina kao dobro da ne spominjemo šarmantan izraz. Eeks, znate tačno šta bi biti. Mogu samo da zamislim njegov put romantičnih razaranja tokom godina.

Sljedeći je Ryan u 2001. Godine 20:

Veoma zgodan! Pogotovo nakon što je obrezivanje njegova kosa, ditching plavuša i ten, a raste u obrve. Očigledno je Sandra Bullock tako mislila, jer je to bilo u doba njihovog odnosa. Obratite pažnju na širinu nozdrve i duge vrh.

load...

Narednih Slika je iz 2004. Godine, na premijeri u Sjedinjene Države Leland:

Ovo je još pre-The Notebook. Volim dlake na licu, ali mislim da je ovo hipster brada je za nijansu manje dotjeran u odnosu na to kako da bi se pojavio na crvenom tepihu sada. Opet, pogledaj mu nozdrvu području.

Sad smo u 2007. Godini, po izboru nagrade Critics ', a Ryan je stekao malo težinu za svoju ulogu u Lars i prava devojka:

On je vruće, ali on je definitivno i dalje hipster vruće s tim brkove (kako je on jedini čovjek na Zemlji koji su zapravo izgleda dobro sa jednom?). Nozdrve izgledaju prilično širok ovdje, ali možda je kamera samo su ga uhvatili ih plamteći. Most izgleda ravniji, iako, tako da je moguće da je on možda već imala "posla" koju su uradili ovom trenutku. Ili su imali ponavljanje operacije nosa.

The nakon

A sad idemo u prvu ligu. Ovo je Ryan na premijeri Drive, u 2018. Godini (starost 30):

On je izgubio na težini, a brada je urednije, tako da se automatski mijenja njegov izgled. Mislite li da nos je malo tanje, kraće, ravniji i manje projektovanje sada?

Sljedeći je još jedan premijeru, a kasnije u 2018. Godini:

Evo, bradu je ošišana vrlo kratko, on preuzima da je "vodeći čovjek izraz" i dobićete više front na pogled na nosu. Ja kažem da je ravniji, vrh je uklonjen te su rafinirani ali nozdrve govorimo mali, mali.

Posljednjih Slika je od ranije ove godine, na Gangster Squad premijera:

Ryan je bio 32 ovdje (on je samo okrenuo 33 u novembru) a ti da mu vidim lice iz malo nagnut ugla. Za mene, nos jasno izgleda sasvim drugačije u odnosu na prvih dana. I nisam jedini koji nagađaju da je Ryan imao rinoplastika. Evo šta jedan plastični kirurg ima da kaže:

"Ryan Gosling napravio hrabru odluku da se riješi njegov kukasti nos. Ali izgleda da stvari ne mogu biti bolje za Gosling, i rinoplastika će otvoriti nove horizonte u karijeri za njega. Sada nakon operacije nosa, sa nos tip povišeni i grbu uklonio glumac pretvorio u klasični holivudski vruće momak! Ryan Gosling je sebe brzo pozicionirao kao vodeći čovjek u Hollywoodu od kraja, a to je bez sumnje zbog njegove fenomenalne izgledu, kao i njegov talent. Ali ovaj neverovatan tražim čovjek možda nije bio rođen s tim isklesan profil, po izgledu ovih prije i poslije slike imao je operaciju nosa na početku svoje karijere. Mioplastika postupak imao je to znalački, što je rezultiralo u manje od centaršuta nos dajući mu mlađi više mladenački izgled. "

U krajnjoj liniji,

Pa, on je to rekao. Dakle, to nije samo ženski celebs koji idu pod nož da dostigne taj viši nivo-to je momci, previše. Objektivno, Ryan karijera vjerojatno nikada ne bi ovo popela daleko da nije to uradio.

Ali on je i dalje bio super-zgodan pre-i biti brutalno iskren, mislim da je robusnost svoje stare lice bilo atraktivnije. Tu je gotovo Ken kao lutka savršenstvo Ryan sada; on je samo tako lijepa. (I ja želim biti prilično jedan!) Mislim da je partner koji vas čini prekrasan je najvažnija stvar, i ja bih vjerojatno osjećati samosvjesne i ne dovoljno lepa u njegovom prisustvu.

Pazite, to nije kao da nikad neću upoznati-ili datum-Ryan Gosling. Mogu se nadam samo da čita iz daleka:

Neka vaše recimo

Šta mislite promijenio (ako išta) o Ryan? Da li ga radije "prije" ili "poslije"? Kako se osjećate o tome sa partnerom koji je "ljepše" od tebe?

load...